Çok Kolay Doğum Yaptım

korkma canim 3 saate normal dogum etim umeyir bitanecik oglumu kucama aldim.allah buyuk benide cok korkuttular ama onlarin dedigi cikmadi ben 9 ay dusundum nasil dogum edeceyimi.umeyiri kucagima aldigimda herseyi unutum.simdide keske okadar dusunmeseydim diyorum kendi kendime. hamileliymi zeyir etim.hersey olacagina varir.sen simdi dusunme onlari hamileliyin keyifine bak ben ozluyorum o gunleri simdi.ins sende normal ve kolay dogum edersin.

biliyormusun 9aydır aynı doktora gidiyorum ve çok güvendim,çok inandım ona.dün kontrole gittiğimde tüm güvenimi sarstı,bazı imalarda bulundu.umarım bana öyle gelmiştir.hastaneden şikayet etti,çok çalıştığından dinlenemediğinden bahsetti.geçen sabaha karşı bir doğuma geldiğini ve bu yüzden hala kendine gelemediğini söyledi.eğer doğuma gelemeyecek olursam seni başka bi yere yönlendiririm dedi.şu anda sudan çıkmış balık gibiyim kendimi aldatılmış hissediyorum.ben mi abartıyorum bilmiyorum,umarım doğumum geceye gelmez.şurda 20günüm kaldı.bi yandan doğuracak olan benim başka doktor da olsa olur diyorum,bi yandan 9aydır bütün problemlerimi bilen takibimi yapan o,gecenin bi yarısı ben hastane hastane gezecekmiyim diyorum ne olur biri bana bi akıl versin

canım bende akşam 6da gittim pazar günüydü doktorum tatildeydi pazartesi gelicekti keşke arasaydım belki o gecede gelirdi hepsi doktor değimi dedim birde pazar diye hast. bomboştu oh ne güzel hepsi benimle ilgilenicek dedim çünki aynı doktorla gündüz ultrasonada bakıyor odalarında ve sadece mecburen doğum zamanı çıkıyorlar ama hiç birşey umduğum gibi olmad suratıma bile bakmadılar doğum okdara zor değil evet sadece insan o anda bir el ve sıcacık bir gülümseme istiyor bana kadın bakıp 'benim sana yapabileceğim birşey yok diyordu' al bakalım ne beklersin sen bu kadından o şans işi diyorum ya ilk 3 ay gittiğim doktoru suratsız ilgilenmiyoır diye değiştirdim kısmetimde yine aynısı varmış bende isterdim konuşa konuşa gülücüklerle doğum yapmayı ki mık bile demedim çok ta kolay geçebilirdi

mrb kızlar 37. haftadym dün kontrolüm vardı bebeğim iri olduğu için dr.um sezaryan olujak dedi ayın 12 sinde Allah nasip ederse.ama o güne kadar doğurmassan dedi ve ben çoooooooook korkuyorum yazdıklarınızı okudm ne biliim işte insan genede korkuyor birdn suyum gelirse sancım tutarsa die :bbo:

arkadaşlar bütün normal doğum hikayeleri için teşekkürler. ben henüz 7. hafta içerisindeyim. ama normal doğum diyorum başka birşey demiyorum. inşallah allahım bana o gücü versin. bebeğim için ve kendi sağlığım için normal doğumu istiyorum. onu doğar doğmaz görmek istiyorum. allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

arkadaşlar bütün normal doğum hikayeleri için teşekkürler. ben henüz 7. hafta içerisindeyim. ama normal doğum diyorum başka birşey demiyorum. inşallah allahım bana o gücü versin. bebeğim için ve kendi sağlığım için normal doğumu istiyorum. onu doğar doğmaz görmek istiyorum. allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

Canım inş. son ana kadar hep bu yüreklilikte olursun...

Doğumuma günler kaldı. Öyle moralim bozuk ki hiç bir acı moralimi bozan şeyden daha büyük gelemez bana. Bu doğum sancısı bile olsa. Eminim ki canım acısa da buna dayanacak gücüm olur. çalışıyorum ve doğum iznine ayrıldım. Şirket beni işten çıkarmak yerime elaman almak istemiş. Şirketten başka biri buna engel olmuş. Ama halen korkularım var. Eğer işten çıkarılırsam bebeğime nasıl bakacağım. Benim sayemde geçiniyoruz. Raporlu olduğum süre benim için çok kötü geçecek. Bebeğimle daha sağlıklı bir ruh haliyle ilgilenmek isterdim.

