cok korkuyorum aylik igne kullanıp hamile kalan varmi

melek19824

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
347
1
16
Adana
Kizlar daha minik kizim 7 aylik uc aydir aylik igne kullaniyorum 3 gun gecikti reglim koyde yasadgm icin suan test te alamam yok burda merkeze gitmeliyim ya deli olucam hemde sezeryanla dogum yaptim offfffffff offfffff

hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamıyor ne yazık ki.

benim arkadaşım bu iğne yöntemi ile korunuyordu hamile kaldı :26:Allah'ın takdiri..

benım bı arkadaşım da hap kullanırken hamıle kaldı ustelık hıc unutmamıs yutmayı hıc ıstemedıgı bı donemdı bence kesınlıkle ıstenmıyosa sadece kadın korunmamalı erkekte korunmalı bence tabı o da cozum degıl veren Allah sonucta

bende bu iğnelerden yaptırmak istiyorum benimde bebeğim suan 7 aylik simdiye kadar geçiştirdik böyle bana doktorum spiral tavsiye etti iğne ile sürekli hamile olup olmadiginin stresi olacak demişti ama ben kararsız kaldim spiralden çekiniyorum biraz sen regl nasil oldun anlayamadım iğne yapinca adet olunmaz diye biliyorum

Daha kizim iki aylikken doktorum spiral takti bir ay sonra kontrole gittigmde acil cikarilmasi gerektgini soyledi hem ameliyatima dogru kaydigni hemde rahimin spirali kabul etmedgini soyledi mecbur cikardk denemedgim hic bir dogum kontrol yontemi kalmadi hicbiri yaramiyor en son 3aydir aylk igne kullaniyordum memnundum adetlrm duzenliydi iste 3 gundur geciyo

Aylik ignede adet sorunum olmadi cok memnundum insallah olurum ya naparim yoksa kurtajdan da cok korkuyorum esimde karsi zaten ona ve annesine kalsa hersene bitane dogurcam cok zor bakamiyorum artik inanin bazen intiharin esigine geliyorum iki kizim iki oglum oglum var yetmezmi sizce kordonlarmi baglatmak istedim ameliyat sirasinda hatta doktorafa soyledim esim istemedigi icin yapmadi napicam bilmiyorum hamileysem deliririm ya....

Evliliğimin ilk dönemlerinde bende kullanmıştım adet düzensizliği yaptığı için bıraktım.O dönem iğne kullanırken iki ay adet olmadığım dönem olmuştu çok korkmuştum ama şükür hamile çıkmadım.İnş sizde değilsinizdir :26: Allah bağışlasın zaten çocuklarınız varmış

Bazen mevsim geçişleri ve aşırı stresli zamanlarda da olabiliyor gecikme, daha üç gün olmuş bu kadar hırpalama kendini, biraz rahatlamaya çalış, stres yaptıkça hormon dengen değişir, kafanı meşgul et biraz

Elimde deyil arkadasim korkuyorum en buyuk kizim melek 6 polat 5 enes 3 nisa 7 aylik cok kucukler ben daha da istemiyorum Allah in gucune gitmesin cok zorlaniyorum onlari buyuturken ......

Kizlar hala ayni durumdayim bes gun oldu duzenliydi uc aydir duzensiz olsaydi bu kadar korkmazdim napicam kac gundur yemek yiyemiyorum inanin bebegim emiyo emiyo agliyo bakiyo süt yok napsın .....? ((((

Elimde deyil arkadasim korkuyorum en buyuk kizim melek 6 polat 5 enes 3 nisa 7 aylik cok kucukler ben daha da istemiyorum Allah in gucune gitmesin cok zorlaniyorum onlari buyuturken ......

Peki daha önce hiç plansız hamileliğiniz oldu mu? Çocuklarınızın yaş farkları çok az çünkü.

sakin ol canım ben de 3 aylık depo provera yaptırdım kışın ve 4 ay adet olmadım hamile oldduğunu sanmıyorum ama için rahat etsin diye bir test yaptır istersen.

Kizlar daha minik kizim 7 aylik uc aydir aylik igne kullaniyorum 3 gun gecikti reglim koyde yasadgm icin suan test te alamam yok burda merkeze gitmeliyim ya deli olucam hemde sezeryanla dogum yaptim offfffffff offfffff

iğneyi en son ne zaman yaptırdın tatlım??
progesteron endometriumu(rahimin içini) inceltir. Önceleri kanaman azalır sonra bir süre adet görmeyebilirsin daha sonra ara kanama gibi az az sızıntı gibi kanaman olabilir. En iyi korunma yöntemlerinden biridir. Ama sen eğer tüplerini bağlatmaya niyetlenecek kadar çocuk istemiyorsan norplant'ı araştırmanı öneririm.

En son 15 agustosta yaptirdim tekrar 15eylulde gidicem benimki aylik igne canim insallah ALLAH sesini duyarda hamile deyilimdir daha once korunmadim esim kaynanam birakmadi oyuzden arka arkaya oldular ama artik aklim basima geldi biliyomusunuz arkadaslar bu doguda cok cocuk yapilmasinin en buyuk nedeni kaynanalar ve kocalar anladm korunmaya cesaret edemeyen cok kadin var ya bidaha cocugum olmasa kaynanam kocam derki sen yaptin korkusu var egitim sifir

Müjdeeeeeeee hamile deyilim dun adet oldum sevincten bayilicam teselli veren herkese cooooook tesekkur.... ;-) simdi sormak istedgim bu actgim konuyu nasil kapaticam????

Müjdeeeeeeee hamile deyilim dun adet oldum sevincten bayilicam teselli veren herkese cooooook tesekkur.... ;-) simdi sormak istedgim bu actgim konuyu nasil kapaticam????

bnmde bir gun gecikmsti. Bnde korkmstm. Bebegm dha 5aylik. İlk once buyutmek istyrm.
Konuyu silemiyorsn malesf

Son düzenleme:
arkadaslar bende gecen ayin 21de aylik iğne yaptirdim ayin 8 de normal adet gibi 4-5gun suren kanamam oldu simdi ise normal adet tarihim gecti butun belirtiler var ama gelmiyo acaba 8de gordugum normal adet gibi olup iğnenin etkisi geçmismidir aylik iğne ara kanama yapar ama gecikme yapmaz diye biliyorum

Hayırlısı olsun canım hakkında herşey gönlünce olsun insallah hamile degilsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…