Çok kıskanıyorummm

İkili tartışma yapmak gibi bir niyetim yok.öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.ben kendini deşme yazdınız ve burada konular genellikle elti,eş,kayınvalide gibi konular.sizi tanımam var mı yok mu eltiniz bilmem.genele hitaben yazıldı o cümle

belki senin beklentin yüksektir seni beğenen de olmuştur mutlaka ama onu da sen begenmemışsındir olamaz mı bu
Beklentim yüksek değil de herkes tarafından beğenilen tipleri beğendiğim doğrudur.ne var yani beğendiklerim beğensin beni bi kere de

Beklentim yüksek değil de herkes tarafından beğenilen tipleri beğendiğim doğrudur.ne var yani beğendiklerim beğensin beni bi kere de
ciddi sorunlarınız var sizin ne demek begendıklerim de beni beğensin beğenmek zorundalar mı kaç kadın en begendığı tıpte sevgılıye ya da eşe sahip sadece tipe bakılırmı bir çok kritere bakarak eş sectık eğitim durumu aile durumu ekonomi eşitliği gibi varsın tip te eksik kalsın sen beklentilerini yukselttıkçe yalnızlağa mahkumsun hep bunu unutma

Bukadarda acımasız yaklasilmamali ama.Cogumuz bazen ne sacma seylere takiliyoruz anlamak lazim.Kadinda kadinin halinden anlamazsa artik..Konu sahibi bu yorumlardan sonra kendini hasta ilan edicek nerdeyse.Klasik kadin takintilarindan biri iste anormallestirmeyelim.Arkadaşım kompleks yapmadan derdini açıkça ifade ettiğin için seni kutluyorum.

Ya hu huyuna da bakıyorum,ekonomik eşitlie de bakıyorum ama herkesin beğendiği kişiler oluyor genelde.tamam psikoloğa gidiyorum söz şimdi hatta araştırıyordum

ceycey ben katılmıyorum kız yazdıklarına.
Gönül kime ısınırsa güzel o. Beğenmediğimiz birine bununla uygunuz diye kalbini zorlayamazsın ki. Evleneyim bu da uygun görünüyor bu olsun bari şeklinde aşk olmuyor. Aşk pratik veya pragmatik bir şey değil.

Yok yok ben deliyim lütfen savunmayın beni rica edicimanormalim ben.yalnızlığa da mahkumum.ama psikoloğa giderseeeem

Cünup mü geziyon nabıyon.
ha bu arada kalbini güzelleştirirsen bütün bedenine, yüzüne ve davranışlarına yansır. böylece insanlar hep seninle olmak ister ya da en azından onalara itici gelmezsim

ben onu kastetmedim ki cherry bu bayan ısrarla koca bulamadım kimse beni begenmıyor dıye hep aynı konuları açığı için kişiye ozel yazdım ben o yazıyı yoksa genel olarak ben de senle aynı fıkırdeyim

Bütün konularında hep bi özgüvensizlik var. Hep negatif, hep muhalefetsin.. Biraz pozitif düşünüp iyi yönlerini keşfetsen; estetisyenlerin ve zenginlerin veremeyeceği şeylere sahip olabilirsin. 'İnsanlar yanıma geliyo ama sonrası yok' diyosun. Belki bi güler yüzün,samimiyetin, tatlı dilin yokki insanlar uzaklaşıyor...bunlar estetik, para, pulla alınmayacak şeyler

He beni kimse beğenmiyo ne çıkarsa bakmalıyım sizin sevmeye hakkınız var öyle mi amaaan

Yok ben iyiyim ki aslında para pul değil derdim niye anlamıyonuz.muhalefet değilim anlatıyom

Hımm şöyle diyeyim kalbim iyidir aslında yardımseverimdir,bi yerde birinin bişiye ihtiyacı ol neyse övmeyeyım kendımı ıyıyım ben

He beni kimse beğenmiyo ne çıkarsa bakmalıyım sizin sevmeye hakkınız var öyle mi amaaan
siz de algılama sorunu var arkadaşım ben de geç evlendim 33 yaşında evlendim ama hiç şikayetçi olmadım hayatımdan ozamana değin yedim içtim gezdim giydim okudum hayatı doya doya yaşadım ama siz hep negatif hep negatifsiniz her konunuz çirkinlik her konunuz evlenememek uzere .Ben de naçizane eger evlenmek ya da sevgili edinmek sizin için hayattaki en önemli şeyse fazla incelemeden bir tane edinin de siz de biz de kurtulalım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…