Doğumuma günler kaldı. Öyle moralim bozuk ki hiç bir acı moralimi bozan şeyden daha büyük gelemez bana. Bu doğum sancısı bile olsa. Eminim ki canım acısa da buna dayanacak gücüm olur. çalışıyorum ve doğum iznine ayrıldım. Şirket beni işten çıkarmak yerime elaman almak istemiş. Şirketten başka biri buna engel olmuş. Ama halen korkularım var. Eğer işten çıkarılırsam bebeğime nasıl bakacağım. Benim sayemde geçiniyoruz. Raporlu olduğum süre benim için çok kötü geçecek. Bebeğimle daha sağlıklı bir ruh haliyle ilgilenmek isterdim.

cnm sakın moralini bozma eskilerin bir sözü var ben çok inanıyorum bebekler kısmetleriyle gelir:))) benm eşim işten çıkmıştı hamile olduğumu öğrendik 3-4 ay çok kötü geçti ama şimdi çok iyi bir işi var kazancı da iyi... sakın üzülme bebeğin de stres altında kalmasın yoksa bebeğin huysuz ve hırçın olur başka şirket mi kalmadı ama bebeğin bir tane böyle düşün. :teselli:

peygamberımız ne demıs
ya hayır konusun yada susun
herkes ılk gece yada kotu dogum hıkayelerını kendıne saklasın
cunku doguracak kısı zor dogursa bılr en azından o anakadar stres yapmamıs olur
herkes bıraz duyarlı olsun
benım hep yazdıgım bısey var
benzetmek gıbı olmasın ama kedıler kopekler 3er 5 er doguruyor kenıd kendılerıne bence dogaya ve doganın gucune ınanalım allah herseyı bır denge ıcınde yaratmıstır
tabı hastane ve doktorları ıhmal etmeyın kontrollerınızıde yaptırın

cnm sakın moralini bozma eskilerin bir sözü var ben çok inanıyorum bebekler kısmetleriyle gelir:))) benm eşim işten çıkmıştı hamile olduğumu öğrendik 3-4 ay çok kötü geçti ama şimdi çok iyi bir işi var kazancı da iyi... sakın üzülme bebeğin de stres altında kalmasın yoksa bebeğin huysuz ve hırçın olur başka şirket mi kalmadı ama bebeğin bir tane böyle düşün. :teselli:

Allah razı olsun. Hamileliğimin son günleri zaten duygusalım bu haberde beni çok üzdü. Allahım onun kısmetini kesmez inşallah. Bana böyle şeyler yazman beni çok mutlu etti. :)olumunekankayizsmile

canım sen Allaha güven merak etme her şey yoluna girer.
biliyorum hamileyken her gün bi bahane uydurup ağlamaya çalışıyordum hatta tv de yavru ördek görünce bile zırlıyordum :))) çizgi film dahi izleyemiyordum ağlamaktan:)))) seni çok iyi anlıyorum...

canım sen Allaha güven merak etme her şey yoluna girer.
biliyorum hamileyken her gün bi bahane uydurup ağlamaya çalışıyordum hatta tv de yavru ördek görünce bile zırlıyordum :))) çizgi film dahi izleyemiyordum ağlamaktan:)))) seni çok iyi anlıyorum...

Yavru ördek mi? kaydirigubbakcemile3. bende şu günlerde öyleyim herşeye ağlar oldum. duygusal bir filmin ardından eşim hemen gözlerime bakıyor ve şaşırıyor. Sana ne oldu böyle sen herşeye ağlamazdın diye. Gerçektende olur olmaz herşeye gözleri doluyor insanın. Bende yavru ördeğe ağlayabilirim yani. :CüvCüv:

Merhaba kızlar! ben daha yeni anne adayıyım. daha 9 haftaya gelyoz..Yine de yazdıklarınızı takip ettim. Çok moral verici oldu. Benim bu sorum olacak doğum yapan annelere. Doğum yapan teyzelerim söyliyo, çocuk doğarken ordan sığıp çıkamayacak gibi hissediliyormuş ve çok korkyomuş tamamen yırtılacak ve acicak diye.. Bu ne kadar gerçek? siz ne hissettiniz? Şimdiden teşekkürler!

