- 12 Haziran 2019
- 19.548
- 120.383
- 598
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
Bunlar hep dış mihraklarin oyunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapay zeka hayata gireli çok oldu ve evet yapay zeka dinliyor.yurtdisindaym. daha demin arkadasmla kulak agrisi zeytinyagi uzerine nesajlastik. kizimin kulagi aciyordu. arkadasim bi urune bakinirken aralardan reklam cikar ya oyle reklam sokmuslar. kulak resmi zeytinyagi damlatan parmak. yatmadan once bunu yapin diye. bu daha oncede oldu. dinleniyormuyuz surwkli. turkiyede olup bunu yasayan var mi
Aynen öyle.arkadaslar gercek dunyaya hosgeldınız
sımdı sıze bırsey anlatacagım
mesela burda kadınlar kulubunde bıle surda ev dekorasyon hakkında konusun, anında kk da bıle ev dekoruyla alakalı reklamlar lınkler cıkar
neden
cunku burası net alemı yazdıgınız okudunuz hersey kayıtlı kalıyor
ordan baglantılar benzer seyler karsınıza cıkıyor
sız netı sanal alem dıye goruyorsunuz ama aslında suan kullandıgımız sanal alem ınternet dunyasının yuzde bırı kadar
arka kısmında neleeer neler oluyor ınanamazsınız
telekomınıkasyon ıle ınternetın bır sevgı bagı var sız arastırın ben acıklamayayım
evde konustugunuz seyler bıle :) yanınızda acık telefon varsa bataryası cıkarılmamıs . bılınkı konustuklarınız bıle :) bıle yanı okadar soyleyeyım anlayın.
esım bu ıslerın ıcınde de oyuzden bılıyorum
Konuşmaları gerçek bir insanın dinlediğini sanmıyorum aslında. Bir program ya da uygulama konuşmada geçen anahtar kelimeleri yakalayıp ona göre reklam veriyor bence.
Bu mesajdan sonrada kayıtsız kalırsa ayıp eder:))Beni kim dinliyorsa, arada yorum da yapsa bari:/
Kimse begenmemis nedenBu dinlenme değil de adını şimdi hatırlamıyorum bu bir telepati durumu. Hani aklınızdan geçirdiğiniz kişinin sizi araması veya iyi insan lafının üstüne gelir derler birden konuşurken gelir lafın üstüne. Onun gibi bişey. Bazende arama motorunda aranılan kelimelerden akıllı telefonlar kendiliğinden çıkarıyor reklam konuları.
Ne yazmışım ki ben herkes beğenmedim işaretlemiş. Kötü birşey yazmadım, kimseye hakaret etmedim. Ne oluyor??Bu dinlenme değil de adını şimdi hatırlamıyorum bu bir telepati durumu. Hani aklınızdan geçirdiğiniz kişinin sizi araması veya iyi insan lafının üstüne gelir derler birden konuşurken gelir lafın üstüne. Onun gibi bişey. Bazende arama motorunda aranılan kelimelerden akıllı telefonlar kendiliğinden çıkarıyor reklam konuları.
Aynen ya bana bu komplo demektir.Kimse begenmemis nedenbnce aram motoruna yazildiysa reklam veriyo