- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Canım seni anlıyorum çünkü kınada iki elimede çeyrek yapıldığı için eşimi ailesi reddetmiş herşeye burunlarını sokan görümceleride anlamıyorum birtanede bende var olmaz olsun keşke kendi tarafından gelen altınları vermeseydiniz şükür ki düğünde bana takılmıştıda ona dokunamadılar yoksa eşime geleni çoktan alıp cebe atmışlar bize hiç söylemediler aldık diye.En iyisini yapıyorsun ama eşin görüşsün bunun için ısrar et yoksa yollamayan kötü sen olursun onların gözünde
1000 lira ile nasıl geçineceksiniz çok merak ediyorum. Bebeğin bezi, diğer ihtiyaçları vs?
Bebeğe bakabilecek kimse var mı peki?Kendime evde yapabilecegim bi is bakiyorum eger bulamazsam mecbur kalirsak disarda caliscam yapcak bisi yok
Bebeğe bakabilecek kimse var mı peki?
Doğumunuza az kalmış, bebeğin ihtiyaçları tamamlandı mı?
Anneme veririm die dusunuyorum ama bakabilirmi pek emin degilim :/Bebeğe bakabilecek kimse var mı peki?
Doğumunuza az kalmış, bebeğin ihtiyaçları tamamlandı mı?
Esim bnce dogru soyluyo takiya kadar sokup alan sonrada ne haliniz varsa gorun der gibi bigun olsun arayip sormayan kendimi gectim oglunu merak etmeyen bi insandan hersey beklenir.bunlarin durumu iyi ama cimriler isteTatlım sen bu lokantada çalışma konusunu hiç eşin ve ailesiyle aynı ortamdayken dinledinmi?Ben inanamıyorum bir ana babanın yanlarında çalışan oğluna para vermeyeceğine.Bence bu konuyu hepsi beraberken aç bir de karşı taraftan dinle.Sonuçta sadece eşinden dinledin değil mi?İki tarafı da duymak lazım.Orda çalışsa bu kadar yorulmazdı da eşin hem.
Ve esimin isinin agir oldugunu yanyanayken konusmustuk baska is bul dediler.zamaninda kv bna kvnin elamani esim bekarken lokantayi o yukseltmis onun sayesnde bugunlere gelindi denilmisti bna.smdi esimin haftada 1 gun izni oliyo bazen elaman olmuyunca esime tutruyolar gel elaman yok die.ama hic gel bizle calis dedini duymadimTatlım sen bu lokantada çalışma konusunu hiç eşin ve ailesiyle aynı ortamdayken dinledinmi?Ben inanamıyorum bir ana babanın yanlarında çalışan oğluna para vermeyeceğine.Bence bu konuyu hepsi beraberken aç bir de karşı taraftan dinle.Sonuçta sadece eşinden dinledin değil mi?İki tarafı da duymak lazım.Orda çalışsa bu kadar yorulmazdı da eşin hem.
Ve esimin isinin agir oldugunu yanyanayken konusmustuk baska is bul dediler.zamaninda kv bna kvnin elamani esim bekarken lokantayi o yukseltmis onun sayesnde bugunlere gelindi denilmisti bna.smdi esimin haftada 1 gun izni oliyo bazen elaman olmuyunca esime tutruyolar gel elaman yok die.ama hic gel bizle calis dedini duymadim
Bilmemki hic sormadim ailen sana para veriyomu die. Ama sunu cok iyi biliyorim gun gelir esimin kontur parasi bile olmazdi hatta bni istemeye geldiklerinde ertesi guni falan sanirim ben tutturmustum gezmeye cikalim die basta esim yok cekmisti gezmeyelim oturuyiz ne guzel iste die bn cok israr edince basini onune eydi para yok suan bnde dedi.ben yikildim onu oyle grunce halbuki gezmeye bitek paraylami cikilur dusuncesindeydim hem onda olmazsa bnde vardir.yani cok mahcup olmustu.ozaman bile ailesi cebine para katmamisti.sonucta sozlenmistik belki bi yemege cikarir gezmeye goturur die ogullarini bnm onumde mahcup ettilerOnlarda oğullarının kendiliğinden gelmesini bekliyodur belki canım.Çalıştığı dönem para alamamış mı acaba.
Ki ozamanlar esim onlarla calisiyoduOnlarda oğullarının kendiliğinden gelmesini bekliyodur belki canım.Çalıştığı dönem para alamamış mı acaba.
Bence esin is değiştirsin kuş kadar maaşa canını çıkarıyorlar adamınMesai parasi veriliyo.gece vardiyasinda zorlaniyor izin aliyo oyuzden maastn kesiliyo
Ben olsam torunu bu kadar seviyorsun tek bir hediye altının yok diye laf gönderirdimHalletik evi annem saolsun verdi bize ev tuttuk..bebegi bende esimde kv kp anneler hepimiz istiyoduk bebegi yaparken basimiza bunlar gelir die hic dusunmedik kv kp sirtini donduler bize .ama suan bile baksan torun askiyla yanip kavruluyolar kv benim cococugum benim cocugum ismini ben koycam diyip duruyo ama onun disinda ne maddi ne manevi bi destek gormedim onrdan
Ama ben burayi okumamasimEvet elbiselerini aldik :) besigi arabasi ana kucagi var :) ALLAH'tan kv kp besik araba anakucagini aldi bi o konuda dusunceli davrandilar ben tesekkur ettigimde neden tesekkur ediyosin o benim cocugum tabi alicam dedi :) cok deyisik deyilmi ogluna fayda yok ama torunlarini seviyolar
Benim anladığım kayınvalide oğlunu biliyor ve eline para vermiyor ve burnu surtsun diye başka yerde çalıştırıyorlar.Ama ben burayi okumamasim
Kadın yardım ediyor hediye alıyormuş size
Insallah Allah buyuk hallederiz korkum yok benim gelecektenNe yazsam bilemedim. Eşinin ailesi zaten fiyaskoymuş birçoğumuzun olduğu gibi. Ama keşke sen de bir işe girip üç beş kuruş kenara koysaydın sonra bebek düşünseydin. Toplu paramız yok diyorsun da bebeğin her şeyi masraf. e maaştan da 1000 tl kalıyor diyorsun çok zor olacak inşallah halledersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?