Cok konusuyorum galiba.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Sorunum bir kavga esnasinda susamiyor olmam.
Hele hakliysam.
Yeni sozlu sayilirim 3 ay oldu . Bazen oyle seyler yapiyor ki yapma dedigim herseyi bi sekilde ucundan kiyisindan yapmis oluyor.
Ya ben sana demedim mi diyince bir daha yapmayacagim lafini duyuyorum . Ama kaldiramiyorum.
Kavga esnasinda surekli yaziyorum abartisiz 20 cumle arka arkaya yaziyorum susup sadece haklisin askim ozur dilerim bidaha olursa istedigini yap demesine ragmen susmuyorum.
Bazen kirici da oluyorum .
Var mi bunun bir caresi , var mi onerebileceginiz bir sey.
Daha olgun bakmak istiyorum daha olumlu anlayisli olmak istiyorum ama agzima geleni sayiyorum ofke kontrolum sifir resmen .
Kavga ettikten sonra da uzulyorum.
Ikizler burcu olmak boyle bir sey mi :(
Cok ozeniyorum tepkisini susarak veren insanlara. Susmak istiyorum hatasini anlayinca zaten ozur dileyecek bir sevgiliye sahibim ama sozlerimle yikiyorum resmen .
Bi yol yordam care bulun sakinlestirin beni a dostlar .

Valla cok soyleme arsiz edersin diye bir soz var
Biktirir bu kadar cok konusma
Etkili soz soyleyecegign zaman nisanlin aliskin oldugu icin arada kaynar
İcinde on a kadar say gerekirse telefonu elinden birak zor birsey degil

Bende de tam tersi olur bu olay haklı da olsam haksız da olsam çok konuşmam tabi yeri geldiği zaman hakkımı savunurum biraz içime atarım her aklıma geleni söylemem ama ufak bi konuyu dağ gibi büyütürseniz karşınızda ki insanı da bezdirirsiniz.

Cok konusma bence cunku , eger birgun gercekten konusupta agir bir laf soylesen seni ciddiye almaz. Nornal siradan her kavga gibi algilar.
Mesela ben susuyorum ama tek bir laf soylesem cok agirina gider yikilir konusmadigimi bilir cunku...
En guzel ve cildirtici cevap susmaktir.

Back
X