Çok korkuyorum yarın ameliyata gireceğim

Buza gerek yok ki haataneden taburcu olana kadar gelıp verıyorlar 15 dakıka koyunuz yuzunuze dıyorlar çok buz koymak da ödemi arttırıyormus eve gecınce de 2 gece yapın bırakın dedı dr 10-15 dakıkayı gecmesın gunde 3-4 defa demıstı fazlası da inen ödemin tekrar şişmesıne sebep oluyormus
Her yer aynı konforu sunmayabilir rahat etsin diye yazdım fazla mal göz çıkarmaz:)) ben günde 4kere 10ar dakikadan koydum jelleri. Kendi doktoru bilir ne kadara ihtiyacı olup olmayacağını.

Her yer aynı konforu sunmayabilir rahat etsin diye yazdım fazla mal göz çıkarmaz:)) ben günde 4kere 10ar dakikadan koydum jelleri. Kendi doktoru bilir ne kadara ihtiyacı olup olmayacağını.
Rica ederim, sen çantanı hazırla, lipstick, çamaşır, geniş yakalı bikaç giysi koy. Buz jeller alabilirsin. Ben battaniyede almıştım yanıma, hastane verir gerçi heralde ama.
Ayy ben de alayım battaniye , çamaşır, pijama başka?

Diş fırcalamayın hafıf calkalayın agız bakım suyu ıle ya da normal su ıle. Battanıye almayın hastanede yorgan var zaten;)

Devlette mi özelde mı oluyorsunuz? Devletı bılmıyorum ama özelde hıc bır seyr gerek kalmıyor

Sorunsuz çok rahat geçer inşallah ameliyatınız:)
İyileşme sürecini bizimle paylaşırsanız sevinirim:)
Eşim çok korkuyor ama nefes sorununu çözmek şart.

Ben 1 yıl önce böbrek ameliyatı oldum ve 2 kere ertelendi operasyon😕 gitmicem ameliyathaneye diye panik atak krizi geçirdim🤦🏻‍♀️ Ama asla korkulacak bişi değilmiş:) Hatta narkoz kafası inanılmaz güzel bişi😀
Kış başında kulak estetiği olmayı planlıyorum ama lokal anesteziyle oluyormuş üzüldüm:))

Sorunsuz çok rahat geçer inşallah ameliyatınız:)
İyileşme sürecini bizimle paylaşırsanız sevinirim:)
Eşim çok korkuyor ama nefes sorununu çözmek şart.

Ben 1 yıl önce böbrek ameliyatı oldum ve 2 kere ertelendi operasyon😕 gitmicem ameliyathaneye diye panik atak krizi geçirdim🤦🏻‍♀️ Ama asla korkulacak bişi değilmiş:) Hatta narkoz kafası inanılmaz güzel bişi😀
Kış başında kulak estetiği olmayı planlıyorum ama lokal anesteziyle oluyormuş üzüldüm:))
Benim babam sadece nefes için ameliyat oldu o kadar rahatladı ki iyi ki olmuşum diyor hep

Şu mesajınız bile beni rahatlattı biraz da olsa. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inanın. Size de çok geçmiş olsun hastanede misiniz? Morluk şişlik nasıl?
Şu an bir şey yok zaten 2. 3. Gün olur dedi doktorum.inanın çok iyi anlıyorum sizi, Dediğim gibi sabah erken saat olması avantaj, çok erken gitmezseniz bekleyip hastanede strese de girmezsiniz. Ben geldim doktorum geldi giyindim sonrasını hatırlamıyorum zaten. Sizinki de su gibi akıp geçsin güzelce inşallah

Şu mesajınız bile beni rahatlattı biraz da olsa. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inanın. Size de çok geçmiş olsun hastanede misiniz? Morluk şişlik nasıl?
Kafanızda sevdiğiniz enerjisi yüksek bir şarkı belirleyin ve hastaneye girdiğiniz andan itibaren o çalsın kafanızda :) inanın ben de her gün burayı okuyup ben bugün oldum bitti yazanlara keşke benim de bitmiş olsaydı diye streslenen biriydim. Rahat olmaya çalışın ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin :)

Ya niye yalan söyleyerek rahatlatayım ki doğrusu bu allah yardımcısı olsun
Sız amelıyat oldunuz mu pekı? Dayak yemıs gıbı cok zor dıyorsunuz ? 2 kez oldum arkadaslara fotoğraf da gonderdım morluk yok agrı yok acı yok sız 3-5 mor gözlerle dolu fotoğraf gorup ay yazık cok acıyordur degmez mı dıye mı dusunuyorsunuz? O kadar morluk olsa da dayak yeme morlugu olmadıgı ıcın zerre acı olmuyor

Back
X