- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Bunaldiklarina dair hiç bi belirti görmedim inşallah bunalmiyorlardir .. bn bi ortama gidince Heh iste sonunda geldin şimdi ortam Şenlenir sensiz çok sıkıcı felan diyorlar bilmiyorum ya susmam gerekiyor çok konuşmak bni yoruyor bn rahatsız olmaya başladımBen de çok konuşanlar o kadar ne buluyor da konuşuyor merak ediyorum, sahi ne konuşuyorsunuz o kadar : )
Etrafınızı gözlemleyin, bunalıyorlarsa gözünüzü seveyim konuşmayı sonlandırın.
Ben çok bunalıyorum.
Ama bunalmıyorlarsa da sizin karakteriniz bu, çok da takılmayın.
Evet soru sormak işe yarıyor teşekkür ederim yorumun için inşallah bu sorunumu çözücemAçıkçası bazen karşımdaki insanın çok konuşması beni rahatsız ediyor, hele ki hep kendini anlatıp karşısındakini dinlemiyorsa. Sırf bu yüzden çok yakın dostumla arama mesafe koydum, sabırlı bi insan bile bi yerden sonra yeter diyor.
Eğer ki çok konuşmaktan kasıt dolu dolu konuşmaksa, bilgi içeriyorsa o zaman zevkle dinlenir tabiki. Ama diğer türlüyse bence insanlara rahatsız edici geliyordur. Sen konuşmak yerine soru sor daha çok ki çevrendekiler de konuşsun, sen de onları dinle. Böylece daha sağlıklı bi iletişim olur..
Okuyorum canım inşallah artırmak için çaba göstercem sağol yorumun içinBol bol kitap oku, okuyorsan sayıyı arttır.
Kesinlikle katılıyorumBen de çok az konuşurum. Bence bunun bi formülü yok. Bu insanın mizacıyla alakalı bişey.
Bn üniversite mezunuyum atama bekliyorum allaha Şükür herseye dair bilgimin olduğunu düşünüyorum. . Ama işte bu çok konuşma huyumdan ötürü durum boş konuşmaya dogru gidiyor. . Karşımda ki rahatsız olduğunu hiç belirtmedi belkide kalbim kırılmasın diye bilmiyorum aptallık dan değilde huy karakter diyelim bnce biz buna. .İnan çevrendekiler senden nefret ediyordur, hatta uff yine başladı artık durmaz diyorlardir. Benim öyle bir arkadaşım var. Allahım varya tüm herkes ondan nefret etmeye başladı, bir susmuyor, susmadigi için de bırakmıyor konuşalım e böylece bir şey de ogrenemiyor. Biz ona diyoruz öf yeter sus artık bunaldik diye ama anlamıyor .
Bir cümleyle ifade edilecek bir şeyi bin cümleyle anlatıyor sirf cok konuşmak için ama boş konuşuyor, ne dediği bile anlaşılmiyor.
Kusura bakma ama öyle, biraz çevrendekileri düşün. Ben bıktım artık o yüzden sana söylüyorum.
İnan sussan bir şey kaybetmezsin aksine çok şey öğrenirsin. Çok konuşan her zaman boş konuşur. Acı ama gerçek. .
Ve cok konuşan insanların bir şey bildigine de ınanmiyorum. Akıllı insan az ama öz konusandir. Aptal insan da çok ama boş konusandir. Seni tenzih ediyorum ama belki bu soylediklerimden sonra bu huyundan vazgecersin çünkü emin ol arkadaşların ahbaplarin aynı benim dediğim gibi düşünüyordur...
Bu çok konuşmak değil boşboğazlık ama.babanem evde annem yokken bize gelir bnden her lafı alır götürür ne biçim huyum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?