Zorla tutmakta ne demek anlamadım,bi risk olsa bile bunu göze alıp çıkıyosunuz zaten,sorumluluk sizin üstelik kanama yok tehlikeli bi durum yok,nası tutarlarki olsada tutamazlar,yarın mutlaka başka doktora görünün,bende çok okudum böyle şeyler yok kese yok,bebek yok kalp atışı yok vs..Allah verdiyse zaten olacak üzmeyin kendinizi,böyle hastanelerede emanet etmeyin kendinizi...Ankara dayım Zübeyde Hanım hastanesindeyim nerden geldim ya
Uygun fiyatlı özel hastanelerde var,eğer internet elinizdeyse araştırın sabaha kadar vakitte geçmiş olur.İstanbul olsa tavsiye edeceğim yerler olurdu ama malesef,neyse dediğiniz hastaneyede görünün.İlk muayenede kese gözükmüş üstelik,yarına kadar sabredin bari inşaallah sonuçlar güzel olur hayırlısıylaSabah çıkış olması gerekiyormuş doktor gelince söyleyin dediler doktor da sabah gelecek valla şu yazdıklarınızdan sonra ağlamam durdu çok moralim bozuktu şimdi daha iyiyim çok sağolun yarın başka bi doktora gitcem bakalım keçiören eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitcem bide orada gösterelim özelde de gücümüz yetmiyor
Canım ama 6+4 e gore deger düşük degıl mi geç Döllenme mi Demişti doktor sana bi sakin olup ordaki doktoru bekle benceSabah çıkış olması gerekiyormuş doktor gelince söyleyin dediler doktor da sabah gelecek valla şu yazdıklarınızdan sonra ağlamam durdu çok moralim bozuktu şimdi daha iyiyim çok sağolun yarın başka bi doktora gitcem bakalım keçiören eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitcem bide orada gösterelim özelde de gücümüz yetmiyor
Acilde oyle canım bende pembelikler gitmiştim gebeligin basında bana da bebek görünmüyo demişlerdi 5+5ti ama değerim 4900 civarındaydi oyüzden dedim geç Döllenme mi acaba diye ama ordaki doktoru bir bekle sakin ol kolay degıl biliyorum ama birşey yoksa bile ağlamaktan üzüntüden oluyo canım hayırlısı ınsallah bisey yoktur ama vajinal ultrasonla görünmesi lazımdı artk bende anlayamadımGeç.döllenme mi diyorum bişey diyen yok ilgilenmiyorlar ki
Tamam canım sakin ol doktor gelsin çıkacaksın başka hastane ye daha git zaten hemen olma kürtaj orda başka bir doktor da baksın ama kendini kahretme sakin olmaya çalış seni cok iyi Anlıyorum ben korkudan 2saat idrar tahlili icin idrar verememiştim hastanedeBöyle bişey olursa da bu hastane de istemiyorum pislik ten tuvalete gidemiyorum
Kahretme kendini daha fazla sakin olmaya çalış canım seni cok iyi Anlıyorum ama senin doktorunun karından gördüğünü onlar vajinal görememiş cok garip bir sorun vardır belki doktorlar gelsin hemen çıkıp başka hastaneye gidersin üzme kendini ilk gebeligin miİnanki ağlamaktan gözlerim şişti eşimi çok özledim ve ona çok ihtiyacım var şuan böyle biyere nasıl düştüm diye kahroluyorum bian önce çıkmak istiyorum artık iyiydim geldiğimde şimdi sayelerinde moral kalmadı umudum kalmadı
Saat 8 oldu birazdan gelirler sanırım,hayırlısıyla bi kurtulsayın şurdanPsikolojim bozuldu burda sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?