Çok konuşuyorum :(((

Bn 24 yaşında bu durumdayim yaşlaninca artık kendimden korkuyorum düşünmek bile istemiyorum herhalde kimse olmaz yanımda

Şaka bi yana gerçekten hiç hoş değil bu duruma bi şekilde son vermem gerekiyor

Aynen bnim içinde hiç bir ağırlığı olmuyo öyle kişilerin ama bu durumla bn karşı karsiyayim gerçekten basit biri değilim ama basite düşürüyorum kendimi

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini deniycem çok sağol

Evet biraz değişmişimdir belki çok mutluyum ondan bence deyip aldırma :) onlar da mutluluğuna huzuruna yorsun

Nedense yorumladiklari gibi dusunmuyorum. Hatta okurken ayyy benim canimmm dedim :)) çok samimi geldin bana çok içten çokça dogal :) yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama yaşadıkça gordukçe değişebiliyor insan. Hatta evleneceksin ya iste o zaman hayatı daha iyi göreceksin yaşadıkların seni dizginlicek. Ben bu fikirdeyim ❤❤❤

ben de çok konuştuğumu düşünüyodum
ta ki benden daha fazla konuşan bi kızla karşılaştım
hiç susmamacasına konuşmak neymiş öğrendim
bi nefes al be

misk, çok konuş da boş konuşmaya başladığın zaman sus bence...

dert etme canım bence boş boş konuşmadığın sürece sorun yok. karşındakinin sıkıldığını anladığında dilini ısır sus muhabbet karşındakileride sarıyosa devamm et :)

Sen = Ben

cok şekersın. ben de senın gibi arkadaşım olsa cok sıkılmazdım. bende cok konusuom sanıodum ama bu kadar deil tabi ;.
kendini bilen insanları cok severım. sende huyunu bılıorsun, sorun yok. cunku kendını tanıyan her zaman güzeldir. kabullenmeme gibi sorunun yok. o yüzden düzeleceğini dusunuorum. yada bunu avantaja cevir. mesela o kadar laflarını gunluge geçir. yazamıosan da pc basında klavyene geçir hepsini. her düşündüğünü yazarsan ınan bana ikinci kere aynı şeyi söylemek istemez.

ben öyle yaptığım için cok sessiz biriydim.

Ben konusurken kendımı hıc olcup tartmadıgım ıcın bılemıyorum... Ama konusurken '' ıs ıcın sadece'' herseyı cevaplama ve sorunu cozme egılımınden bı panık ıcerısınde, Eger bılgım dahılındeyse pata pat konusuyorum. Patronum yabancı, Türkçe iletişim kurmaya calısırken bana anlatır anlatır anlatı anlatır ve ben artık dayanamam soruyu kendım tekrarlarım ve cevaplarım.. Bu anlatma mevzusu 2 dakıka bana seneler gıbı gelıyor dusunun.. Oda bana benı dınlemıyosunuz bi sakın olun der yanı :) ara ara bu durumu yasıyoruz..

Herneyse... Konusmak kotu bısey degıl de.. Arada es vermek ve karsıdakını de dınlemek onemlı.. Konusun tabı de sadece siz degıl.. Karsınızdaki insanında katılımına onem verın yeterli..

çok konuştuğunu farketmek bile bir farkındalık bir erdem aslında konuşmak iyidir aslında beyninin hızlı çalıştığını gösterir tabi kalp kırmadan ifade etmen kendini frenlemen lazım bu senin mizacınsa bunu yapmak çok zor ..öyle konuşma sende demekle olmaz yani..enerjisi başka yönlere kanalize etmelisin bir de kitap okumak, arkadaşların dediği gibi daha mantıklı ve nerede duracağını bileceğin bir bakış açısı getirir sana herşeyi yaptım yinede tutamıyorum kendimi dersen bunu kafasına takmıcak arkadaşlar edin arkadaş sayını azalt..

yanımda iş arkadaşım böyle..
inanın artık bıkkınlık geldi. kulaklık takıyorum sırf konuşmamak için. ona rağmen konuşuyor bazen yardımcı olmak istiyorum ona elimi verince kolumu kaptıyorum.
Halbuki sen nekadar az konuşsan insanlar o kadar çok seninle konuşmak isteyecek..
ne mutlu size farkındasınız

Tüm yorumları dikkatle okudum hepinize cook teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık. . Tüm tavsiyeleri uygulamaya başladım bile kitap okumak ve başka işlerle uğraşmaya yoneldim umarım faydası olur hem çevremin kafası biraz rahatlar hemde bn yorulmam :))) sağolun kızlar

Çok söz yalansız, çok para haramsız olmazmış.

İnsanın ağzından çıkanı kontrol etmesi zor olmamalı. Ayrıca sizin durumunuz yapmacık olmamak değil, yapmacık olamıyorum dediğiniz için söyledim. Çok konuşarak karşımızdakini kırdığınızı ve kendinizi basite indirediğinizi, saçmaladığınızı söylemişsiniz. Kendi laflarınız. Demek ki boş ve gereksiz konuşuyorsunuz. Dinlemeyi ve gerekmedikçe ağzınıza hakim olmayı, konuşmadan önce düşünmeyi öğrenmeniz lazım. Antipati uyandırıyorsunuzdur bu şekilde çevrenizde çünkü, bu da hoş değil.

En nefret ettiğim insan tiplerinden biri. Konuşmak yerine düşün bol bol düşün hayatın anlamını yaşam Amacını. Kitap oku bol bol dilini değil beynini çalıştırmaya zorla kendini bak çok iyi gelecek söz veriyorum

Bazı yorumları okudukça iyice kendimden nefret ettim elimde olmayarak yapıyorum bn de memnun değilim bu halimden yalan daha hic söylemedim konuşurken çünkü bn direk belli eden birisiyim o islere hiç karışmadim iyice moralim sıfır bn baya sevilmeyen biriyim sanırım

Benim esimin ailesi ve esim cok konusur. 2 cumlelik olayi sorarim yada cevap evet veya hayirdir o olur sana 10 dakikalik konusma ama hala cevap verilmemistir. Vallahi bikiyorum dinlemekten telefon konusmalari eziyet olmaya basladi. Nezaketen biseyde diyemiyorum ama bana fenalik basiyo her daim. Esimede bazen diyorum hemen alinip kusuyo. Artik bisey demiyom dinliyomus gibi yapip baska islerle ilgileniyom. Zaten telefonda hic dinlemiyom kenara koyuyorum telefonu sadece arada hi hi diyorum bakiyorum kayip yok hala anlatiyo.. benim acimdan gor diye yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…