bende icmek istemiyorum artik suan elimde koca bi bardak cola var iciyorum kendimi frenleyemiyorum 21 aylik oglumda alismis oda iciyor ona hic vermek istemiyorum nasil su coladan tiskiniriz acaba
kola yerine tursu ye :)
en güzeli meyveli soda sanırım soğuk soğuk
evet hemde limonlu ay canım çekti üşenmesemde bakkaldan alsam bide çikilata
yanlız acayip sivilce yapan bi zımpırtı, sivilceleriniz varsa ve kurtulmak istiyorsanız bu da motivasyon kaynağı olabilir bitirmek konusunda,
zaten üstünde soğuk içiniz yazıyo, oda sıcaklığında bi halta benzemeyen, asidi de kaçarsa yüzüne bile bakılmıcak bişey işte ama yıllardır reklamlarıyla büyüdüüğümüz için beynimize onların istediği şekilde kodlandı, mutluluk neşe kaynağımız, özellikle iftar sofralarının vazgeçilmezi geleneksel aile içeceğimiz kola:86::86:
yanlız reklardaki şu kapağı açılılı foşş diye bi ses çıkıyo ya buzla o ses süper
Google a yaz kolanın içeriği diye bir izle istersen ben izledim midem kalktı
Kola aklına gelince kola isteğini maden suyu, meyve suyuna ya da başka bir şeye kanalize etmeye çalış, böylelikle bu alışkanlığı iyi bir tarafa doğru yönlendirme fırsatın olabilir...Tabii eşinin de aynı şeyi yapması lazım, tek başına zor yoksa o öyle gözünün önünde içerken. Bu konuda şanslıyım neyse ki, benim erkek arkadaşım yıllardır kola içmiyor, ben de ameliyattan sonra nerdeyse hiç içmemeye başladım. Sana ve eşine de bol şans.
bende içiyordum taki safra kesemde agrı olup dr ye gidene kadar sakın kola içme dedi ve bir kaç ilaç verdi bıraktık mecburen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?