Çok Kolay Doğum Yaptım

herkesin hikayesini okuynca çok dugulandı.bende anlatmak istiyorum.
oğlumu 8 ocak2008 de bekliyoruz doktorum öyle demişti.27 aralık saat 11de uyandım.eşim
öğretmen okulda.neyse sabah tuvalete gittim akıntımın içine iğne başı kadar üçük leke gördüm.
umursamadım.ama içime kuşku düştü 1 dk sonra tekrar kontol etiğimde evet küçük minicik bir leke
daha.çok heyecanlanım.ilk doğumum olacaktı.hemen eşimi aradım.hemen geldi.kimseye haber vermedik çünkü
hiç ağrım sızım yoktu.be gayet rahat.neyse ben çantamı hazırladım. yemeğimi yaptım.akşama doğru akıntımda kırmızılıklar
biraz çoğalmış gördüm.ben duşuma girdim kişisel emizliğimi yaptım.abdesttimi aldım.aksam evlet hastanesine gittim ebe aktı evet dğum başlayacak dedi 3 cm açılmış dedi.sabah olur dedi.ben rahat ağrı sızı yk evime geldim yattım.gece iki gibi hafif
sancılarla uyandım ama ayanabiliyordum.eşim sobayı yaktı. o raht rahat uyudu ben evin içinde gezindim.
nese saat 4 gibi uyumuşum.sbab 6 gibi tuvalt için kalktım.tuvalette çıktım.eşim nasılsın dedi ben iyiyim demeye kalmadı suyum geldi ben ozman panik hadi hadi çabuk ol.neyse devlet hastanesine gtiim sancı daha yok fazla.ebe baktı aa dedi doğum aşlamış 4cm.eline makası aldı doğuu başlatcam dedi.bende hop ne oluyor.ben burda doğum yapmıcam dedim.kendi doktorumu aradım düştük yollara 1saat yolumuz var.arabada ara ara şiddetli sancılar gelmeye başladı saat 8 gbi hastanedeyin ebeler hemen damar yolunu açtı
ooo masallah 4 cm olmuş hadı kızım sık dişini dedi.tabibenim sancılar sıklaşmaya başladı.ben hu allah hu allah diye diye sancı çekiyorum.eşim elimi tut istersen ısır diyo.ben git başımdan.dua oku er diyorum.ebeler kontrol ediyor<sık dişini bu sancılardan sonra çok rahatlıcaksın diyorlar öğle vakti saat 12 civarı.artık dayanamıyorum ebe tekrar kontrol ve 9 cm acılış hadi doğuma.doktorum baktı.ne yaptığını hatırlayamıyorum.iğnemi yaptı seruma bişeymi kattılar bilemiyorum.sancı gitti.ben diyorum sancım yok.doktor diyor bişey olmaz.yni doktor kalk eve git dese giderdim sanı mancı gitti.neyse doktor hadi kzım ıkın dedinasıl dedim.afedersiniz büyük tuvaletini yaparkn nasıl ıkınıyorsan öyle dedi.tamam dedim ne kolaymış ve 3. ıkınmamda oğlum alim geldi.ben ağlıyorum muhteşem bir duygu.rabbim herese nasip eylesin.okdar kolay bir doğum olduki hrkese anlatıyorum.bizi heveslendiriyorsun diyorlar.korkmayın allaha bol bol dua edin.:34:

Basligi okuyan bütün hamislerimizin nasil bir hevesle topige girdigini görür gibiyim :)

Nasil da ihtiyacimiz var dogum hakkinda cesaret verici iyi seyler duymaya degil mi hatta
hamileligimiz boyunca ihtiyacimiz olan tek sey bu galiba...güven..inanmak..basarmak...

Sevgili Anneler..Anne Adaylari;

LÜTFEN SiZiN DOGUM HiKAYENiZ BASKA ANNE ADAYININ KABUSU OLMASIN!!!!!!!!!

