Çok kızgınım

Şu an için yapacak tek şeyin var: o da sen ister görüş ister görüşme ama eşini engellemeye çalışma.

Ben seni anlıyorum sen en azından eşinin annesine sana karşı yapılan hataları söylemesini, senin bazı konularda haklı olduğunu hatırlatarak sana karşı daha olumlu davranmalarını vs. söylemesini yani biraz da senin tarafta olmasını istiyorsun ama malesef canım bazı erkekler ne olursa olsun anne-babasına asla laf söyletmez.
Yani belki eşin yaşadığınız sorunların bir kısmında ya da hepsinde senin haklı olduğunu biliyordur ama bunu ailesine yansıtamaz.
Bu da bir huy ve ben eşinin değişeceğini sanmıyorum..
çünkü bazı erkeklerin kafasını kessen annesine babasına birşey demez diyemez..

Olaya bu açıdan bakarsak bundan sonra sen kendi istediğin gibi yaşa..İster git gör ister hiç görüşme ama asla ve asla eşine karışma çünkü değişmiycek,sen ne yaparsan yap o onun annesi...

Bence kimseyi takma yaşamana bak, eşin gitsin gelsin, farzetki arkadaşlarıyla buluşmaya gitti, ne yaptınız diye sorma bile..

Bundan başka yapacağın herşey seni daha çok sinirlendrecek..

madem aranızda çok büyük sorunlar oldu ve sen görüşmeme taraftarısın belliki onlarda memnun bu durumdan o halde herhangi bişey bekleme (yardım,arama,sorma vs.)
ben herzaman eşi tek göndermeme taraftarı olsamda çok büyük bi sorun varsa arada tek gitmesi normal...
sonuçta onlar aile nasıl engel olabilirsin ki...
eşinde görüyodur mutlaka anlıyodur ama işte ne yapsın o da arada kalmış bu durumda...
sen görüşmek istemiyosun madem görüşme...
ama eşine bu konuda sorun çıkarma...

aile zaten sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve eşi de gereken cevabı vermiş

Sen ve başkası..
İstediğiniz kadar görüşmelerini engellediğinizi zannedin..
Annesiyle görüşmek isteyen adam görüşür..

İsmi lazım değil:)) bu şekilde bir olayı birebir yaşadım..Gelin eşinin kv ile görüşmesini engellemişti aklı sıra..Adam da eşinin hatırına ok diyordu görüşmüyorum merak etme..

ama sabah 5 dk kapıdan akşamları arada 10 dk.kahve, gün içerisinde sürekli telden(sonra noyu siliyor tabi)))...yani gelin de görüşmediklerini sanıyordu..

Annem diyordu bize adam..kimse engelleyemez ama eşimden mecburen saklıyorum diyordu..

sonra ne oldu boşandılar..

Bugün anasını - babasını silen yarın karısınıda siler.
Once evlat olacak sonra koca da olur, babada.
Aile yerden göğe hatalı olsa,
mesafelide olsa, sık olmasa da,karısı görüşmese de evlatlık vazifesini yapmalı, yapacak.

bazıları poh poh seviyor... bir insana sen nasıl böyle düşünürsün demek kadar büyük bir cehalet yok demişsiniz ...yani ben cahilim oluyorum anladığım kadarıyla öylemi yani bu hakaret deyilmidir

Ne diyorsun kardeşim sen ? Kafan iyi mi yerinde mi ? yarım sayfa yazı yazdık hıı öyle mi demedin lafımı cımbızlamış saracak insan arıyorsun.
Seninle mi yazışmışım ben sana mı yazmışım o mesajı ,arkadaşla konuşuyoruz.
Onu incittiğimi düşünüp açıklama yaptım sana ne oluyor,seni ilgilendiren ne var burada ?
O anladı ne demek istediğimi .Sana cahil diyen kim nerede demişim,çattık yahu.

Evlendiğinizde kocanızın tapusunu mu alıyorsunuz anlamıyorum ki?Oldu olacak bir de tasma takın hayret bi şey.Ne derseniz diyin o eşinizin ANNESİ.Siz görüşmezsiniz olur biter

Kendinizle celistiginizi herkes söylemis ona bir yorumum yok!
Ben sunu anlamadım?
Esinize hangi hakla karısıyorsunuz annesiyle görüsmemesi icin?
Böyle bir hakkınız var mı? Ya ben alamıyorum ya? Hadi size cok sey yasattılar nefret ediyorsunuz, görüsmek istemiyorsunuz anlarım ve görüsmeyin de zaten! Ama böyle bir durumda esinizle görüsmemesini isteyemezsiniz!
Sizin annenizle esiniz kanlı bıcaklı oldugunu farzedin, kendisi annenizden nefret ediyor diye sizi de mi görüstürmeyecek? Siz annenizden nefret edebilir miydiniz? Sırf esiniz sevmiyor, nefret ediyor diye?
Lütfen empati yapn biraz, bakın sizinde bir cocugunuz olacak..

