aile zaten sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve eşi de gereken cevabı vermişŞu an için yapacak tek şeyin var: o da sen ister görüş ister görüşme ama eşini engellemeye çalışma.
Ben seni anlıyorum sen en azından eşinin annesine sana karşı yapılan hataları söylemesini, senin bazı konularda haklı olduğunu hatırlatarak sana karşı daha olumlu davranmalarını vs. söylemesini yani biraz da senin tarafta olmasını istiyorsun ama malesef canım bazı erkekler ne olursa olsun anne-babasına asla laf söyletmez.
Yani belki eşin yaşadığınız sorunların bir kısmında ya da hepsinde senin haklı olduğunu biliyordur ama bunu ailesine yansıtamaz.
Bu da bir huy ve ben eşinin değişeceğini sanmıyorum..
çünkü bazı erkeklerin kafasını kessen annesine babasına birşey demez diyemez..
Olaya bu açıdan bakarsak bundan sonra sen kendi istediğin gibi yaşa..İster git gör ister hiç görüşme ama asla ve asla eşine karışma çünkü değişmiycek,sen ne yaparsan yap o onun annesi...
Bence kimseyi takma yaşamana bak, eşin gitsin gelsin, farzetki arkadaşlarıyla buluşmaya gitti, ne yaptınız diye sorma bile..
Bundan başka yapacağın herşey seni daha çok sinirlendrecek..
kızlar ayrıntıya girmek istemiyorum ama ..yaşadıklarımı özetlim size.. biliyorum merak ettiniz... şuan rahatsız olduğum için fenelaşıyorum özet geçim ..şimdi geçen sene ben iki aylık hamileydim canım meyve istedi... eşimde bana hmen alıp geliyorum dedi arabasına bindi ve gitti ...kaza yapmış yoğun bakıma alındı yaşayıp yaşamayacağı belli değildi ...vede kyvaldemlerde bana senin yüzünden oğlum kaza geçirdi canın nasıl meyve ister senin deyip etmediyi laf küfür kalmadı ..veben üzüntüden bebeğimi düşürdüm...allah,ıma şükürler olsunki eşim kurtuldu ..uzun anlatmak istemiyorum üstten geçiyorum sonradan onlar yaptıklarının yanlış olduğunu anladılar... eşimde gereken cevabınada sonradan onlarla konuşup verdi ...ama ben oanda sadece eşime odaklanıp eşime üzülüp ağladığım için oan yaptıklarını umursamıyordum sadece eşimin yaşaması için dua ediyordum çünkü benim için en önemlisi eşimdi oanda ...ama işte şimdi onların yaptıkları aklıma geliyor ve çıldırıyorum veben biliyorumki eşime birşey olduğu zaman onlar benim yanımda değiller...
aile zaten sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve eşi de gereken cevabı vermiş
bazıları poh poh seviyor... bir insana sen nasıl böyle düşünürsün demek kadar büyük bir cehalet yok demişsiniz ...yani ben cahilim oluyorum anladığım kadarıyla öylemi yani bu hakaret deyilmidir
şimdi öncelikle şunu söylim arkadaşım BU BENİM DÖRDÜNCÜ HAMİLELİĞİM BEN ANNEYİM ZATEN BİR ÇOCUĞUMUDA KAYBETTİM EŞİMİDE KAYBETMEK ÜZEREYDİM OYÜZDEN KAYBETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOOOOOOOOOOOOOK İYİ BİLİYORUM..EVET ANNESİ ÜZÜLÜR AĞLARDI KARDEŞLERİ ÜZÜLÜR AĞLARDI BABASI ÜZÜLÜR AĞLARDI BELKİ AMA YA SONRA O KOCA ALANDA HERKESS EVİNE GİDER KAPINI KAPATIR AFEDERSİN AMA KY GÖRÜMCELER HEPSİ
KOCASINININ KOYNUNA GİRER UYURLARDI ...OLAN BANA OLURDU O KOCA MEYDANDA BİRTEK BEN VE ÇOCUKLARIM KALIRDIK ÇÜNKÜ KİMSE BİZE SAHİP ÇIKMADI DİYORUM YA ANLAMAK BUKADARMI ZOR SENİ MAHFEDİCEZ DEDİLER BANA KOCAM YAŞAMASAYDI ŞUAN KİMBİLİR BEN NE HALDEYDİM ..
