- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
çok konuşmanın da ötesinde kalp kırıyormuşssun.Merhaba arkadaşlar
bnim derdim de konuşmak...
susup dinlemek yerine çoook konuşuyorum bazen çok konuşunca sacmalayip cümleleri bile kuramıyorum boş konuşmaya başlıyorumbu huyumdan nasıl kurtulurum gerçekten bişeler tavsiye edin bugunde böyle kaç kişiye konuşurken pot kırıp kalbini felan kırdım içimden ne geçse dilime dökülüyor yapmacık hiç olamıyorum birde herkesi memnun etme cabasindayım onlar gülünce bn mutlu oluyorum
herkes nasıl konuşmadan sakin oturuyor nasıl başarıyor anlamıyorum bn sussam elim kolum yüz mimiklerim konuşuyor ve bn toplum içine çıkınca artik konuşmaktan yorulmuş bitmiş halde ewe dönüyorum
Susmayi çok denedim bu sefer susunca herkes senin neyin var hasta mısın küstünmu gibi sorular soruyor
Okuduğunuz için teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum
Çok konuşmak iyi bisey olsaydi Allah iki agiz verirdi.az konusup cok dinleyelm diye bir agzimiz iki kulagmz varMerhaba arkadaşlar
susup dinlemek yerine çoook konuşuyorum bazen çok konuşunca sacmalayip cümleleri bile kuramıyorum boş konuşmaya başlıyorumbu huyumdan nasıl kurtulurum gerçekten bişeler tavsiye edin bugunde böyle kaç kişiye konuşurken pot kırıp kalbini felan kırdım içimden ne geçse dilime dökülüyor yapmacık hiç olamıyorum birde herkesi memnun etme cabasindayım onlar gülünce bn mutlu oluyorum
herkes nasıl konuşmadan sakin oturuyor nasıl başarıyor anlamıyorum bn sussam elim kolum yüz mimiklerim konuşuyor ve bn toplum içine çıkınca artik konuşmaktan yorulmuş bitmiş halde ewe dönüyorum
Susmayi çok denedim bu sefer susunca herkes senin neyin var hasta mısın küstünmu gibi sorular soruyor
İnsanları memnun etme çabandan vazgeç.Hayatta bunun çok sıkıntısını çekersin.Herkesi de memnun edemezsin.Merhaba arkadaşlar
Ben o kadar az konusurum ki sen boyle anlatinca cok ozendim. Keske ben de arada boyle bidir bidir konusabilsemMerhaba arkadaşlar
ben sussam elim kolum yüz mimiklerim konuşuyor ve ben toplum içine çıkınca artik konuşmaktan yorulmuş bitmiş halde eve dönüyorum
Bn bile ne kadar boş konustugumun farkına varmissam kesin arkamdan öyle söylüyorlardir kendimi hafif gösteriyorum bn konusmayinca ortalik sessiz olsun konuşmam gerektiğini düşünüyorumçok konuşmanın da ötesinde kalp kırıyormuşssun.
bu fena.
ve de eminim ki sıkılıyordur insanlar ya.
çok konuşanı ve hele de boş konuşanı kolay kolay kimse çekmez.
kendini frenlemelisin.
herkesi memnun etme gibi bir kaygın enden var.
ne anlatıyosun o kadar.
var böyleleri sürekli bir espiri patlatayım derdinde olurlar gülelim eğlenelim havasında.
ancak yetişkin bir insanda çok hafif ve garip duruyor böylesi abartı davranışlar.
yüzüne gülseler de arkandan malesef ki ne kadar boş ve saçma konuştuğunu düşünüyorlardır
Ne güzel yorum tsk ederim :) gerçekten istemeyerek oluyor hiç hiç memnun değilim bu huyumdankıyamam ya
ben de sevmem çok konuşanları ama üzüldüm haline belli ki isteyerek yapmıyorsun:)
bence içinden düşünmeyi öğren biraz
benim de aklımda bi milyon şey geçiyor ama hepsini dışarı söylmiyorum
bir de şey hasta mısın diyecekleri kadar susmana gerek yok heheh çok tatlısın gerçekten:))
Ne guzel yalnız değilmişim :))) burda kitap oku önerisini dikkate alcam bn .. istersen sende oku belki faydasını görürüzBende aynı durumdayım maalesef.. Bulunduğum ortamda genelde ben konuşurum, bazen susayım diyorum,kısmen beceriyorum da ancak bu sefer insanlar neyin var diye soruyorlar,yine üstüme geliyorlar.
genellikle kendimden bahsetmeyi sevmem güncel konulardan,çevremden bahsederim,insanları sıktığımı düşünmüyorum-ki çevremdeki insanların çoğu rahatsız olsa belirtecek kadar dobradır- ancak yine de rahatsızım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?