Çok kıskanıyorummm

Kendimi inanmayacaksın ama seviyorum.ama kimse bakmayınca demek ki sevilmeyecek biriyim ben diyorum.sorunu bulmaya çalışıyorum.buraya da anlatıyorum ki birine anlatırken sorunu da bulabileyim

herkesi herkesi kıskanıyorum...herkesin bi al benisi çekiciliği var benim hiç yok ya...çok iticiyim ben niye böyle bilmiyorum.çirkinim sanırım.çirkin değilim de ne bileyim ya

Hemrn her konunuza yazdım yine yazacağım acilen uzmana gitmeniz lazım.
Kendinizi deşmekten başka derdiniz yok mu yahu.

bu üyenin bütün konuları aynı çirkinim ben evde kaldım ben kimse beni begenmıyor bla bla bla ya arkadaşım ben o kadar çirkin olduğuna inanmıyorum bu birr ikincisi güzel olmak hayat bıyu mutlu olma garantisi degıldir bak etrafına bir cok güzel kadın evlenmemıştır ya da boşanmıştır bir çok çırkın denılebılecek bayanında mutlu evlılığı olabılıyor sen önce kendinle barış kendine değer ver herkes sana değer verır ayrıca paralı güzel ınsanlarda evli olsa da yalnız ne sanıyorsun sen hepımızın bol bol arkadaşı sevenı mı var kendi kendine yetmeyi bil önce

Şimdi derdimi tane tane bir kez daha anlatmaya çalışıyorum
Diyorum ki sorun var.bana kimse bakmıyo.ben zati 32 yaşında ayakları üzerinde durmaya çalışan bir hatunum.zengin,paralı erkekler hadi bana aşık olun demiyorum.zengin olursam çok güzel olursam sorunum olmaz da deöiyorum.diyorum ki sorun var bu kadar yalnızlık normal değil.bunaldım sorunma çözüm arıyorum.arz ederim

Bizlerde diyoruz ki sorun çirkin ya da güzel oluşunuz değil içinde bulunduğunuz duygu durumunuzun bozuk olması.
Bunun düzeltilmesi gerekiyor önce.

ne akası var benım çok güzel arkadaşlarım var hem de çok kariyerli iş güç sahibi iyi aile kızları ama yalnızlar onlarda evliliğe ulaşmadı ilişkileri diye ölsünler mi gayet mutlu normal hayatlarına devam ediyorlar hayatı akışına bıraktılar senin kadar dert edeni hiç görmedim bu kızlar senden 4 yaş daha buyuk hem

herkesi herkesi kıskanıyorum...herkesin bi al benisi çekiciliği var benim hiç yok ya...çok iticiyim ben niye böyle bilmiyorum.çirkinim sanırım.çirkin değilim de ne bileyim ya

Benim de elim yüzüm düzgündür. Ama kendime güvenim yok. Herkesi kendimden üstün sanırım, çirkin miyim? Değilim. . Ama özgüven olmadıktan sonra hiçbir önemi, değeri yok. Özgüven her şeydir. Çirkinlik güzellik önemli değil.

Bak ben evliliğe ulaşsın demiyorum en azından hayatımda bir kerecik beni seven biri olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…