Siz Dogumdan Sonra Bebeginizi kokladiginiz ilk anda MUTLU SON a ulasirken,sizin zorlu hatta zor ötesi dogum hikayeniz baska bir anne adayinin en büyük kabusu oluyor..

Dogumla ilgili yapilan bütün arastirmalar gösteriyorki;

DOGUMUN NASIL OLACAGINI ANNENiN DOGUMU NASIL ALGILADIGI BELIRLIYOR...
BiLiNCiMiZ,BEYNIMIZ DOGUMU NASIL ALGILARSA BÜTÜN KASLARIMIZA ÖYLE KOMUTLAR GÖNDERIYOR...DOLAYISIYLA DOGUM O YÜNDE GERCEKLESIYOR....

Ağrıların şiddeti kişiden kişiye değişir. Doğuma fizik ve moral yönünden iyi hazırlanmış, bilgilendirilmiş Annelerde ağrı algılanması çok az olur. Aksine doğumu korku içinde bekleyen, kendine iyi bakmamış, doğum hakkında hiçbir bilgisi olmayan Annelerde ağrı çok şiddetli algılanır.

Agri,Sanci diye tanimladigimiz sey rahim kaslarinin kasilmasidir...spor yaparken kaslarimizi gerdigimizde,kaslarimizi calistirdigimizda hissettigimiz sey aci midir??sanci midir??kasilma midir?? algilayis seklimiz ne kadar önemli degil mi:)

Ben inaniyorumki hic bir anne baska bir anne adayinin zor anlar yasamasindan zevk almaz...ayni sekilde hic bir anne adayi da baska bir annenin acilarina kayitsiz kalamaz..

Hamileligim boyunca bütün felaket dogum senaryolarini bacaklarim titreyerek okudum,dinledim...Bana ve bebegime faydasi olmadi,zararlarini tahmin edebilirsiniz...

Merak ediyorum acaba dogumlarinin zorlugunu ballandira ballandira anlatan Sevgili Annelere bu sekilde paylasimin ne gibi bir faydasi oldu??

Bizim anlattigimiz zorlu hikayeyi okuyan Anne adayimiz ayni zorlugu belki daha fazlasina sartlanacak,sartlandigi icin zaten zorlanacak,zor bir dogum sonrasi ayni hikayeyi baska anne adaylarina ya da sadece kendi cocuklarina anlatacak,ayni hikaye cocugunun korkusu olacak....

ülkemizde vajinusmusun bu kadar yaygin olup,avrupa ülkelerinde tek tük rastlanmasinin hatta rastlanmamasinin sebebinin yine bu felaket tellalligimizin,öcü gibi gösterip korkutmamizin sonucu oldugunu bilmeyecek kadar cahil oldugumuzu düsünmek bile istemiyorum...

Lütfen kendimizi kandirmayalim..Bu sekildeki bir paylasim kimseye fayda getirmez...NESILDEN NESILE KORKU SALAR...BU KÖTÜLÜGÜ YAPMAYA HAKKIMIZ YOK..

HADi BiZ KADINLARKULUBU OLARAK BU BILINCE IMZAMIZI ATALIM

BU HAREKETIN TEMELLERINI BIZ ATALIM

DOGRU ALGILAYALIM KOLAY DOGURALIM

SONRA HAKLI KEYFINI SÜRELIM..

BASARABiLiRiZ...

TESEKKÜRLERa.s.:nazar:a.s.

