• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Sizede geçmiş olsun.
Şuan yasadigim herşeyi ozetlemissiniz.
Yaşamayan anlayamaz hanımlar.
Bende 20 yıllık iş hayatimda. Doğru durana birşey yapmıyorlar. Kalbi iyi olanının karşısına kendi gibiler çıkıyor diye diye dolaniyordum. Şuan yaşadıklarımi düşününce ne kadarda kinamisim diyorum hakka girmişim diyorum.
Aynen öyle yaşamayan asla anlayamaz anca kınar kadınları suçlar beni insanlar ters görürler normalde dışardan erkeklere soğuğumdur terslerim hatta eşimin arkadaşları sen çok terssin derler bana çünkü böyle olmak zorundayım böyle olmak zorunda kaldım çok büyük bir travma tavsiyem eşine o adamın hareketlerinden hoşlanmıyorum diyebilirsin benim eşimin iş yaptığı bir adamda hoşuma gitmemişti direkt söyledim hoşuma gitmiyor hareketleri diye uzak durdum tabi sizin durumunuzu bilemem ama hep ters davrandım o kişiye yani herkese ters davranmak gerekiyor galiba erkekleri sürekli terslemek gerekiyor bilemiyorum çok üzücü bir durum insan o an kalakalıyor bir tepki de veremiyor sonra tekrar kendine kızıyor

Bulusacağımiz yer iş yerine 1 km uzakliktaki AVM ydi. Siz bence konuyu bir baştan okuyun. Onca çalışanın arasında cingar çıkarıp ayilip bayilamazdim tabiki. Benim colugum çocuğumda yanimda. Ayrıca erkeklere geleli gücü parası olan erkeklere kimse Kara demiyor. Olan kadına oluyor.
okuduğumu anlayabiliyorum tekrar okumama gerek yok. Lütfen susmayı normalleştirip bu heriflere fırsat vermeyin. birileri sustukça güç buluyorlar zaten.

Tabiki sesimi yükselttim. Napiyosunuz? kendinizdemisiniz? inin aşağı dedim. Vs vs. Sinirlerim bozuluyor düşündükçe.

Sonraki günlerde öyle söyledim.
Yanliz kalmadimki birdaha azına bı güzel s...yim. insanlar arasında ancak bukadar istemiyorum diyebildim.
Onunla İs devam etmesin derdim o değil.
Ama dediğim gibi böyle birşey duyulursa tası tarağı toplar gideriz. Yani onca emek hayal kirikligi olur.
Gittiğimiz yerde de bu tiplerin olmayacağı garanti mi. Benim derdim nasıl ne desemde uzaklassa.
Birde biraz olsun birilerine anlatmak.
O zaman eşinize anlatın, çalışmayın artık o adamla. Karşılaşmayın bir daha.

Valla Ayten empati yapmaya çalıştım ama neye empati yapacağımı şaşırdım..

Bir de çocukların mı yanındaydı adam seni benzinlikte dışarı çıkarıp buluşma teklif ettiğinde?

Kusura bakma ama elin adamıyla Alışveriş merkezinin otoparkında ki buluşman için empati yapamıyorum.

Nereden tutsan falso..

"Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var."

Tırnak içine aldığım cümle sana ait ve asla empati yapamıyorum.

Adam üzerine çullanmış, hala tacizine devam ediyor sen hala iş diyorsun, kibar kibar diyorsun..O yüzden kafa yapın bana sağlıklı gelmedi.. Empati yapamıyorum.

Kaçıncı yüzyıldayız? Parasına da başlarım deyip gider karakola şikayet edersin..

Etmezsen adam her türlü istediğini alacaktır Ayten!

Ayrıca Aytencim duaların da beddualların da seni bulsun🥲

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.
Eşine söylemezsen sonra öğrendiği zaman seni suçlamaz mı. Bence sen uygun bir dille eşine anlat.

Valla Ayten empati yapmaya çalıştım ama neye empati yapacağımı şaşırdım..

Bir de çocukların mı yanındaydı adam seni benzinlikte dışarı çıkarıp buluşma teklif ettiğinde?

Kusura bakma ama elin adamıyla Alışveriş merkezinin otoparkında ki buluşman için empati yapamıyorum.

Nereden tutsan falso..

"Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var."

Tırnak içine aldığım cümle sana ait ve asla empati yapamıyorum.

Adam üzerine çullanmış, hala tacizine devam ediyor sen hala iş diyorsun, kibar kibar diyorsun..O yüzden kafa yapın bana sağlıklı gelmedi.. Empati yapamıyorum.

Kaçıncı yüzyıldayız? Parasına da başlarım deyip gider karakola şikayet edersin..

Etmezsen adam her türlü istediğini alacaktır Ayten!

