Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun.....

Bade_mmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
114
55
103
36
Bayanlar çok korkuyorum ben sat a göre 6+4 hamileyim hatta ayın 15inde doktor karından ultrason lan keseyi gördüğünü 29undada kalp atışları için gelmemi söyledi fakat bugün akıntımda kan lekesi gördüğüm için acile geldim beni vajinal ultrasona aldılar kanamam yoktu ama kese görünmüyor dedi çok şaşırdım durumu anlattım ve bekliyorum şimdi tekrar kan tahlili verdim çok korkuyorum şu An ağlamaktan helak oldum hiç böyle bi durum yaşayan varmı

Cok gecmis olsun.hemen telas yapmayin test sonuclari bir ciksin.bazi dok.insani kanser eder.boyle bir durum yasamadim ama destek olayim dedim icinizi ferah tutun.

hiç sıkma canını nasibin de varsa olur zaten ilk hamileliğimi öğrendiğimde benm de kanamam olmuştu

Bekle canım , sonuçlar çıkmadı mı.inşallah sıkıntı yoktur.

Arkadaşlar beta hcg 2049 çıktı. Ama doktor tam kese görünmüyor diye yatış yaptı belki kürtaj olabilirim bebeğim ölmüş olabilirmiş şuan ne olduğu belli değil çıldırcam ağlamaktan Gözümde yaş kalmadı yine kan aldılar burda takip etceklermiş çok korkuyorum ona bişey olacak diye

Başka bir doktorun daha fikrini almadan sakın kürtaj olma .
Çok geçmiş olsun buarada inşallah güzel haberlerini alırız herşey yoluna girer .

İnşallah burda çok kötü şeyler den bahsediyorlar çok korkuyorum ya canım bebeğim inşallah sağ salim benimle kalır lütfen dua edin

İnşallah burda çok kötü şeyler den bahsediyorlar çok korkuyorum ya canım bebeğim inşallah sağ salim benimle kalır lütfen dua edin

Allah bebeğini de seni de korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ..
Eğer kürtaj derlerse mutlaka başka doktorlara da gidin bazen hatalı kararlar olabiliyor .

Keşke başka doktora da gidebilsem hemen patdiye yatırdılar bence değerim kötü değil ama ne bileyim ne olduğu da belli değil kanamam
Yok inşallah tutunur

Şimdi de dış gebelik diyorlar çıldırcam galiba burda önüne geleni kürtaj ediyorlar çıkış istedim onuda vermiyorlar

Şimdi de dış gebelik diyorlar çıldırcam galiba burda önüne geleni kürtaj ediyorlar çıkış istedim onuda vermiyorlar

Nasil cikis istediniz vermiyorlar hapishanemi orasi esiniz aileniz nerde.kimse kimseyi zorla tutamaz.net var elinizde saglik bakanligi polis ne varsa arayin yada kelepcelemedilerya ben sinir oldum simdi

Hangi ildesiniz ? bana da aynı şeyi dedi dr kese gelişmemiş falan dedi ordan çıkıp devlet hastanesine gittim herşey normal dediler hemen kaçın o hastaneden....

Allahım sabah olsada hemen gitsem sağolun destekleriniz için çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…