canım ellerine sağlık yazını çok beğendin çok doğru söylediklerin tamamen anneye bağlı doğumun nasıl olacağı. ben henüz anne değilim ama ilerde kısmet olurda anne olursam allahın izniyle normal doğum yapmayı okadar çok istiyorum ki. :nazar:

ben de çok kolay doğum yaptım. hep burdan normal doğum hikayelerini okuyup ben de paylaşıcam hikayemi diye düşünürdüm rabbim nasip etti çok şükür.
cuma gecesi oğlumun doğmasını çok istedim bunun için 2 kez küveti doldurdum sıcak suda yarım saat bekledim. ama ne ağrım ne sancım vardı cuma günü geçti. açılmanın olması için internetten okuduğum tüm yöntemleri uygulamıştım her gün 6 7 tane hurma yiyordum her yere yürüyerek gidiyordum. hep hareketliydim. en son çare cinsel ilişki kalmıştı geriye eşimi ikna ettim spermlerin çok faydası varmış açılma için. cumartesi sabahı doktora gittim açılmam 3 cmdi ama nstde ağrı görünmedi. doktor gel suni sancı verip seni doğurtalım dedi ama ben bu süreci evde geçirmek istediğimi söyledim ve eve döndük. sonra çarşıya çıktık annemle 1 saat kadar yürüdük alışveriş yaptık ne ağrım ne sancım vardı. bi arkadaşa çay içmeye gittik tuvalete gittim abdest aldım ikindi namazını kılıcaktım namaza durduğum esnada su gelemeye başladı. annem arkadaş ben öyle telaşlandık ki napıcamızı şaşırdık. hemen namazı kılıp doğru eve yürüdüm ev de 15 dakika var çantamı aldım taksi çağırdık doğru hastaneye. ebeler geldi alttan baktılar açıklık 6 cm olmuş yine ağrı yok doğum başlamış dedi ebe. 1 saat kendi sancımın gelmesini bekledim sancı ve açılma yoktu mecburen suni sancı taktılar ama korktuğum gibi olmadı 8de suni sancı verilmeye başladı ama ben hala ağrı hissetmiyordum yarım saate bi ebeler gelip kontrol ediyorlardı açıklığı 7 cm 8 cm ağrı yoktu ama açılma oluyordu bu süreçte hep sümmessebiyle yesserah sümme emaatehü fe egberah ayetini okudum açılmaya faydası olduğunu söylemişti bi ablamız. ve gece 11 buçukta doğumhaneye aldılar doktor sancı geldiği anda kuvvetli ıkınmamı söyledi ilk ıkınmada başarısızx oldum çünkü sancıyı tam manasıyla hissedemiyordum bu da ıkınmamı engelliyordu 2. ıkınmamada biraz daha başarılıydım ama yarım kaldı 3. sefer bebeğimin elini bacağımda hissettim. öyle tarif edilmez mükemmel bi duyguydu ki anlatılmaz. bebeğimi görmüştüm sağlıklıydı rabbime şükrettim. sonrasında dikiş işlemleri ve eşinin çıkarılması. işlem tamam gece tam 00.00da bebeişim doğmuştu. dikiş esnasında doktor soruyo 3. düşünüyo musun ben de bu doğum kolaydı tekrar düşünmeye başladım diyorum :):):) bebeişim 3 kilo 130 gr 52 cm mehmet keremim. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu tarifsiz duyguyu.

bu arada bu konunun da benim kolay doğum yapmama çok etkisi olduğunu düşünüyorum. her sayfasını okudum. doğumun öyle korkulacak bi yönünün olmadığını öğrendim kendimi normal ve kolay doğum yapıcağıma inandırdırm. hakikaten de inandığım gibi ağrısız kolay bi doğum tecrübesi yaşadım duaları da unutmamak gerek tabi.

canım açılma için ne yapmak gerekli

Doğum Hikayeleri anneler ve anne adayları çok önemli ve özeldir.Böyle bir konuya değinmkete süper olmuş. Sizlerde bilinçli anne olacağınız için bunun önemini hamileyken birkez daha görüyorsunuz.

Doğum hikayeleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.Bizde seve seve paylaşırız.

Herkese teşekkürler...

