yazdığınız şey aynen şöyle ...sen eşine üzülürken annesi ASLAN GİBİ EVLADINNA YANIYOR sizin için eş bu kadar basitmi ..ayrıca ben annesinin benden daha çok veya az üzüldüyünü falan söylemiyorum konumuz bu deyil oyüzden iyice okuyup anlayıp yorum yapın diyorum
bu gibi durumlarda annenin sana sarılıp ağlaması lazımdı suçlaması değil, sen de zaten mahvolmuşundur sonuçta eş bu can yoldaşı, annesi kadar üzülemesen de eşi kaybetmenin acısı kolay mı??
ancak yine de eşinin ailesini görmesini engellemek istemen doğru değil, istemezsen sen görüşme ancak eşin ailesini hata da yapmış olsalar silip atamaz ki. atmamalı da zaten.
ya nasıl annesi kadar üzülmedim ya annesinden bin kat daha üzüldüm öyle üzüldümki üzüntüden kendimi parçaladım ağladım mahfoldum ve uğruna üzüntüden bebeği düşürdüm ..gerçi belki bir tek ben eşimi bu kadar seviyorumdur belki siz benim kadar eşininize düşkün değilsinizdir kendinizce haklı olabilirsiniz
ya nasıl annesi kadar üzülmedim ya annesinden bin kat daha üzüldüm öyle üzüldümki üzüntüden kendimi parçaladım ağladım mahfoldum ve uğruna üzüntüden bebeği düşürdüm ..gerçi belki bir tek ben eşimi bu kadar seviyorumdur belki siz benim kadar eşininize düşkün değilsinizdir kendinizce haklı olabilirsiniz
kızlar tamam eşim gitsin gelsin ..peki bu kadının neden beklentisi var gidip gelmek istemiyorum ..ayrıca şunuda belirteyim yaşadığımız birtek bu sorun değilki eşimin kişisel annesiyle benimle alakası olmayan sorunlarıda oldu hemde kazadan sonra.. eşime söylenmedik laf bırakmadı eşimin telefonlarını bile açmadı ,bayramda bile görüşmek istemedi ..ve görüşmedi ..
kızlar tamam eşim gitsin gelsin ..peki bu kadının neden beklentisi var gidip gelmek istemiyorum ..ayrıca şunuda belirteyim yaşadığımız birtek bu sorun değilki eşimin kişisel annesiyle benimle alakası olmayan sorunlarıda oldu hemde kazadan sonra.. eşime söylenmedik laf bırakmadı eşimin telefonlarını bile açmadı ,bayramda bile görüşmek istemedi ..ve görüşmedi ..
Asla bir anneden bin kat fazla üzülemezsiniz, siz sevdiğiniz için üzülürsün bir anne canı için, uykusuz geçen gecelerinde başında beklediği meleği için üzülür. Anne olunca anlayacaksınız bunu malesef. Bunun eşe düşkünlükle, eşi sevmeyle ilgisi yoktur malesef. Eşini kaybeden dul, 3 yıl geçer 5 yıl geçer, yaşama adapte olur, hatta yeniden evlenenler bile olur. Ama evladını kaybeden bir anne asla yaşama eskisi gibi adapte olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?