allah aşkına ne oluyor ..topa tuttunuz yine beni.. konu sahiblerini bir yakaladınızmı aman allahım anlamadan dinlemeden kendi kendinize yorum yapıyorsunuz topa tutmak kk vazgeçilmezi zaten, çok tatlı geliyor galiba topa tutmak sizin huyunuzda var galiba..BEN KONUYU FİKİR ALMAK İÇİN AÇTIM ZATEN TAMAM ANLADIM EŞİM GİTSİN GELSİN BİRŞEY DEMİYORUM İLLADA EŞİM GİTMESİNMİ DİYORUM BEN... ALMIŞSINIZ BAŞINIZI GİDİYORSUNUZ .YAZMASIN ARTIK KİMSE BİRŞEY İSTEMİYORUM..
Ne diyorsun kardeşim sen ? Kafan iyi mi yerinde mi ? yarım sayfa yazı yazdık hıı öyle mi demedin lafımı cımbızlamış saracak insan arıyorsun.
Seninle mi yazışmışım ben sana mı yazmışım o mesajı ,arkadaşla konuşuyoruz.
Onu incittiğimi düşünüp açıklama yaptım sana ne oluyor,seni ilgilendiren ne var burada ?
O anladı ne demek istediğimi .Sana cahil diyen kim nerede demişim,çattık yahu.
Valla konu başlığınız eşimin kv gitmesini istemiyorum olunca biz öyle sandık, kusura bakmayın.
aile zaten sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış ve eşi de gereken cevabı vermiş
tamam anladım eşim gitsin... ya benim yaşadıklarım onları nasıl unutucam ben aslında onlara yorum yapmanızı istedim
kızlar öyle şeyler yaşadımki kv kp görümcelerim öyle şeyler yaşattılarki bir deri bir kemik kaldım geçen sene yaşadım en ağırıydı aslında evlendiyim günden beri vardı sorunlar ama geçen sene yaşadıklarım en ağırıydı..açmak istemiyorum açtığım zaman biliyorum yine fenalaşıcam ,neyse şuan onlardan nefret ediyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.. hele o kv allahından bulsun diyorum ..bu bir sene zarfında eşimin hatrı için bir iki defa telefonda bir defada yüz yüze görüştüm ..aslında okadar safımki hiç görüşmemem gerekiyor bu insanlarla ama her görüştükten sonra sinir krizi geçiriyorum bu yüzden ...neyse asıl konum şuan 33 haftalık gebeyim ve bu insanlar birkere bile beni arayıp sormadılar tehlikeli bir hamileliyim var... çocuğum şuan doğum kanalına girmiş durumda ve ben kalkıp bir iş dahi yapamıyorum...ne varsa eşim yapıyor işimi, annemlerde uzakta şehir dışında kv yakın ne aradılar ne sordular ne yardıma ihtiyacın varsa gelelim dediler ...ben onca yaşadığım şeylere rağmen yine onlarla konuştum görüştüm ama onlar yine yaptılar yapacaklarını ...benim asıl zoruma giden eşimin bunları görmemesi ve en ufak bir bahanede hadi gidelim gitmemeiz gerekiyor annem babam diyor gidicem diyor... ben gelmiyorum deyince tamam sen gelme ben giderim diyor ve gidiyor ..görmüyor hiçbirşeyi görmüyor okadar safki ondanda nefret ediyorum bu yüzden, deliricem çıldırmak üzereyim neden kimse beni düşünmüyor, birde eşim onların yanındayken çok farklı biri oluyor gidip geldiyi zaman da çok değişiyor ...en son yaşadığımız şey ise kimse beni arayıp sormadığı için kaynım küçük bir operasyon geçirmiş bende aramadım ,ve eşimin gitmesinide istemedim bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık şuanda konuşmuyoruz sizce kızlar eşim gidip gelsinmi birde benim gitmemem doğru değilmi ..yani eşimi tek yollamam doğrumu bunu öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?