Çok kola içiyorum nasıl bırakabilirim..

Kim olursa olsun canım anlat her şeyi. Çok kötü bir durum mideside çok kötü olur bu şekilde içenin bir süre sonra.

Eve almayın kola olsun bitsin. Hiç de zor değil bırakmak. Çünkü ben de ilkokuldayken bağımlı olmuştum. Aniden kestim. Almadım bir daha marketten, kantinden vs.

Kim olursa olsun canım anlat her şeyi. Çok kötü bir durum mideside çok kötü olur bu şekilde içenin bir süre sonra.

Evet bugün miden çok fena zaten dün fazla içtim

Eve almayın kola olsun bitsin. Hiç de zor değil bırakmak. Çünkü ben de ilkokuldayken bağımlı olmuştum. Aniden kestim. Almadım bir daha marketten, kantinden vs.

eşim alıyor alma desemde

ay benim kızımda çok içiyor ne yaptımsa bıraktıramıyorum aslında çok zararlı ben bi yazı okumuştum çok şaşırmıştım bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum

Bende çok içiyorum
Asla bırakamazmışım gibi geliyor
Evde birtek ben içiyorum
Kendilerine başka içicek bana kola alırlar sağolsunlar
Ama isteyenin bırakabileceğinede bizzat şahit oldum
Ablam su gibi içerdi
Şimdiler asla ağzına sürmez

Ne güzel bende bugünden itibaren bıraktım bakalım

ayran iç soğuk soğuk, ciddiyim insan bi süre sonra aramıyo, soda da iç tabii, o da kolanın asidini aratmaz
kolanın tek zararı asitti falandı filandı değil, başlı başına sadece kafein bile zararlı, kafein alıp, sinirli kaplan kesilceğine ayran iç kedi gibi uyu

Eve ben baya bir soda ve ayran alayım hazır ayranlar güzel oluyorBunun yanında birde abur cuburlarımda var tabii :78:

Ben bir kaç ay önce selülitlerim için uğraşıyordum geçsin diye, kola da tabiiki selülitin can dostu :)o vesileyle kolayı sıfıra indirdim 2-3 ay ve şimdi canım fazla istemiyor, selülitimi azdırır diye de otomatikman içemiyorum sanki hemen selülit fışkıracakmış gibi :)) Onun yerine soda içiyorum bazen,bi ara enerji içeceği falan içtim. Şu an kola bi misafirliğe falan gidersem orada ikram edilirse içiyorum ama 1 bardaktan bile az oluyor o da..Bnce iradeli davranırsanız ve baişka alternatifler yaparsanız bırakabilirsiniz. Çünkü diğer gazlı içeceklerden bile kat kat zararlı

Teşekkür ederim

bende kolayı cok fazla seviyorum
arada bir kesiyorum sonra yeniden içmeye başlıyorum tuhaf bir durum
annem yasaklıyor ama dayanamıyorum, bırakmam lazım (

benim eşimide bıraksan hergün içer
bende bu böcekle ilgili bi video izlemiştim böğğ aklıma geldikçe midem kalkıyo içmiyorum uzun zamandan beri daha doğrusu içemiyorum aklımdan çıkmıyo o video çıkmasında zaten

umarım en kısa zamanda tiksinirsin

Bende izliyeyim o videoyu google teyzeye yazınca çıkar mı ki bu böcek:44:

Sağlık açısından zaten felaket ama ben dini açıdan baktığımda çok kızdım kendime ve bu markalara nasıl para yediririm,desteklerim diye düşündüm.Araştırın internette göreceksiniz nasıl alay ettiklerini,inançlarımızla.Ben de onların yanında olmam böyle bir durumda.Biz bir kişiden ne olur ki derken onlar bir kişi çok şeyi değiştir diyorlar ve inadına propaganda yapıyorlar.

Ben aylardır içmiyorum.Gayet mutluyum.İğreniyorum o şeyden hatta.

kızlar Allah sizden razı olsun yazıları tek tek okudum şu kolayı artık içmiycem bir ara içmiyordum ara ara alıyordum ramazanda çok içtim zaten ramaanda dikkat ettiyseniz reklamlarda çok kola reklamı çıkar dini bile alet ediyorlar bugünden sonra içmiyeceğimmmm

kızlar Allah sizden razı olsun yazıları tek tek okudum şu kolayı artık içmiycem bir ara içmiyordum ara ara alıyordum ramazanda çok içtim zaten ramaanda dikkat ettiyseniz reklamlarda çok kola reklamı çıkar dini bile alet ediyorlar bugünden sonra içmiyeceğimmmm

Kolayı asitli içecek ıstedıgımden ıcıyordum ben de. Baktım kı cok zararlı, artık eşimle şöyle yapıyoruz, kola yerıne meyvelı maden suyu alıyoruz eve, illa kı asıtlı bı içecek ıcesım varsa maden suyu en guzelı. Bır de benım dişimde tel vardı, 8 ay boyunca hıc ıcemedım, iyice uzaklaşmıştım asıtlılerden.İyi bahane oldu.Teller cıktı ama hala ıcmıyorum

Son düzenleme:
bende icmek istemiyorum artik suan elimde koca bi bardak cola var iciyorum kendimi frenleyemiyorum 21 aylik oglumda alismis oda iciyor ona hic vermek istemiyorum nasil su coladan tiskiniriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…