Öğlen 12 de uyandım bıraz ıslaklık hıssettim ama yok ya değildir dedim bütün gün okadar yorgundum ki anlatamam aksam misafirlerim geldi oturduk çay kahve içtik saat 11 de gıttıler 12 gıbı benım sancılarım basladı ama gaz sancısı gıbı ınanmadım dogurucagıma halbukı 9 ay 8 gunluk olmustu bızım zilli.saat 3 bucuga kadar bekledım az az agrıyodu ama sonra annemı aradım oyle şakasına oda hemen geldii.mekkeden kuzenım doğum otu getirmişti onu suya atıyosun dogum kolaylaşsın dıe onu attık sonra hastaneye gıttık doktor muane ettı 6 cm dedi saat 4 bucukdu 6 40 da doguma aldılar.yani 2 saat sancı çektim ama oda okadar dayanılmıycak gıbı degıldı.6 45 de öykü kucağımdaydı.hayatta tadabilceğiniz en güzel duygu allah isteyen hekese nasip etsin.

MERHABA ben size çok yakın zamanda doğum yapmış biri olarak tecrübelerimi paylaşıcam umarım faydam olur...
geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştim.ve hemen araştırmaya başladım hangi doğum daha sağlklı diye ve bütün kapılar bana normal doğumu gösterdi.hamileliğim boyuncada doktorumla birlikde normal doğuma kendimi hazırladım.kesinlikle sezeryan aklımdan bile geçmedi.bebeğim ve benim sağlık problemim olmadığı sürece kesinlkle normal doğum yapacaktım.dünyaya bir bebek getiriyorsunuz her türlü zorluğa razı oluyorsunuz ama sezeryanla ona kötülük yapıyorsunuz(keyfi sezeryanlar için konuşuyorum) hamilelik dönemimde bol bol yürüdüm heryere yürüyerek gidip geldim ve hiç kendimi sakınmadım ev işimide yaptım gitceğim her yerede gittim ama bunun yanında çokda dua ettim(meryem suresi başta suya 17 kere okuyup içtim sancı sırasında bence işe yaradı) allahda yardım etti diye düşünüyorum.zaman geçti doğum yaklaştı ve benim korkularımda...geceleri artık hiç uyuyamaz olmuştum.son kontolüme gittiğimde dr doğum kanalına girmediğini rahat olmam gerektiğini en az 15 gün olduğunu söyledi şimdi anlıyorum beni telaşlandırmamak için yapmış. bi gün sabah6civarıydı tuvalete kalktım.ama gidemedim yatakdan kalkınca suyum geldi emin olamadım ama geri yattım uykum tamamen kaçmıştı camın önüne geçip dışarı bakıyım dedim kalktığımda çok daha fazla su boşaldı eşimi uyandırdım oda bana 1-2 saat daha idare edemezmisin dedi:D neyse onu kaldırdıkdan sonra ben duşa girdim abdest aldım ama hiç sancım yokdu hala şüpeleniyodum su değilmi acaba diye hastaneye gidelimde geri geliriz diye düşündük.hatta ben makyaj filan yaptığım için eşim hala dalga geçer benimle. hastanede ebelere durumu anlattım hemen muayene ettiler.suyun boşalmış 4cmde açıklık var dediler ama çok şaşırdım hep 4cme kadar çok zor açılır sonra hemen açılmaya başlar diye duymuştum.nst ye bağladılar beni bu sırada sancılarım 10dkda bir filan gelmeye başladı ama dayanılmaz değildi gitgide sıklaştı canlarım şimdi size burda doğum çok kolay diyemem zor ama anne olmak dünyanın en güzel şeyi sancı sırasında buna canmı dayanır diye bağırdığımı hatırlıyorum ağrı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş bnmkide öyle oldu saat 9.30 civarıydı dr tekrar bi muayene edelim dedi beni doğum haneye aldılar yeniden buarad kayınvalidem görümcem ve eşimden başka kimse yokdu ben istememiştim.onlarda odada dualar ediyolar buarada.muayenede dr bana dediki bak güzelim ağrı eşiğin çok yüksek iyi ıkınırsan 10 dk sonra bebeğin kucağında ıkınamazsan 2 saat sonra dedi anlatıldığı kadar kolay değil tabi şokdaydım muayene diye girmiştim.bana sakın bağırma sesinden ben asla rahatsız olmam ama senin gücüne ihtiycamız var dedi gücünü sesine verme dedi.ok dedim buarada hemşire çıkıp bebeğin kıyafetlerini alalım diyince eşim ve kayınvalidem şok olmuşlar.drumunda sayesinde 10dk içinde doğum yaptım.hatta dr istersen ışığın altına bi bak dediğinde bebeğimi görünceki h,slerimi anlatmam o an her şey bitmişti onu ilk ben görmüştüm ve 1-2 dk içinde onu hissedicektim ilk ağlamısını duydum bunları yaşamak inanın herşeye bedel sezeryanda böyle bi alternatif yok.sonuç olarak 6da başlayığ 9.30da biten bir serüven...canlarım doğumdan korkmayın dünya üstündeki ennn büyük mutluluk başarıcağınıza inanıyorum.allaha emanet olun...

