• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.
Ya o tacize uğramanız iş kaybından daha mı önemli ? Şikayet edin piyasa da ne mal olduğunu öğrensin.

İftira atıp arkamdan konusacagini zannetmiyorum gizler oda. kendi mevkiside sıkıntıya girer çünkü. Bizim iş onunkinin yanında hiç kalıyor.
Eee korkmasi gereken o , sırf parası var diye sizin korkmaniz ilginç.

Korkmanız çok yanlış.bazi şeyleri kaybetme korkusu sizi sindirmesin.cevrede kötü duyulmak vs...sizin ic psikolojiniz şu dünyada tüm kazanımlarınizdan daha önemli degilmi.zaten mutlu olmanız için bu işi yapmıyor musunuz.buna ket vuran bu durumu açığa kavusturun.kocanizla onu kiskirtmadan konuşun.kesinlikle haberi olması gerekir.mutlaka şikayet edin o gereksiz mahlukati

Yalnız konuşmaya gitmezdim yapı olarakda susamam çoktan saldırdı diye karakolluk olmuştuk avukat tutmuştum eşime de söylemiştim benim sıralamam bu suratını cizmistim illaki ben yapı olarak düşünmem erkek cinayeti bilmemne herkesin yapısı farklı susamam ben o utanacak ne olursa da olacak kendi başını yerdi olan ona olurdu

Pasif durarak hata yapıyorsunuz bu dilden anlayacağını sanmam sülale dağa kaldıracak afedersiniz bu tipteki insanlar bu dilden anlar naçizane korkup olay çıkmasın dedikçe azitacaktir fikrim bu benim.Agzi burnu yer değiştirmeli şiddete hayır demiyorum bu konularda ben gayette lisan bunların dili bu

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.

Sizin kafanız mı güzel?

Konunuz doğruysa, adam zaten ilgisini belli etmiş.

Kocanızda garip bir mide var herhalde..

Madem işle ilgili diyorsunuz o zaman birlikte gidecektiniz.

Böyle sapıkların parasına, kazandıracağına muhtaç değilsinizdir yani.. O kadar da değildir

Karı - Koca sağlıklı kafalarda değilsiniz. İnşallah çocuklarınız yoktur.

Sizde iş için çaresizim hissi buraya kadar geldi. Sonra da kocam neden pasif? Adama anlatmadan nasıl kocan için bu kanıya vardin? Yemişim işini. Hala iş diyor ya. Şimdi adam şunu düşünüyordur ya kocasına anlattı kocası pasif. Ya da anlatmadı. İki ihtimal de sonu kötü bitiyor.

Pasif durarak hata yapıyorsunuz bu dilden anlayacağını sanmam sülale dağa kaldıracak afedersiniz bu tipteki insanlar bu dilden anlar naçizane korkup olay çıkmasın dedikçe azitacaktir fikrim bu benim.Agzi burnu yer değiştirmeli şiddete hayır demiyorum bu konularda ben gayette lisan bunların dili bu
Maalesef şiddet kısmına katılıyorum, sapığa her türlü şiddete varım.
Üzgünüm ki yaşadığımız coğrafyada 15 yaşındakinden 80 yaşındakine kadar damacanaya bile tecavüz eden, bebekleri taciz eden, kadınları cinsel isteğine karşılık vermedi diye öldüren sapıklar var, bu sapıklar ne bey demekten anlar ne abi dede demekten anlar, abi deme lazım olur deden yesin seni diyen pisliklerin olduğu yerde kadın kendini korumak zorunda.
80 küsür yaşındaki nineye bir gurup ergen sapık tecavüz etti birkaç yıl önce, 80 küsür yaşındaki sapık bir dede de köpeğe tecavüz ederken yakalandı, bu topraklarda uçan kuşa hallenen sapıklar var.

Taciz asla kadınların suçu değil, ne giyim, ne tavırla, ne ne zaman nerede görüştüğünüzle alakası dahi yoktur, sapık sapıktır onlara göre bütün kadınlar taciz edilmeliktir, yaşınızı medeni halinizi dikkate almazlar.

