Çok kola içiyorum nasıl bırakabilirim..

bende icmek istemiyorum artik suan elimde koca bi bardak cola var iciyorum kendimi frenleyemiyorum 21 aylik oglumda alismis oda iciyor ona hic vermek istemiyorum nasil su coladan tiskiniriz acaba

Google a yaz kolanın içeriği diye bir izle istersen ben izledim midem kalktı

evet hemde limonlu ay canım çekti üşenmesemde bakkaldan alsam bide çikilata

Bak şimdi canım çikilata istediBen zaten abur cubur canavarıyım kola kolayda abur cubur nasl bırakacağımMarketten almasam kendi kendime ziyafet veriyorum evde kek poğaça kurabiye

Bizim eve artık kola pek girmiyor. Ama bizde de sade gazoz takıntısı var, mideme çok iyi geliyor, her gün bir bardak içerim. Sanırım bu da içeriğindeki asit yüzünden zararlı...

biz de çok içiyorduk şimdi aalttık hatta ben bundan sonra ağzıma koymayı düşünmüyorum...
benim büyük oğlum da tabi biz içince o bakacak hali yok çok içiyordu birkaç defa çaktırmadan içerisine üzüm sirkesi attım kokusundan içemedi..
sonra zamanla eve de almayınca istemedi ama şu böcek olayı çok iyi oldu onu seyrettirdim midesi iyice bulandı içmiyor artık ... siz de çocuklarınıza deneyin sirke işe yarıyor gerçekten...

yanlız acayip sivilce yapan bi zımpırtı, sivilceleriniz varsa ve kurtulmak istiyorsanız bu da motivasyon kaynağı olabilir bırakmak konusunda,

zaten üstünde soğuk içiniz yazıyo, oda sıcaklığında bi halta benzemeyen, asidi de kaçarsa yüzüne bile bakılmıcak bişey işte ama yıllardır reklamlarıyla büyüdüüğümüz için beynimize onların istediği şekilde kodlandı, mutluluk neşe kaynağımız, özellikle iftar sofralarının vazgeçilmezi geleneksel aile içeceğimiz kola:86::86:

yanlız reklardaki şu kapağı açılıyo foşş diye bi ses çıkıyo ya buzla, o ses süper

Son düzenleme:

Dimi helede sıcak yaz günlerinde
Sivilcem yok kilomda yok ki yok ben kafaya koydum içmeyeceğim zaten midemi bozdum bugün çok fena dün çok içmişimEşime bıraktırmam lazım işte

Kola aklına gelince kola isteğini maden suyu, meyve suyuna ya da başka bir şeye kanalize etmeye çalış, böylelikle bu alışkanlığı iyi bir tarafa doğru yönlendirme fırsatın olabilir... Tabii eşinin de aynı şeyi yapması lazım, tek başına zor yoksa o öyle gözünün önünde içerken. Bu konuda şanslıyım neyse ki, benim erkek arkadaşım yıllardır kola içmiyor, ben de ameliyattan sonra nerdeyse hiç içmemeye başladım. Sana ve eşine de bol şans.

teşekkür ederim

bizim evde de çok kola içilirdi su gibi...1 haftadır almıyoruz..görmeyince insanın pek aklına da gelmiyo en iyisi bu bence...meyveli sodalardan alıyoruz genelde artık hem daha sağlıklı..bi de kola aşırı kilo yapıyo..ve mideye de çok zararlı

bende içiyordum taki safra kesemde agrı olup dr ye gidene kadar sakın kola içme dedi ve bir kaç ilaç verdi bıraktık mecburen)

Canım yavaş yavaş sodaya dön, sonra bırakıyorsun. Limonlu kolaya başla önce, sonra limonlu soda ya çok rahat geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…