her ne olursa olsun sen görüşmek zorunda değilsin ama eşinin annesi..ailesi...o görüşmeli hatta sen kendin gitmesen de göndermelisin her ne olursa olsun
anne,baba ...sen nasıl silip atamazsan o da atamaz dediğim gibi sen sevme..gitme... ama onu engelleme ,

Eşinin ailesi seni çok üzmüşler, sahip çıkmamışlar gitmemekte haklısın bişey diyemem. Ama eşine engel olma bence, sen gitmesini istemedikçe onları daha çok kıymete bindirirsin. Yarın öbür gün ailesinde bir kayıp olsa eşin tavır yaptığın için sana ömür boyu bunu hatırlatabilir. En önemlisi de annesi, babası bırak gitsin bu vebal altına girme, tavır yapma seni gitmeye zorlamadığı müddetçe adını bile anma bu mevzunun.
KY GÖRÜMCELER HEPSİ KOCASINININ KOYNUNA GİRER UYURLARDI demişsin o şekilde düşünmüşsün, ama ne biliyorsun belki de kayınvaliden de o zamanlar senin için "oğlum ölse bile gider başkasını bulur evlenir ona bişey olmaz, ben annesiyim olan benim evladıma olur" diye düşündü. Yani duygular karşılıklıdır arkadaşım eminim kayınvaliden seni sevmiyor hoşlanmıyor. Ama bu konuyu hayatının merkezinden çıkar, görüşmezsin olur biter. O içimizde yaşattığımız kin, öfke var ya onun en çok zararı yine içinde taşıyana. Ayrıca sen bebek bekliyorsun, bebeğin ve kendin için sakin olmakta fayda var.

allah aşkına ne oluyor ..topa tuttunuz yine beni.. konu sahiblerini bir yakaladınızmı aman allahım anlamadan dinlemeden kendi kendinize yorum yapıyorsunuz topa tutmak kk vazgeçilmezi zaten, çok tatlı geliyor galiba topa tutmak sizin huyunuzda var galiba..BEN KONUYU FİKİR ALMAK İÇİN AÇTIM ZATEN TAMAM ANLADIM EŞİM GİTSİN GELSİN BİRŞEY DEMİYORUM İLLADA EŞİM GİTMESİNMİ DİYORUM BEN... ALMIŞSINIZ BAŞINIZI GİDİYORSUNUZ .YAZMASIN ARTIK KİMSE BİRŞEY İSTEMİYORUM..

Valla konu başlığınız eşimin kv gitmesini istemiyorum olunca biz öyle sandık, kusura bakmayın.

rahatsızım sizin gibiler yüzünden dahada fenalaştım ...konumun başındada belirttiyim gibi ayrıntıya girmek istemiyorum dedim senin gibiler yüzünden kötü olacağımı tahmin ediyordum ...dilerim allah,tan seninde başına gelirde ozan anlarsın en azından sen ve senin gibiler daha yumuşak yorum yapabilir çünkü ben gerçekten şuan zor dönemler geçiriyorum

Valla konu başlığınız eşimin kv gitmesini istemiyorum olunca biz öyle sandık, kusura bakmayın.

evet öyleydi ama ...ben illada gitmesin gibi bir yorummu yaptım.. fikir almak istedim baktım çoğunluk gitsin karışma deyince bende tamam gitsin gelsin dedim birşey demedimki..

aile zaten sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve eşi de gereken cevabı vermiş

ya sana konuya yorum yapma demedimmi ...şuan hamileyim duygusalım üstelik rahatsızım alınganda olabilirim ..ama neden anlayışlı davranmıyorsun tatlımı geliyor buraya ikide bir bakıp gıcıklığına yorum yapmak .,birde bana karşı olan her mesajı beğenmek hoşunuzamı gidiyor

tamam anladım eşim gitsin... ya benim yaşadıklarım onları nasıl unutucam ben aslında onlara yorum yapmanızı istedim

tamam anladım eşim gitsin... ya benim yaşadıklarım onları nasıl unutucam ben aslında onlara yorum yapmanızı istedim

onu da söyledik sana annesi oğluna birşey olacak paniğiyle söylemiştir üstüne alınma haklısın ama kin tutma dedik
bak pişman olmuşlar eşinde cevabını vermiş bırak eşine söylenme dedik

sen görüşme ama görüşmesine engel olma huzurunuz kaçar dedik
evet yanlış bi durum keşke o şekilde söylemeselerdi ama geri alma imkanın var mı

eşine kavuşmussun çocuğuna kavuşmussun bu kin niye dedik
dedik de dedik yani sen onları görmek istemedin sadece

bir tek ne biçim kayınvaliden var tüh ona demedik diye sizin gibiler olduk :26:

ne desem bilemedimki hamilesin bide yani allah yardımcın olsun inş doğru bildiğini yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…