Çok korkuyorum

Luina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
89
59
3
Kızlar 2 senedir devam eden bi ilişkim var çocuk evlenmek istiyo ama ben çok kuruntuluyum korkuyorm ilk geceden dolayı hep bahane ler uyduruyorm evlenmemek için bu ilk gece korkusundan nasıl kurtulanilirim rica etsem görüşlerinizi paylaşırmısınız

Kızlar 2 senedir devam eden bi ilişkim var çocuk evlenmek istiyo ama ben çok kuruntuluyum korkuyorm ilk geceden dolayı hep bahane ler uyduruyorm evlenmemek için bu ilk gece korkusundan nasıl kurtulanilirim rica etsem görüşlerinizi paylaşırmısınız
Ilk gece korkusu o kadar abartılacak bişey değil bende çok dertlenmiştim bunu ama kendini kasmayıp rahat düşündükten sonra devamı geliyor zaten bundan önce evliliği yuruyebilicek psikolojide misin karşılıklı iletiminiz ne durumda bu tarz şeyleri düşünmen daha mantıklı olur yoksa şu anki kafana taktiğin olay inan büyütülecek birsey degil 😊

İlk gece yüzünden evliliği mi erteliyorsun ???

Bdvde 3 tip kadın var; ilk geceden korkanlar , kazara hamile kalanlar ,hiç hamile kalmayanlar. Hep bu 3lü arasında koşup duruyoruz. Gerçekten vajinismus ile ilgili yüzlerce konu var, bakının biraz. Ama sırf bu yüzden de evlenmekten kaçmayın.
Ahahanjasj çok güldüm ben hiç kalamayan gruptayim

Profilinde yazan bilgiler doğruysa ilk geceden değil bu yaşta daha hayatını düzene koymadan evlenmekten korkmalısın bence..

Bdvde 3 tip kadın var; ilk geceden korkanlar , kazara hamile kalanlar ,hiç hamile kalmayanlar. Hep bu 3lü arasında koşup duruyoruz. Gerçekten vajinismus ile ilgili yüzlerce konu var, bakının biraz. Ama sırf bu yüzden de evlenmekten kaçmayın.
🤣🤣🤣🤣Bayıldım valla çok doğru bende hamile kalamayan gruptayım ya kazara hamile kalanlara transfer olsam keşke 😜

Ben de hamile kalabilen ama düşük yapan 4.gruptanım 🤦‍♀️

ben bu tiplerin arasına bile girememişim pü bana

Evlilikle ilgili tek derdiniz ve korkunuz buysa bence de evlenmeyin. Henüz olgunlaşmamışsınız.

Seninle evlenmek isteyecek kadar seni seviyorsa, bu korkunu paylaştığında da sakince sana yardımcı olacaktır eminim. Korkmana gerek yok. Çözümsüz hiç bir şey yok.

Luina kaç yaşındasın?Tek korkun bu mu yani cinsellik mi? Evleneceğin adamla ilgi şüphelerin varsa ondan kork,cinselliği hiç dert etme her şey senin kafanın içinde kendi kendine büyütme. Hem denemeden bilemezsin ki belki de korkmayacaksın iş o raddeye gelsin hele.

Korkulacak kadar can yakıcı bir şey değil ya
Onu geç de seen daha 18 yaşındasın bırak ilk geceyi evliliği de merak ettim sevgilin kaç yaşında :KK53:

O kadar korkutucu bisey olsa dünya nüfusu şimdikinin yarısından az olurdu🙂 şimdiden düşünme akışına birak

Back
X