- Konu Sahibi diLLi_dxuxdxuxK
Arkadaslar bursada bahar tıpta dogum yapanlar varmı nasıl bir hastane doktorum zuhal saylık merak ediyorum bilginiz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bebek doğum kanalına girdikten ne süre sonra doğum geliyorr??
arkadaşlar bende 23 yaşımda çok rahat bir normal doğum gerçekleştirdim. öncelikle hamilelik döneminde canım ne istediyse yedim.asla kilo alıcam ve zor bir doğum olacak korkusuyla strese girmedim, sonrasında isteyen için çabuk veriliyor.ayrıca hamileliğim esnasında tüm işimi kendim yaptım.sürekli hareket ve yürüyüş yaptım.:CüvCüv:
GELELİM doğuma;o gün sabahtan sancılarım hafif hafif başladı,doktora gittiğimizde doğumun başladığını fakat evde sancılarımı çekmemin daha ii olacağını söyledi ve beni eve yolladı.(doğum yapan kadınları görüp seslerini duyup etkilenmiyim diye) eve gittiğimde kuveti ılık su ile doldurdum ve saatlerce suda sancılarımı çektim. ama inanamazsınız su içerisinde hemen hemen hiç Acı Hissetmiyosunuz. saatler sonra artık yeter diyip yatağıma uzandım ve sancım olmamasına rağmen tüm gücümle hissettiğim bebeğimi ıkınarak aşağı doğru ittim. bir anda bebeğin içinde bulunduğu kese patlayarak doğumum çok yaklaştı. hemen doktora gittik ve 1saat içerisinde çok az bir acıyla hemde suni sancı kullanmadan bebeğimi dünyaya getirdim.
:lepi:AYRICA şu sırrımı vereyim. ağrısız doğum için doktorun verdiği doğum tarihinden 3 gün önce uygulanacak bir formül öğrenmiş ve uygulamıştım. ben denedim gayet olumlu sonuç aldım.umarım sizlerede yarar. ama şunu unutmayın aşağıda vereceğim formülü doğuma 3 gün kala hergün 1 yemek kaşığı (doğum yapılan günde dahil) yenir.ASLA daha önce başlamayın erken doğuma sebebiyet verir. Bir kap da bir miktar KETEN TOHUMU, SİNAMEKİ ve ADAÇAYI iyice öğütülür ve doğuma 3 gün kala hergün aç karnına bir yemek kaşığı yenir.
HADİ Kolay Gelsin, Allah Yardım Etsin.hihoyyyt[/QUOTE
bayanlar çok teşekkürler bunları duymak insanı cesaretlendiriyor 6 aylık evliyim doğumdan korktuğum için çok istedğm halde bebeği erteliyoruz ama yinede çok korkuyorum Allah yardım eder inşallah herkese belkide hiç bişey düşünmemek lazım