Çok kıskanıyorummm

Evlenmek değil derdim hanımefendi.sevilmek istiyorum

haydi kadınlar kulübü bayanlari hep beraber bağırıyoruz:konu sahibi valla bakk seni çokkk seviyoruzzzz

bütün konuların da evlenememekten yakınmışsın şimdi de sadece sevilmek istiyorum diyorsun acaba sen sevmeyi bilmiyor olabilirmisin herşey karşılıklıdır hayatta arkadaşım

Aman konu sahibesi boşver sevsen sevilsen de önemli olan hayırlı olması bence.

Ben hep öküzlere takıldım hayvanca davrandılar öküzce sevdiler

Düzgün sonuçlanmadığında aşk çok yıkıcı olabiliyor o zaman. İlişki bitip aşk bitmeyince o zaman da çok mutsuz olursun. Hayırlısını dilemek gerek.

Yalnızlıktan sıkılmaktan haklısın elbette ona bir şey diyemem. Tez zamanda doğru erkek seni bulur inşallah.

Ben sevmeyi bilmiyom hem de deliyim ayrıca da evlenmek istiyorum diyeyim de bari konu kapansınnedense hep insanın o an dediğine değil de yaptığımız çıkarımlara inanıp ana meseleden uzaklaşıyoruz.neyse ben gidip bakkal,tüpçü müpçü artık kim bakıyosa gidip evleneyim bari.malum ne çıkarsa almalıyım

Hayırlısıyla sevileyim inşallah saol

konu sahibi gene algı yanılmasına yakalanmış kim sana bakkal tüpçü bul dedi burda burdakiler diyor ki sana kendi yaşam tarzına kendi maddi standartına az çok yakın olsun az biraz da kalbin ısınırsa başla ilişkiye öle büyük aşk sevgi arama o herkese nasip olmaz olanlarında sonuna kadar sürmez her zaman diyorlar bilmem anlatabildim mi artıkımmmmm

Anlattın ben anlamıyom psikolocim bozuk.kendime uzak insanlara bakmıyorum zaten cey cey kendi standartımda da bakıyom,altında da bakıyom,üstünde de bakıyom.yok diyorum yok yok

Anlattın ben anlamıyom psikolocim bozuk.kendime uzak insanlara bakmıyorum zaten cey cey kendi standartımda da bakıyom,altında da bakıyom,üstünde de bakıyom.yok diyorum yok yok
hakkında hayırlısı diyeceğim o zaman son olarak bence bir psikiyatra git antidepresana başla karamsarlıktan kurtul hayat gözüne daha güzel gözükecek inan mutluluk seninle olsun her bayanın hakkıdır mutlu olmak çünkü iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…