Ayrıca Aytencim duaların da beddualların da seni bulsun🥲
Üzerimemi cullanmis 🤣🤣 bunu nerde okudun Allah aşkına.
Sadece taciz etti dedim.
Dokunabilirmiyim dedi izin vermedim elime dokundu elimi çektim.
Ne münasebet ya sizin amacınız ne ben nasıl bu yuzunuzu anlayamadım inin aşağı tansiyonum çıkıyor deyip tersleyip indirdim.
Ayrıca haksızlık ettiğini dusunmuyorsan bedduadanda korkmazsin. Ama umarım yaşarsın mübarek gün kul hakkı neymiş hemde hemcinsine o zamanda ben geleyim aklının köşesine 🤗

Eşimin gözüktüğü gibi temiz kalpli olmadığını evde tam bir pislik olduğunu bana kök söktürüyor falan diye anlatayım bir iki kadın elemanına diyorum.
Çünkü çalışanlarida ne kadar uyumlu mülayim insanlarsiniz deyip duruyorlar.
O zaman da eşini kötülüyor bana zarf atıyor diye düşünebilir bu hiç mantıklı gelmedi bana tam tersi birbirinizi ne kadar sevdiğinizi göstermeniz lazım

Üzerimemi cullanmis 🤣🤣 bunu nerde okudun Allah aşkına.
Sadece taciz etti dedim.
Dokunabilirmiyim dedi izin vermedim elime dokundu elimi çektim.
Ne münasebet ya sizin amacınız ne ben nasıl bu yuzunuzu anlayamadım inin aşağı tansiyonum çıkıyor deyip tersleyip indirdim.
Ayrıca haksızlık ettiğini dusunmuyorsan bedduadanda korkmazsin. Ama umarım yaşarsın mübarek gün kul hakkı neymiş hemde hemcinsine o zamanda ben geleyim aklının köşesine 🤗
Ayten Ayten Allah sana bugünlerin hürmetine akıl fikir hepsinden versin ama en çok da kim için ne diliyorsan onu versin🙏

Bu cevabı almak için elinden geleni yaptın üzgünüm🥲☺️

Bir de emin ol senin gibi aklı beş karış havada elin adamıyla otoparklarda buluşan bir kadının sözlerinden korkmam.

Ben ne yazdım sen ne anladın? Neyse sen kibar kibar devam et🤗

Ayten Ayten Allah sana bugünlerin hürmetine akıl fikir hepsinden versin ama en çok da kim için ne diliyorsan onu versin🙏

Bu cevabı almak için elinden geleni yaptın üzgünüm🥲☺️

Bir de emin ol senin gibi aklı beş karış havada elin adamıyla otoparklarda buluşan bir kadının sözlerinden korkmam.

Ben ne yazdım sen ne anladın? Neyse sen kibar kibar devam et🤗
Bence artık bi S***** G** (Defol).

Sen şimdi elin adamıyla senle özel birşey konuşucam diyince otoparkta arabanın içinde mi buluştun?

Kaç yaşında bu Bey ? Mesafenizi korumanızı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılcak durumlardan kaçının

Adam eşinizin haberi var ve sallamıyor diye düşündükçe daha çok üstünüze gelmez mi bir de böyle düşünün isterim. Belki birlikte dahamantıklı bir yol bulursunuz eşinle. Bundan sonra işle ilgili benle muhatap olacaksınız der herife karım yok artık der ne bileyim yani bilmesi lazım

Ya çok özür dilerim ama
İşe ihtiyacımız var diye tacize göz yummanın para karşılığı ilişkide bulunmaktan farkı ne tam olarak?
Sadece soruyorum.
Bu soruya cevap arayın anlayacaksınız.

İftira atıp arkamdan konusacagini zannetmiyorum gizler oda. kendi mevkiside sıkıntıya girer çünkü. Bizim iş onunkinin yanında hiç kalıyor.
Kendi mevkisi sıkıntıya girecekse bunu kullan. İşyerine gelir seni rezil ederim de. Sen sustukça alttan aldıkça arkası gelecek. Korkup saklanarak birşey elde edemezsin, aksine daha kötü olur yakanı asla kurtaramazsın. Watsapa yazmasını sağla delil olarak kullan veya kullanmakla tehdit et.
İşin de batacaksa batsın namusundan sağlığından ailenden önemli değil

Eski konularıniz da böyle bı durum yaşamışsiniz ve eşiniz tepki vermemiş

Evliliğiniz boyunca arkanızda duran bir eşiniz olmamış hiç,tatilde bile elin adamı sizi taciz etmiş sözde saf kocanız hiç anlamamış bile,önüne gelen çocuklarınızı aşağılamış sizin kocadan ses çıkmamış.Kocaya söylesen işin sonunda seni suçlu bulur.Adamın karakteri bu,arkanızda durmaz. Anası danası karında rahat durmamıştır dese onlara inanır.Kocayı bırakamıyorsun işi bırak,git başka işte çalış bu adam batarsa en azından senin bir can simidin olur.
Ay gerçekten mi yeni okudum bunları 😱
Arkadaşların da dediği gibi konu sahibinin işkillenmemesi, kocasının tek göndermesi zaten değişik.
Hayırlısı

Back
X