Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun.....

geçmiş olsun canım inşallah çıkarsın hemencik dua ediyorum sana bebeğin seninle olsun Allah büyüktür.
Etlik zübeyde hanımda mısın ?

Aglayip kendini uzme kanaman oldugu icin gorunmemis ola bilir ama keske vajinal ultrasona girmeseydin benim doktorum hic tarafdari deyil

Doktor ne dedi cnm

Arkadaşlar biraz kanamam başladı çok korkuyorum hala hastaneden çıkış bekliyorum çıksam hemen başka hastaneye gitcem

inşallah herşey yolundadır ve bebeğin seninledir. ilk çocuğumda benzer şeyler ben de yaşadım. doktor ultrasonla baktı kalp atışı yok iki gün sonra gel hemen alalım dedi. iki gün sonra ultrasonda pıtpıtları duyduk, paşam ben burdayım diyordu. inşallah sen güzel haberler alırsın

canm allah yardimcin olsun bende aynı şeyleri yaşadım ağlamak yerine dua et ağlamak üzülmek durumu daha kötü hale getirir rabbime sigin dualarimiz seninle

1. Canlarım şimdi büyük hastaneye gittim herşeyi anlattım ama yine kan alıp alttan baktı doktor küçük bir şey görünüyor dedi dış gebelik olabilir dedi yine de ayrıntılı ultrason isteyebilirim kan sonuçlarıma bakılacak işte offf

Canım hayirli haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar çoook mutluyum yani kısmende olsa öyleyim doktor dedi ki 2232 olmuş kan sonuçlarım. Dış gebelik dedikleri için riskin olabilir ama haftaya gel küçücük bi kese gibi görünüyor dedi ultrason görüntülerine baktım minnacık bişey vardı eğer ağrın ve kanaman başlarsa hemen gel dedi

Destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar ağlaya
ağlaya yazıyordum buraya inşallah bi daha yaşamam ve Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın inşallah çok zor

Destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar ağlaya
ağlaya yazıyordum buraya inşallah bi daha yaşamam ve Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın inşallah çok zor
Dua Et ve moralini iyi tutmaya çalış stres yapmama n çok önemli
sen iyi ol inancını sağlam tut ki bebeğin seninle kalsın

Arkadaşlar merhaba dün gece beni aşırı sancıdan acile kaldırdılar ağlayarak gittim ve kanamam vardı ama çok değildi testler yapıldı hcg değerim çok artmamıştı kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yazıp yarın gelip yaptırırsın dediler bu sırada çok küçük bir kese gördüklerini ama pazartesi kontrole gelmemi söylediler eve geldiğimde sancım azalmıştı. Gece yine biraz oldu ve sabah parça düşürdüm aşırı kanamam olmuştu gece. Ama ağrım hafifledi ve sabah apar topar hastaneye gittik şimdi hcg sonucunu bekliyoruz akşam kürtaja alacaklarını söylediler ama dış gebelik mi yoksa düşük mü bilmiyoruz artık ağlamıyorum onun için herşeyi yaptım verende Rabbim alanda en hayırlısı neyse o olsun. İnşallah dış gebelik değildir dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…