37 haftalık hamileyim doğumuma az kaldı gerçekten içimi rahatlattın ablacım çok teşekkür ederim :) bende ALLAH kısmet ederse normal düşünüyorum ilk bebeğim oyüzden çok endişeli ve heycanlıyım :)

MERHABA ben size çok yakın zamanda doğum yapmış biri olarak tecrübelerimi paylaşıcam umarım faydam olur...
geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştim.ve hemen araştırmaya başladım hangi doğum daha sağlklı diye ve bütün kapılar bana normal doğumu gösterdi.hamileliğim boyuncada doktorumla birlikde normal doğuma kendimi hazırladım.kesinlikle sezeryan aklımdan bile geçmedi.bebeğim ve benim sağlık problemim olmadığı sürece kesinlkle normal doğum yapacaktım.dünyaya bir bebek getiriyorsunuz her türlü zorluğa razı oluyorsunuz ama sezeryanla ona kötülük yapıyorsunuz(keyfi sezeryanlar için konuşuyorum) hamilelik dönemimde bol bol yürüdüm heryere yürüyerek gidip geldim ve hiç kendimi sakınmadım ev işimide yaptım gitceğim her yerede gittim ama bunun yanında çokda dua ettim(meryem suresi başta suya 17 kere okuyup içtim sancı sırasında bence işe yaradı) allahda yardım etti diye düşünüyorum.zaman geçti doğum yaklaştı ve benim korkularımda...geceleri artık hiç uyuyamaz olmuştum.son kontolüme gittiğimde dr doğum kanalına girmediğini rahat olmam gerektiğini en az 15 gün olduğunu söyledi şimdi anlıyorum beni telaşlandırmamak için yapmış. bi gün sabah6civarıydı tuvalete kalktım.ama gidemedim yatakdan kalkınca suyum geldi emin olamadım ama geri yattım uykum tamamen kaçmıştı camın önüne geçip dışarı bakıyım dedim kalktığımda çok daha fazla su boşaldı eşimi uyandırdım oda bana 1-2 saat daha idare edemezmisin dedi:D neyse onu kaldırdıkdan sonra ben duşa girdim abdest aldım ama hiç sancım yokdu hala şüpeleniyodum su değilmi acaba diye hastaneye gidelimde geri geliriz diye düşündük.hatta ben makyaj filan yaptığım için eşim hala dalga geçer benimle. hastanede ebelere durumu anlattım hemen muayene ettiler.suyun boşalmış 4cmde açıklık var dediler ama çok şaşırdım hep 4cme kadar çok zor açılır sonra hemen açılmaya başlar diye duymuştum.nst ye bağladılar beni bu sırada sancılarım 10dkda bir filan gelmeye başladı ama dayanılmaz değildi gitgide sıklaştı canlarım şimdi size burda doğum çok kolay diyemem zor ama anne olmak dünyanın en güzel şeyi sancı sırasında buna canmı dayanır diye bağırdığımı hatırlıyorum ağrı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş bnmkide öyle oldu saat 9.30 civarıydı dr tekrar bi muayene edelim dedi beni doğum haneye aldılar yeniden buarad kayınvalidem görümcem ve eşimden başka kimse yokdu ben istememiştim.onlarda odada dualar ediyolar buarada.muayenede dr bana dediki bak güzelim ağrı eşiğin çok yüksek iyi ıkınırsan 10 dk sonra bebeğin kucağında ıkınamazsan 2 saat sonra dedi anlatıldığı kadar kolay değil tabi şokdaydım muayene diye girmiştim.bana sakın bağırma sesinden ben asla rahatsız olmam ama senin gücüne ihtiycamız var dedi gücünü sesine verme dedi.ok dedim buarada hemşire çıkıp bebeğin kıyafetlerini alalım diyince eşim ve kayınvalidem şok olmuşlar.drumunda sayesinde 10dk içinde doğum yaptım.hatta dr istersen ışığın altına bi bak dediğinde bebeğimi görünceki h,slerimi anlatmam o an her şey bitmişti onu ilk ben görmüştüm ve 1-2 dk içinde onu hissedicektim ilk ağlamısını duydum bunları yaşamak inanın herşeye bedel sezeryanda böyle bi alternatif yok.sonuç olarak 6da başlayığ 9.30da biten bir serüven...canlarım doğumdan korkmayın dünya üstündeki ennn büyük mutluluk başarıcağınıza inanıyorum.allaha emanet olun...

