Bayanlar çok korkuyorum ben sat a göre 6+4 hamileyim hatta ayın 15inde doktor karından ultrason lan keseyi gördüğünü 29undada kalp atışları için gelmemi söyledi fakat bugün akıntımda kan lekesi gördüğüm için acile geldim beni vajinal ultrasona aldılar kanamam yoktu ama kese görünmüyor dedi çok şaşırdım durumu anlattım ve bekliyorum şimdi tekrar kan tahlili verdim çok korkuyorum şu An ağlamaktan helak oldum hiç böyle bi durum yaşayan varmı
Arkadaşlar beta hcg 2049 çıktı. Ama doktor tam kese görünmüyor diye yatış yaptı belki kürtaj olabilirim bebeğim ölmüş olabilirmiş şuan ne olduğu belli değil çıldırcam ağlamaktan Gözümde yaş kalmadı yine kan aldılar burda takip etceklermiş çok korkuyorum ona bişey olacak diye
İnşallah burda çok kötü şeyler den bahsediyorlar çok korkuyorum ya canım bebeğim inşallah sağ salim benimle kalır lütfen dua edin
RABBİM SANA BAĞIŞLASIN CNM YA ÜZÜLME LÜTFEN DUALARIMIZ SENİNLEİnşallah burda çok kötü şeyler den bahsediyorlar çok korkuyorum ya canım bebeğim inşallah sağ salim benimle kalır lütfen dua edin
Şimdi de dış gebelik diyorlar çıldırcam galiba burda önüne geleni kürtaj ediyorlar çıkış istedim onuda vermiyorlar
sakın kürtaj olman gerekiyor falan derlerse olma.mutlaka başka doktora da görün.çok gördük kese bozuk, kese boş kürtaj olman lazım diyenleri ama sonrasında hep sağlıklı bebekleri olanları.Eşim sabah ultrasondan sonra çık diyo ne yapsam bilemedim
Cik ne demek kac ordan.emin olmadanda bisey yyapmayin sakin.kafanizda hep baska dok.da gorunseydimle bir omur yasarsinizEşim sabah ultrasondan sonra çık diyo ne yapsam bilemedim
Hangi ildesiniz ? bana da aynı şeyi dedi dr kese gelişmemiş falan dedi ordan çıkıp devlet hastanesine gittim herşey normal dediler hemen kaçın o hastaneden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?