Kim olursa olsun canım anlat her şeyi. Çok kötü bir durum mideside çok kötü olur bu şekilde içenin bir süre sonra.
Eve almayın kola olsun bitsin. Hiç de zor değil bırakmak. Çünkü ben de ilkokuldayken bağımlı olmuştum. Aniden kestim. Almadım bir daha marketten, kantinden vs.
Bende çok içiyorum
Asla bırakamazmışım gibi geliyor
Evde birtek ben içiyorum
Kendilerine başka içicek bana kola alırlar sağolsunlar
Ama isteyenin bırakabileceğinede bizzat şahit oldum
Ablam su gibi içerdi
Şimdiler asla ağzına sürmez
ayran iç soğuk soğuk, ciddiyim insan bi süre sonra aramıyo, soda da iç tabii, o da kolanın asidini aratmaz
kolanın tek zararı asitti falandı filandı değil, başlı başına sadece kafein bile zararlı, kafein alıp, sinirli kaplan kesilceğine ayran iç kedi gibi uyu
Ben bir kaç ay önce selülitlerim için uğraşıyordum geçsin diye, kola da tabiiki selülitin can dostu :)o vesileyle kolayı sıfıra indirdim 2-3 ay ve şimdi canım fazla istemiyor, selülitimi azdırır diye de otomatikman içemiyorum sanki hemen selülit fışkıracakmış gibi :)) Onun yerine soda içiyorum bazen,bi ara enerji içeceği falan içtim. Şu an kola bi misafirliğe falan gidersem orada ikram edilirse içiyorum ama 1 bardaktan bile az oluyor o da..Bnce iradeli davranırsanız ve baişka alternatifler yaparsanız bırakabilirsiniz. Çünkü diğer gazlı içeceklerden bile kat kat zararlı
bende kolayı cok fazla seviyorum
arada bir kesiyorum sonra yeniden içmeye başlıyorum tuhaf bir durum
annem yasaklıyor ama dayanamıyorum, bırakmam lazım (
benim eşimide bıraksan hergün içer
bende bu böcekle ilgili bi video izlemiştim böğğ aklıma geldikçe midem kalkıyoiçmiyorum uzun zamandan beri daha doğrusu içemiyorum aklımdan çıkmıyo o video çıkmasında zaten
umarım en kısa zamanda tiksinirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?