Çok korkuyorum

Konu başlığı çok korkuyorum ama ben neden korktuğunu anlamadım. Terk edilmekten mi korkuyorsun? Biriyle ilk ilişkini yaşamış olman onunla evlenmek zorunda kalacağın anlamına gelmez. 7 milyarın yüzde kaçı erkekse hah işte o kadar adayın var

Biz kendimizi tutamayıp...:KK70::KK70:
Ha bir ,ha milyon fark etmez,çok iyi yapmışsın,durmak yok yola devam.

Artık olan olmuş. Bu saatten sonra hayatını yaşamaya devam edeceksin. Giden geri gelmiyor maalesef :cool:

Olmuşla ölmüşe çare yok derler
Seni terk edip etmeyeceğini de zaman gösterir
Bilemeyiz

ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor

birlikte olmakla değil de şu kafadaki bi adamla birlikte olmakla hata etmişsiniz.

olan olmuş takmayın bu kadar kafaya. ama ayrılamayız fikrini atın kafanızdan. karşınızdakine de bu güvenceyi vermeyin sakın.

3 ay önce tanıştığın biriyle Nasıl bu kadar ciddi olabiliyorsun bi söylesene Allah aşkına. Valla merak ediyorum

bi de biriyle nasıl olsa evenicez diye birlikte olmayın. seversin sevişirsin sorun yok ama hazır olmadan, şu mantıkla yaşayınca böyle yıkılıyosunuz işte.

ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor

Lafta demediği ne malum? dünyanın binbirtürlü hali var !
Daha ünv 1.Sizden arkasınıda isteyebilir bu süre boyunca
Bence madem pişmansınız kendinize gelin ve yapmayın
Herşey zamnında bence daha güzeldir o günü bekleyin....

tedirgin olma bence kısmet nasip vs. insan bilemiyor ne zaman ne olacağını böyle tedirgin olup bu kadar onada yansıtma böyle korkular vs yapışır durumunda olma o sana desin hadi ailelerle konusalım nişan yapalım nikah yapalım ben sana böyle birşey yaptım ki keşke olmasaydı bu yaşlarda bu dönemlerde yani insan bilemiyor neyin ne olacağını yüreğini ferah tut olmuş artık olacak olan olacak hasta etme kendini dğşğnme rahat ol

Tekrar ediyorum, özellikle yaşı biraz küçük olan genç kadınlar lütfen, evlilik dışı cinselliği uygun görmüyorsanız, ne de olsa evleneceğiz diye düşünerek ilişki de yaşamayın, küçük evlilikler yaratmayın zihninizde... Yani cinsellik sadece bir kişiyle, o da eşle olabilir düşüncesine sahipseniz, sizi uyarmak ihtiyacı duyuyorum, zira müstakbel eş ile eş aynı değildir, böyle düşünen kişiler evlilik sonrasına ertelesin derim. Hem evlilik ile cinselliği bu kadar özdeşleştirip hem nasıl cesaret ediyorsunuz kendinize travmalar yaşatmaya ya da kendinize tek bir bir yolu muhtaç etmeye..? Yarın başınıza kötü bir şey gelse yaşadığınız cinsellik yüzünden sağlıklı düşünemeyeceksiniz bu durumda... Evlilik ve cinselliği bu kadar özdeşleştiriyorsanız bu şekilde yakınlaşmak da size uygun değildir, bu kadar basit...

Ancak cinselliğin birbirini seven iki insan arasında yaşanmasının normal olduğunu düşünüyorsanız - ki ben böyle düşünüyorum - farklı yaklaşırsınız konuya zaten. O zaman zaten yok söz taktık, zaten evleneceğiz, nişanlandık, üç ay oldu ama ömrüm onunla geçecek gibi cümleler kurmazsınız baştan, sapla saman gibi ayırırsınız bunları kafanızda... Cinselliği yaşadığınız kişiyle hayat bir şekilde sizi ayrı düşürürse bile pişmanlık da duymazsınız..
Yazdiklarının her harfine katılıyorum
Haklısın senin yazdiklarinın yerine daha neyazılabilir ki

Yazdiklarının her harfine katılıyorum
Haklısın senin yazdiklarinın yerine daha neyazılabilir ki
Teşekkür ederim. Ben gerçekten bu konuda kesin duruşları ve kendi fikirleri olamayan genç kadınlar için üzüntü duyuyorum. bana kalırsa asıl mutsuzluğu bahsettiğim bu iki düşünce arasında kalmak getiriyor..