Allah razı olsun ne güzel yazmışsın.

okdar guzelkı okuyunca ole cesaretlendımkı e duygulandımkı ıns rabbım hepımıze nasıp eder saglıklı bı sekılde evlatlarmızı kucagımıza almayı

Kızlar benim bir sorum olucak bilenler cevaplarsa sevinirim. Acaba doğum esnasında dikiş ve kesik olması şart mı ya o anda açılma olursa kesmeden cıkarabilirler mi? Eskiden millet tarlada doğururmuş şimdi doğum ne kadar eziyet bir şey oldu buralarda okudukça korkuyorum yok suni sancı yok dikiş.
yok cnm ya herkese kesik dikiş olacak diye birsey yok .mesela ben 20 yaşındayım 10 gun oldu dogum yapalı ne kesıgım oldu ne yırtıgım dogumda binlerce şükürcok kolay oldu ilk dogumum şimdi cok iyiyiz sanki hic dogurmamişim gbi

:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende sizinle o muhtesem anları paylasmak istiyorum :)
39.haftamda kontrolumuze gitmiştik.doktorumuz bizi eve gönderemeyeceğini doğum yapacağımı söyledi. inanamadık tabi:) hatta eşim annemlere falan haber vermeyelim bizi geri gönderecek sancın falan yok dedi. hastanede sancı odasında beklemeye basladık biraz sancım basladı saat 14 gibi.eşim hala inanamıyor eve gidip cantaları getirmesini söyledim her ihtimale karsı.annemlerde evde bekliyolar olanlardan habersiz.eşim gidip gelene kadar sancılarım aynı bekliyorum.anemler getirmemiş eve gideceğimizi düşünüyor hala :) birden sancılarım arttı.normalden cok yüksek cıkmaya basladı doktorumda korkunca tedirgin olmaya basladık annemlere haber verdik hemen geldiler.onlarda saskın tabi.acılmam olmadı hep 1 cm di. doktorum sezeryana alabileceğini söyledi.3 cm olunca acıklık epidural anestezi uygulandı ve zaten birden acıklığım arttı.bebeğin kalp atısları düşmeye basladı. korktuk ve ozamanda doğum eyleminin basladığını söylediler.hemen masaya aldılar.bebeğim biraz zorlandı cıkarken ama cıktı ve o sesi duymak herseyin değişeceğii gösterdi bize :) ağlamaya basladım. cok kolay bi doğum oldu.aksam saat 8 de doğum yaptım. dikişm vardı ama suan 1 hafta oldu doğum yapalı ağrım sızım yok gecti yani.cok memnun kaldım.gebeliğimin basından beri deiğim gibi normal doğum yaptım.ve bebeğim 3.700 gr doğdu.o duygu tarif edilmez.aklıma her geldiğinde gözlerim doluyo :)) herkese Rabbim kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben ilk doğumumda olumsuzluklar yaşamış ya da yaşatılmış olsam da doğumdan hiç korkmadım, ilkinde biraz tedirgindim çünkü nasıl birşey yaşayacağımı bilmiyordum ve doğumdan çıktıktan sonra anladım ki herkesin abarttığı kadar kesinlikler değil. Zor bir doğumdu ama kesinlikle abartıldığı kadar zor değil...
