- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Evlenmek değil derdim hanımefendi.sevilmek istiyorumsiz de algılama sorunu var arkadaşım ben de geç evlendim 33 yaşında evlendim ama hiç şikayetçi olmadım hayatımdan ozamana değin yedim içtim gezdim giydim okudum hayatı doya doya yaşadım ama siz hep negatif hep negatifsiniz her konunuz çirkinlik her konunuz evlenememek uzere .Ben de naçizane eger evlenmek ya da sevgili edinmek sizin için hayattaki en önemli şeyse fazla incelemeden bir tane edinin de siz de biz de kurtulalım diyorum
Hayırlısıyla sevileyim inşallah saolAman konu sahibesi boşver sevsen sevilsen de önemli olan hayırlı olması bence.
Ben hep öküzlere takıldım hayvanca davrandılar öküzce sevdiler
Düzgün sonuçlanmadığında aşk çok yıkıcı olabiliyor o zaman. İlişki bitip aşk bitmeyince o zaman da çok mutsuz olursun. Hayırlısını dilemek gerek.
Yalnızlıktan sıkılmaktan haklısın elbette ona bir şey diyemem. Tez zamanda doğru erkek seni bulur inşallah.
konu sahibi gene algı yanılmasına yakalanmış kim sana bakkal tüpçü bul dedi burda burdakiler diyor ki sana kendi yaşam tarzına kendi maddi standartına az çok yakın olsun az biraz da kalbin ısınırsa başla ilişkiye öle büyük aşk sevgi arama o herkese nasip olmaz olanlarında sonuna kadar sürmez her zaman diyorlar bilmem anlatabildim mi artıkımmmmmBen sevmeyi bilmiyom hem de deliyim ayrıca da evlenmek istiyorum diyeyim de bari konu kapansınnedense hep insanın o an dediğine değil de yaptığımız çıkarımlara inanıp ana meseleden uzaklaşıyoruz.neyse ben gidip bakkal,tüpçü müpçü artık kim bakıyosa gidip evleneyim bari.malum ne çıkarsa almalıyım
Hayırlısıyla sevileyim inşallah saol
Anlattın ben anlamıyom psikolocim bozuk.kendime uzak insanlara bakmıyorum zaten cey cey kendi standartımda da bakıyom,altında da bakıyom,üstünde de bakıyom.yok diyorum yok yokkonu sahibi gene algı yanılmasına yakalanmış kim sana bakkal tüpçü bul dedi burda burdakiler diyor ki sana kendi yaşam tarzına kendi maddi standartına az çok yakın olsun az biraz da kalbin ısınırsa başla ilişkiye öle büyük aşk sevgi arama o herkese nasip olmaz olanlarında sonuna kadar sürmez her zaman diyorlar bilmem anlatabildim mi artıkımmmmm
Ben onu koca olarak anladım neden çünkü algıda seçicilikYazdığım yazının varı yoğu öküz hayvanhayırlı vurgusunu eminim okuyanlar anlamıştır.
Pardon algıda seçicilik değil.kateksisBen onu koca olarak anladım neden çünkü algıda seçicilik
hakkında hayırlısı diyeceğim o zaman son olarak bence bir psikiyatra git antidepresana başla karamsarlıktan kurtul hayat gözüne daha güzel gözükecek inan mutluluk seninle olsun her bayanın hakkıdır mutlu olmak çünkü iyi gecelerAnlattın ben anlamıyom psikolocim bozuk.kendime uzak insanlara bakmıyorum zaten cey cey kendi standartımda da bakıyom,altında da bakıyom,üstünde de bakıyom.yok diyorum yok yok
Ben onu koca olarak anladım neden çünkü algıda seçicilik
Bence sen burdakilerle dalga geçiyorsunBurun da kafaya dahil çünkü çünkü burnu küçük olanlar hayla evliii
Saolhakkında hayırlısı diyeceğim o zaman son olarak bence bir psikiyatra git antidepresana başla karamsarlıktan kurtul hayat gözüne daha güzel gözükecek inan mutluluk seninle olsun her bayanın hakkıdır mutlu olmak çünkü iyi geceler
Yok valla geçmiyorum duygu durumum bu.Bence sen burdakilerle dalga geçiyorsun
Abla sen dıs gorunus ve evlilik adli tez yazmalisinBurun da kafaya dahil çünkü çünkü burnu küçük olanlar hayla evliii
Hepsi kıskançlıktan!!!herkesi herkesi kıskanıyorum...herkesin bi al benisi çekiciliği var benim hiç yok ya...çok iticiyim ben niye böyle bilmiyorum.çirkinim sanırım.çirkin değilim de ne bileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?