Çok korkuyorum

Senin fotoğrafını alıp montajla cinsel içeriklere ekleyebileceğinden şüphelendiğin / korktuğun bir adamdan ayrıldığın için kul hakkına girip girmediğini soruyor olman gerçekten de tam bir Nelly-Kelly dilemma.

ilk başta karşılıklıydı fakat uzak mesafe olduğu için ve duygularım zamanla değiştiği için ayrıldım, belki de stresten böyle düşünüyorum hala seviyor da olabilirim ama onunla oyun oynamak istemedim ve ayrıldım
Şu an netsen, yani hiç bir şekilde görüşmüyorsan, istemediğini asla olmayacağını kesin bir dille ifade ettiysen bence korkmanı gerektiren bir şey yok. Bazı insanlar o ilgiden alakadan kopamadığı için olmayacağı halde bazı şeyleri sürüncemede bırakıyor, sen öyle yapmıyorsan çekineceğin bir şey yok bence. Denemişsiniz ve olmamış.

3-5 aydır tanımaya çalıştığın biriyse, baktın olmuyor ayrılıyorsan bence bunun bir kul hakkı olayı yoktur.

Yok 4-5 yıldır sevgili iseniz, taa en başlarından beri evlilik muhabbetleri yapıyorsanız, sonra da amaan daha iyisini bulurum ben diye sevgiliyi yarı yolda bırakıyorsanız, bunun ise bir vebali vardır diye düşünüyorum. Sonuçta adam aynı enerjiyi başka bir ilişkiye sarfedebilirdi, ya da çoktan evli mutlu çocuklu olabilirdi. Kadında erkek de olsa yarı yolda bırakan diğerinin vaktini ve umudunu çalmış olur. Olmuyorsa baştan kesip atmalı, kimseyi senelerce boş vaadlerle oyalamamalı.

Bence ayrılmak var ayrılmak var.

Tanışırsın, bir şans verirsin bir kaç ay içinde olmayacağını anlarsın,uzatmadan
ayrılık yoluna gidersin burada sıkıntı yok.

Ama....
Baştan aşk yok belli. Tipi ile falan ilgini çekmiyor.
Sırf zengin diye ya da mesleği uğruna evet deyip, bir kaç ay değil uzun yıllar çıkan ki; 7 yıl bu şekilde
çıkan birini tanıyorum..

Ayyy o seviyor yaa yeter korkuyorum,beni böyle seven birini bir daha bulur muyum ki yaaa bulamazsam???

Gibi bencil bir düşünce ile birine ümitler verip, kandırıp, kullanıp ( parasını yeme vb.) durumlar sonrası
ayyyy değer veriyorum ama aşık değilim... Çok çabaladım, aşık olurum diye bekledim hem de taaaaam
7 yıl!
İnsan olarak çok iyi ama kalbim güm güm atmıyor diye ayrılmak...

Evet bana göre gayet kul hakkına girer..

Back
X