İkinci gebeliğimde: doğuma kadar; gebelik boyunca ''doğum olayına hangi gözle bakarsan doğumun o yönde gelişeceği'' felsefesine inanarak ben de çoooooooook rahat bir gebelik geçirdim, evet bedensel sıkıntılarım vardı, belimi incittiğim için geceleri bel ağrılarım çoktu ama psikolojik olarak o kadar rahattım ki, saçlarımı boyattıım, istediğimi yedim, dilediğimce kilo aldım, yüzüme kan can geldi, hiç korkmadım... Doğumumda hemencecik oldu kızımı kendim giydirdim, kokladım, sabaha kadar fotolarını çektim, herkese mesaj attım, yavrucuğum teşrif etti diye...
Ne bileyim... Bir kez daha anne olma ateşiyle yanarmıydım zor olsa!
3.yü istiyorum Allah nasip ederse...
İçiniz rahat olsun: doğumunuz rahat olur!
Herşey kafada bitiyor... Yüzümdeki güzellik fotolara baktıkça beni benden alıyor...
Kızım ve oğlum benim balım ve bademim...
Allah hasretini çeken kadınlara nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu konuyu kayınvalideme okutmalı.Diğer gelini zor doğum yapmış,benden torun isterken de hamileyken de gelininin yaşadığı milyondabirlik bir olayı ballandıra ballandıra anlatır.Ya anlatma diyorum '' herkesin başına gelen bir şey değil '' diyerek kendini savunuyor.Bunun dışında zorlananları anlatıyor.Herhalde zevk alıyor anlatmaktan boğasım var bu kadını.

Öğlen 12 de uyandım bıraz ıslaklık hıssettim ama yok ya değildir dedim bütün gün okadar yorgundum ki anlatamam aksam misafirlerim geldi oturduk çay kahve içtik saat 11 de gıttıler 12 gıbı benım sancılarım basladı ama gaz sancısı gıbı ınanmadım dogurucagıma halbukı 9 ay 8 gunluk olmustu bızım zilli.saat 3 bucuga kadar bekledım az az agrıyodu ama sonra annemı aradım oyle şakasına oda hemen geldii.mekkeden kuzenım doğum otu getirmişti onu suya atıyosun dogum kolaylaşsın dıe onu attık sonra hastaneye gıttık doktor muane ettı 6 cm dedi saat 4 bucukdu 6 40 da doguma aldılar.yani 2 saat sancı çektim ama oda okadar dayanılmıycak gıbı degıldı.6 45 de öykü kucağımdaydı.hayatta tadabilceğiniz en güzel duygu allah isteyen hekese nasip etsin.

canım senin hikayeni okuyunca o kadar duygulandım ki. tam forumdaki yazıları okurken dogum otuyla ilgili bişey var mıdır ki acaba diyordum bende de var aynısı mekkeden getirdiler. senin yazını gördüm sonunda Öykü kucagımdaydı yazmışsın ya benim kızımda Allah izin verir dünyaya sağlıkla gelirde ismi Öykü olacak. Başka bişey düşünseymişim olacakmış sanki. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin Öykü de sağlıkla bir ömür geçirsin inşallah...

Son düzenleme:
Back
X