Sevişmenin ortasında kalkılmaz adettendir.
Yani olmuştur o iş ( ne kaba bir tabir değil mi)
Bu korku öpüşürken sarılırken falan yok ama sevişince var.
Sana göre zar yerinde dursaydı ama her şeyi yapsan daha mı iyi olacaktı?
Nasılsa bakireyim diye !!!
Evlenenler bile ayrılıyor. Yani korkunun ecele faydası yok maalesef

Daha önce bu konuda aşırı kapalı bir insandım. Sadece elini tutardım sevgilimin. Fakat 3 ay önce biriyle tanıştım ve niyetimiz çok ciddi. Ben onun amca teyze babannesiyle tanıştım o da benim annemle abimle tanıştı. Yüzük taktık. üniversitem bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Biz kendimizi tutamayıp birlikte olduk. Aslında tam da olmadı olayın ortasında pişmanlık duydum ve kalktım yataktan. o da bana anlayış gösterdi ama iş işten geçti tabi ve şuan acayip korkuyorum ya ilişkimiz biterse diye niyetimiz ciddi ama Dünyada ne olacağı belli değil. Şuan pişmanım ama elimden gelen bişey yok kendimden utanıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum
Bence gayet güzel bişey yapmışsın. Nesinden utanıyorsun? Belki bu şekilde yetiştirilmedin ve bnları ayıp olarak görüyorsun fakat insanın ilk cinsel ilişkisi bence özel olmalı. Bana göre eşinle olmak zorunda değil ama gerçekten arzuladığın, istek duyduğun ve hatta aşık olduğun biriyle olması gayet normal. Cinsellik insanın doğasında olan birşey. Yorumlarında ona aşık olduğunu söylüyorsun. Tek sıkıntı herhangi bir hastalık vs bulaşmaması ve hamilelik olayı. İş işten geçti diyorsun, bence mutlu olmaya bak. Zaten şu saatten sonra yapacak bişey yok. Seviyorsan ve maddi manevi çok ciddi sıkıntılar yoksa okulun bitince evlen, onunla bir yuva kur. Ayrılsan bile ne olacak ki? Zamanında bir adamı çok sevdim ve onunla birlikte oldum, bu benim için özeldi deyip hatırlarsın. Yarın öbür gün başka bir ilişkin olursa da karşındaki insan senin bekaretini sorun eden biriyse zaten öyle biriyle ilişki de kurma, at öylelerini hayatından. Kızlar yazık etmeyin kendinize. Yorumum gayet ciddi, ortasında kalkman çok saçma olmuş. Hadi madem yapıyorsun güzellikle yap, neden ortasında kalkarsın? :)

Tamam pişman olabilirsin ama karşı tarafa sırf onunla birlikte oldun diye senden ayrılamam imajı verme.. Beni bırakıp gidersin imajı verme. Çünkü bazı erkekler bunu kullanıyorlar. Nasıl olsa bu kız benimle birlikte oldu. Çokta pişman. Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz terketmez diye düşünürler.

arkadaşım daha önce el bile zor tutuorm derken bak iş nerelere gelmiş nereleri tutar olmuşsu... seviyorsanız ayrılmazsınız inşallah da kendinizi de sırf bu sebeple ayrılmicaz die şartlarsanız birbirinize mecburiyetin verdiği bıkkınlıkla bi ömür ne sıkıntılar yaşarsınız allah bilir..
üniversite 1. sınıf için de baya erken açılmışsın ayrıca.. nasıl libidolar var bu gençlerde baş edilemeyen..

Daha önce bu konuda aşırı kapalı bir insandım. Sadece elini tutardım sevgilimin. Fakat 3 ay önce biriyle tanıştım ve niyetimiz çok ciddi. Ben onun amca teyze babannesiyle tanıştım o da benim annemle abimle tanıştı. Yüzük taktık. üniversitem bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Biz kendimizi tutamayıp birlikte olduk. Aslında tam da olmadı olayın ortasında pişmanlık duydum ve kalktım yataktan. o da bana anlayış gösterdi ama iş işten geçti tabi ve şuan acayip korkuyorum ya ilişkimiz biterse diye niyetimiz ciddi ama Dünyada ne olacağı belli değil. Şuan pişmanım ama elimden gelen bişey yok kendimden utanıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum
Yaptığın şeyin yanlış olduğunu bile bile yapmak sonunda asla pişmanlık getirmez.sadece korku sarar ve sizin duyduğunuz his pişmanlık değil korku.

Bir sürü konu açılıyor yıllarca cinsel ilişkiye giremeyen kadinlar tarafından ve kardeşimiz üç aylık sevgilisiyle "ilişkinin ortasında kalksada "basarmislar..
Sen o kişiyle cinselliğe devam edersin nasılsa oldu diye. İlerde o arkadaş ailevi sorunlarım var askerlik var vs vs ilişkiyi bitirir. Sen cok peşine düşersen adın ruh hastası deliye çıkar ve biter...

Back
X