Kaldı ki konu sahibi 4 yıl önce gittikleri tatilde apart sahibi tarafından da tacize uğramış, başınıza ilk kez geldiğinde şok oluyorsunuz ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ama erkeklere karşı algılarınız savunma mekanizmanız açılıyor, tekrarı olunca ağız burun girişiyorsunuz.

Bu sapıklar yüzünden eve kapanamayız veya tümden kadınlığımızdan vazgeçemeyiz ama ağızlarının payını da anladıkları dilde vermek zorundayız çünkü zorunda bırakıyorlar, ben küfür etmeyi de kafasına parke taşı geçirmeyi de bu pisliklerden öğrendim, ağzını yayıyorsa toplayıp eline vereceksiniz üzgünüm başka yolu yok.

Maalesef şiddet kısmına katılıyorum, sapığa her türlü şiddete varım.
Üzgünüm ki yaşadığımız coğrafyada 15 yaşındakinden 80 yaşındakine kadar damacanaya bile tecavüz eden, bebekleri taciz eden, kadınları cinsel isteğine karşılık vermedi diye öldüren sapıklar var, bu sapıklar ne bey demekten anlar ne abi dede demekten anlar, abi deme lazım olur deden yesin seni diyen pisliklerin olduğu yerde kadın kendini korumak zorunda.
80 küsür yaşındaki nineye bir gurup ergen sapık tecavüz etti birkaç yıl önce, 80 küsür yaşındaki sapık bir dede de köpeğe tecavüz ederken yakalandı, bu topraklarda uçan kuşa hallenen sapıklar var.

Taciz asla kadınların suçu değil, ne giyim, ne tavırla, ne ne zaman nerede görüştüğünüzle alakası dahi yoktur, sapık sapıktır onlara göre bütün kadınlar taciz edilmeliktir, yaşınızı medeni halinizi dikkate almazlar.

Kaldı ki konu sahibi 4 yıl önce gittikleri tatilde apart sahibi tarafından da tacize uğramış, başınıza ilk kez geldiğinde şok oluyorsunuz ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ama erkeklere karşı algılarınız savunma mekanizmanız açılıyor, tekrarı olunca ağız burun girişiyorsunuz.

Bu sapıklar yüzünden eve kapanamayız veya tümden kadınlığımızdan vazgeçemeyiz ama ağızlarının payını da anladıkları dilde vermek zorundayız çünkü zorunda bırakıyorlar, ben küfür etmeyi de kafasına parke taşı geçirmeyi de bu pisliklerden öğrendim, ağzını yayıyorsa toplayıp eline vereceksiniz üzgünüm başka yolu yok.
Çok haklısınız bunları öldürülürken görsem oldureni ele vermem bende bu kafadayim yardım bile ederim hatta günah diyede zerre düşünmüyorum .

Anlamadim işiniz için bu adam hayatınızda olmak zorunda mı? Böyle devam etmek zorunda diyorsanız adamla yalnız kalmayın ve ses kaydı açık olsun hep telefonda.

Çok haklısınız bunları öldürülürken görsem oldureni ele vermem bende bu kafadayim yardım bile ederim hatta günah diyede zerre düşünmüyorum .
Bizi ne hale getirdi bu sapıklar:( sapık ölürken kafamı çevirir giderim moduna sokan biraz da mahkemelerden çıkan sonuçlar, Ceyda Yüksel’in katiline Ceyda cinsel ilişkiye girmeyi reddetti diye elem ve öfke indirimi yapıldı, Ceyda gibi nice kadınların failleri mahkemelerde bir şekilde indirim aldı:(

Hal böyleyken bir pisliğin kafasını yardım diye vicdan yapamayacağım.

