Gerçekten çok aşığım ve onun da bana aşık olduğunu biliyorum çok büyük konustum evlenmeden önce olmaz diye ve başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorumÜç aydır tanıdığın biriyle birlikte oldun öyle mi ? Ben evlilikten önce karsıyım cinselliğe olan olmuş yapcak bişe yok boşuna üzülme utanma derim
Gerçekten çok aşığım ve onun da bana aşık olduğunu biliyorum çok büyük konustum evlenmeden önce olmaz diye ve başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum
Evt anlıyorum ama artık iş işten gecti ama şöyle bi sey var cinsellikle bulaşan hastalıkları bilirsin yani nişanlınızdan eminmisiniz bu konuda bunlar cok önemliGerçekten çok aşığım ve onun da bana aşık olduğunu biliyorum çok büyük konustum evlenmeden önce olmaz diye ve başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum
kacinci siniftasin?Daha önce bu konuda aşırı kapalı bir insandım. Sadece elini tutardım sevgilimin. Fakat 3 ay önce biriyle tanıştım ve niyetimiz çok ciddi. Ben onun amca teyze babannesiyle tanıştım o da benim annemle abimle tanıştı. Yüzük taktık. üniversitem bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Biz kendimizi tutamayıp birlikte olduk. Aslında tam da olmadı olayın ortasında pişmanlık duydum ve kalktım yataktan. o da bana anlayış gösterdi ama iş işten geçti tabi ve şuan acayip korkuyorum ya ilişkimiz biterse diye niyetimiz ciddi ama Dünyada ne olacağı belli değil. Şuan pişmanım ama elimden gelen bişey yok kendimden utanıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum
birinci sınıf bitmek üzerekacinci siniftasin?
ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyorYuzuk taktik derken sadece kendi aranizda taktiniz sanirim. Ayrilma meselesine gelince, dunyanin binbir turlu hali var. Belki siz ondan ayrilacaksiniz. Universite bitecekte, is bulacaksiniz da, para kazanip evleneceksiniz de ohooo...
ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor
ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor
Nil desperandum gelmeden şurada durayim da yorum yapamasin! Olan olmuş pismansan bir daha yapma. Pişman olacağını bile bile hiç yapma.
Hahaha ilahi. Guldurdunuz beni. Iste olay budur. Yaptigi hafizalara oyle kazindi ki. Zaten o konuda da linç edildi pek sesi solugu da çikmadi. Boyle, boyle bu insanlar duzelecek. Bu tepkilerle. Sizi tebrik ediyorum.Nil desperandum gelmeden şurada durayim da yorum yapamasin! Olan olmuş pismansan bir daha yapma. Pişman olacağını bile bile hiç yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?