Merhaba kızlar! ben daha yeni anne adayıyım. daha 9 haftaya gelyoz..Yine de yazdıklarınızı takip ettim. Çok moral verici oldu. Benim bu sorum olacak doğum yapan annelere. Doğum yapan teyzelerim söyliyo, çocuk doğarken ordan sığıp çıkamayacak gibi hissediliyormuş ve çok korkyomuş tamamen yırtılacak ve acicak diye.. Bu ne kadar gerçek? siz ne hissettiniz? Şimdiden teşekkürler!

Yaaa gerçektenmi?ohaoldumsmile

Yavru ördek mi? kaydirigubbakcemile3. bende şu günlerde öyleyim herşeye ağlar oldum. duygusal bir filmin ardından eşim hemen gözlerime bakıyor ve şaşırıyor. Sana ne oldu böyle sen herşeye ağlamazdın diye. Gerçektende olur olmaz herşeye gözleri doluyor insanın. Bende yavru ördeğe ağlayabilirim yani. :CüvCüv:
sorma şekerimmm:))) ama normaldir tüm hormonlar altüst...
boşver tadını çıkar doyasıyaaa

cnm ben öyle bişey hissetmedim kafası çıkıyor sonrası dr un işi zaten
istersen doğum öykümü oku doğum öyküm mucizem

benim doğumum da çok kolay oldu,aslında alışverişe çıkmıştık az buçuk sancım vardı da normal sanıyordum.ablamın ısrarıyla hastaneye uğradık o arada sancılar arttı 15 dakika sonra bebişim dünyaya geldi.küçük bir sorun oldu,giysilerini zor yetiştirdiler,kimse bu kadar çabuk beklemiyordu.Rabbim herkese böyle doğum nasip etsin

aminnnnn

kızlar her söylenene inanmayın çok fazlada düşünmeyin siz sadece kendi yapmanız gereken temel şeyleri öğrenin nasıl ıkınılır falan...
bebek çıkarken hiçbirşey hissetmiyorsunuz hatta o anda size ne yapsalar bile hissetmiyorsunuz Allah o sancıyı niye vermiş sizce düşünsenize o sancı olmasa ıkınamazdınız bile ve her şeyi hissederdiniz ben ebenin içime elimi sokmasını bile hissetmedim o an sadece sancı hissediyorsunuz ve hep aynı sancı hissi artık nerede olursa genelde kasıklarınızda ve karnınızda oluyor yapılan şeyler sizi rahatsız etmiyor bana çok uzun sürdü diye doğumun ortasında sonda taktılar onu bile hissetmedim korkmayın kızlar benimde zor geçti ama inanın doğuma girmeden önce hiç korkmadım ve hep normal doğurcam dedim eltim şimdi ikinciye hamile ve çok korkuyor nasıl doğurucam diye ilkinde hiç korkamadım diyor çünki nasıl birşey olduğunu bilmiyordu başkasının anlatmasıylada olucak şey değil herkeste farklı bu

kızlar her söylenene inanmayın çok fazlada düşünmeyin siz sadece kendi yapmanız gereken temel şeyleri öğrenin nasıl ıkınılır falan...
bebek çıkarken hiçbirşey hissetmiyorsunuz hatta o anda size ne yapsalar bile hissetmiyorsunuz Allah o sancıyı niye vermiş sizce düşünsenize o sancı olmasa ıkınamazdınız bile ve her şeyi hissederdiniz ben ebenin içime elimi sokmasını bile hissetmedim o an sadece sancı hissediyorsunuz ve hep aynı sancı hissi artık nerede olursa genelde kasıklarınızda ve karnınızda oluyor yapılan şeyler sizi rahatsız etmiyor bana çok uzun sürdü diye doğumun ortasında sonda taktılar onu bile hissetmedim korkmayın kızlar benimde zor geçti ama inanın doğuma girmeden önce hiç korkmadım ve hep normal doğurcam dedim eltim şimdi ikinciye hamile ve çok korkuyor nasıl doğurucam diye ilkinde hiç korkamadım diyor çünki nasıl birşey olduğunu bilmiyordu başkasının anlatmasıylada olucak şey değil herkeste farklı bu

Şu doğum korkusu doğurmaktan dahamı zor ?
İnş. kolay sancısız olur doğumlarımız ama pek öyle bir doğum şekli yok sanırım...

Back
X