Aglayip kendini uzme kanaman oldugu icin gorunmemis ola bilir ama keske vajinal ultrasona girmeseydin benim doktorum hic tarafdari deyilBayanlar çok korkuyorum ben sat a göre 6+4 hamileyim hatta ayın 15inde doktor karından ultrason lan keseyi gördüğünü 29undada kalp atışları için gelmemi söyledi fakat bugün akıntımda kan lekesi gördüğüm için acile geldim beni vajinal ultrasona aldılar kanamam yoktu ama kese görünmüyor dedi çok şaşırdım durumu anlattım ve bekliyorum şimdi tekrar kan tahlili verdim çok korkuyorum şu An ağlamaktan helak oldum hiç böyle bi durum yaşayan varmı
Doktor ne dedi cnmİnanki ağlamaktan gözlerim şişti eşimi çok özledim ve ona çok ihtiyacım var şuan böyle biyere nasıl düştüm diye kahroluyorum bian önce çıkmak istiyorum artık iyiydim geldiğimde şimdi sayelerinde moral kalmadı umudum kalmadı
Değerlerine bakildimi canmDua etmekten başka çarem kalmadı ki
Canm en son forumda 2049 demissin 6 haftalik bi gebelik icin normal bence değerin allah yardimcin olsunDüzensiz artıyormuş değerlerim
Canım hayirli haberlerini bekliyoruz
- Canlarım şimdi büyük hastaneye gittim herşeyi anlattım ama yine kan alıp alttan baktı doktor küçük bir şey görünüyor dedi dış gebelik olabilir dedi yine de ayrıntılı ultrason isteyebilirim kan sonuçlarıma bakılacak işte offf
Dua Et ve moralini iyi tutmaya çalış stres yapmama n çok önemliDestekleriniz için çok sağolun arkadaşlar ağlaya
ağlaya yazıyordum buraya inşallah bi daha yaşamam ve Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın inşallah çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?