çok korkuyorum

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Kızlar yarın istemeye gelicek erkek arkadaşım ve ailesi kısmetse ama inanılmaz heyecanlıyım tatlı heyecan bunlar dersiniz belki ama bendeki baya abartıya gelmiş durumda nasıl rahatlatabilirim kendimi o tepsiyi taşıdığım anı düşününce fenalaşıcak gibi oluyorum hiç konuşamıcam sanırım nasıl geçicek yarın akşam bilmiyorum(babamın verceğide kesin değil bu arada kızının yapamadığı nazı kendisi yapıyo:))

O gunlerimi hatırlıyorum da karşımdaki zaten benim koca e digerleri pek haz etmediğim kayınvalidem kayınpederim, yanında şimdilerde birlikte cekirdek çıtladıgım amca yenge amaan diyorum neyine yapmışım o kadar telaş heycan hazırlık bunlara mı ? :))

Aaaaa çok sevindim senin adına canım benim :))) Derin derin nefes al ne bilim yap bişey işte :KK53: Hayırlı olsun şimdiden. Babanı bilmem ama ben verdim gitti seni :KK53:

O gunlerimi hatırlıyorum da karşımdaki zaten benim koca e digerleri pek haz etmediğim kayınvalidem kayınpederim, yanında şimdilerde birlikte cekirdek çıtladıgım amca yenge amaan diyorum neyine yapmışım o kadar telaş heycan hazırlık bunlara mı ? :))
hahaha henüz onu düşünme evresinde değilim ilerde belki bende ne abartmışım diye düşünebilirim:))

Bende yaşamıştım bu stresi cok iyi Anlıyorum seni. Ama vermez falan diye korkma, kabul ettiğine göre baban misafirleri muhakkak olumlu bi cevap verecektir, Sıkma canını şimdiden hayırlı olsun. Benim babam bile verdiyse beni herkesin babası verir, hos,keske vermiyorum ulan deseydi ama olsun :KK70:

Bende yaşamıştım bu stresi cok iyi Anlıyorum seni. Ama vermez falan diye korkma, kabul ettiğine göre baban misafirleri muhakkak olumlu bi cevap verecektir, Sıkma canını şimdiden hayırlı olsun. Benim babam bile verdiyse beni herkesin babası verir, hos,keske vermiyorum ulan deseydi ama olsun :KK70:
kabul etti daveti reddetmez ama vermicekmiş gibi davranıyo oda beni ayrı geriyo :) sonu kötü bitti galiba üzüldüm canım ama gülerek anlatmak kadar güzel bişey yok :)

kabul etti daveti reddetmez ama vermicekmiş gibi davranıyo oda beni ayrı geriyo :) sonu kötü bitti galiba üzüldüm canım ama gülerek anlatmak kadar güzel bişey yok :)
Evet canım ama üzülmedim ben tam tersi iyiki bitti, sen yinede strese girme tatlım verir babacıgın merak etme :KK66:

X