Bizi ne hale getirdi bu sapıklar:( sapık ölürken kafamı çevirir giderim moduna sokan biraz da mahkemelerden çıkan sonuçlar, Ceyda Yüksel’in katiline Ceyda cinsel ilişkiye girmeyi reddetti diye elem ve öfke indirimi yapıldı, Ceyda gibi nice kadınların failleri mahkemelerde bir şekilde indirim aldı:(

Hal böyleyken bir pisliğin kafasını yardım diye vicdan yapamayacağım.
Erkeklerin yasaları ile yönetiliyoruz herşey onlar için herşey onlara ait herşey onların hakkı bu nedenle böyle biz lutfedilmisde hizmet için onlara atanmış hizmet görevlileri gibiyiz bunu ne kadar çok kadın farkeder ve birbirini yemek yermek onların ağzı erkek yanciligini bırakır birbirine köstek olmak yerine birlik olursa o kadar yol alır bu döngüyü yok edebiliriz sözüm efendi gibi adamlara yada bilinçli kadınlara değil tabiki

Başbaşa görüşebilir miyiz dediğinde anlamalıydınız.Neden işle ilgili konuyu eşinizi de dahil etmeyerek sadece sizle konuşacağını düşündünüz.

Evliliğiniz boyunca arkanızda duran bir eşiniz olmamış hiç,tatilde bile elin adamı sizi taciz etmiş sözde saf kocanız hiç anlamamış bile,önüne gelen çocuklarınızı aşağılamış sizin kocadan ses çıkmamış.Kocaya söylesen işin sonunda seni suçlu bulur.Adamın karakteri bu,arkanızda durmaz. Anası danası karında rahat durmamıştır dese onlara inanır.Kocayı bırakamıyorsun işi bırak,git başka işte çalış bu adam batarsa en azından senin bir can simidin olur.
Tatilden çok sonra soyledim o olayıda eşime. Israrla aynı yere gitmek isteyince oda.

Bana taciz eden kişi kadınlarla çalışıyor akşama kadar kaç kadın görüyor yanında kadınlar çalışıyor yani bu neyin açlığı evli barklı 60 yaşlarında düğünüme geldi istememe geldi ailemi tanıyor eşimi tanıyor ben oğlunun düğününe gittim yerin dibine batsınlar ya kendimde suç aradım inanın o dönem giyinip süslenmek gelmedi içimden dedim bende mi bir şey var eşofmanla gezdim bir süre
Sizede geçmiş olsun.
Şuan yasadigim herşeyi ozetlemissiniz.
Yaşamayan anlayamaz hanımlar.
Bende 20 yıllık iş hayatimda. Doğru durana birşey yapmıyorlar. Kalbi iyi olanının karşısına kendi gibiler çıkıyor diye diye dolaniyordum. Şuan yaşadıklarımi düşününce ne kadarda kinamisim diyorum hakka girmişim diyorum.

kusura bakmayın, 40 yaşındasınız genç değilsiniz. iş kuruyorsanız, insanları tanımanız gerekir, saf olacak yaşta değilsiniz. iş konuşacaksanız başbaşa tenha yere değil ofise gelmeliydi. eşinizle beraber iş yaparken başbaşa ne konuşmayı planladınız? para için sinmişsiniz bir de, ters yapmak yerine ben eşimle mutluyum abi demişsiniz, fırsat veriyorsunuz. eşiniz bilmiyor ve hala iş için görüşüyorsa eşinizi de saf salak durumuna getiriyorsunuz. yapmayın. kimsenin emeği bir insana bağlı olmaz. işi adam ğstüne mi kurdunuz da bu kadar çekiniyorsunuz?
Bulusacağımiz yer iş yerine 1 km uzakliktaki AVM ydi. Siz bence konuyu bir baştan okuyun. Onca çalışanın arasında cingar çıkarıp ayilip bayilamazdim tabiki. Benim colugum çocuğumda yanimda. Ayrıca erkeklere geleli gücü parası olan erkeklere kimse Kara demiyor. Olan kadına oluyor.

Sizin kafanız mı güzel?

Konunuz doğruysa, adam zaten ilgisini belli etmiş.

Kocanızda garip bir mide var herhalde..

Madem işle ilgili diyorsunuz o zaman birlikte gidecektiniz.

Böyle sapıkların parasına, kazandıracağına muhtaç değilsinizdir yani.. O kadar da değildir

Karı - Koca sağlıklı kafalarda değilsiniz. İnşallah çocuklarınız yoktur.
Bı siz sağlıklı kafadasiniz. Bi bitin artikya. Empati yapmayı bilmeden konuya dalmalar.
İnşallah dilerim başınıza gelir.
Benim şuan dediğim gibi insanları ne çok yargilamisim dersiniz

Back
X