Çok korkuyorum

kuskucu12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
4
1
1
27
Daha önce bu konuda aşırı kapalı bir insandım. Sadece elini tutardım sevgilimin. Fakat 3 ay önce biriyle tanıştım ve niyetimiz çok ciddi. Ben onun amca teyze babannesiyle tanıştım o da benim annemle abimle tanıştı. Yüzük taktık. üniversitem bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Biz kendimizi tutamayıp birlikte olduk. Aslında tam da olmadı olayın ortasında pişmanlık duydum ve kalktım yataktan. o da bana anlayış gösterdi ama iş işten geçti tabi ve şuan acayip korkuyorum ya ilişkimiz biterse diye niyetimiz ciddi ama Dünyada ne olacağı belli değil. Şuan pişmanım ama elimden gelen bişey yok kendimden utanıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum

Üç aydır tanıdığın biriyle birlikte oldun öyle mi ? Ben evlilikten önce karsıyım cinselliğe olan olmuş yapcak bişe yok boşuna üzülme utanma derim

Üç aydır tanıdığın biriyle birlikte oldun öyle mi ? Ben evlilikten önce karsıyım cinselliğe olan olmuş yapcak bişe yok boşuna üzülme utanma derim
Gerçekten çok aşığım ve onun da bana aşık olduğunu biliyorum çok büyük konustum evlenmeden önce olmaz diye ve başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum

Gerçekten çok aşığım ve onun da bana aşık olduğunu biliyorum çok büyük konustum evlenmeden önce olmaz diye ve başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum

Evt anlıyorum ama artık iş işten gecti ama şöyle bi sey var cinsellikle bulaşan hastalıkları bilirsin yani nişanlınızdan eminmisiniz bu konuda bunlar cok önemli

Daha önce bu konuda aşırı kapalı bir insandım. Sadece elini tutardım sevgilimin. Fakat 3 ay önce biriyle tanıştım ve niyetimiz çok ciddi. Ben onun amca teyze babannesiyle tanıştım o da benim annemle abimle tanıştı. Yüzük taktık. üniversitem bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Biz kendimizi tutamayıp birlikte olduk. Aslında tam da olmadı olayın ortasında pişmanlık duydum ve kalktım yataktan. o da bana anlayış gösterdi ama iş işten geçti tabi ve şuan acayip korkuyorum ya ilişkimiz biterse diye niyetimiz ciddi ama Dünyada ne olacağı belli değil. Şuan pişmanım ama elimden gelen bişey yok kendimden utanıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum
kacinci siniftasin?

Yuzuk taktik derken sadece kendi aranizda taktiniz sanirim. Ayrilma meselesine gelince, dunyanin binbir turlu hali var. Belki siz ondan ayrilacaksiniz. Universite bitecekte, is bulacaksiniz da, para kazanip evleneceksiniz de ohooo...

Yuzuk taktik derken sadece kendi aranizda taktiniz sanirim. Ayrilma meselesine gelince, dunyanin binbir turlu hali var. Belki siz ondan ayrilacaksiniz. Universite bitecekte, is bulacaksiniz da, para kazanip evleneceksiniz de ohooo...
ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor

ben ondan nasıl ayrılayım birlikte oldum. Sevilim bu konuda çok rahat sadece erken oldu iyi de oldu diyo artık birbirimizin olduğumuza eminiz birbirimizden ayrılamayız diyor

Belki de son yazdiginiz cumleden oturu "artik bana muhtac" diye hanzolasacak, size hayati dar edecek. Belki hakaret siddet olacak. Sirf birlikte oldunuz diye bir omur cekecek misiniz?

Ama uygun olmadığınızı keşfederseniz elbette ayrılabilirsiniz... tabi ki niyetin son nefesine kadar onunla olmaktır, seviyorsun neticede ama birlikte oldun ama ters bir durum olursa da yollarını ayırabilirsin elbette...
zaten bu gücü kendinde bulamıyorsa insan hiç beraber olmaması lazım bana göre... evlilik öncesi cinsel ilişki ne de olsa evleneceğiz diyerek yaşanmamalıdır aksine, öyle düşünüyorsa insanlar evlenmeyi beklemelidir. çünkü aksi bir durum olsa evlenmekten vazgeçemezsiniz... 3 aylık ilişkiden yarın ne olacağını nasıl kestirebilir ki insan?

Birlikte oldunuz diye hayatınızın sonuna kadar o kişinin olması gerekmıyor. Anlaşamazsınız biter, kendini ona mecburmuşsun gibi hissetme. Hata yaptığını düşünüyorsun ama sen kendini ona karşı ezersen tepene çıkar. Beni bırakamaz zaten istediğimi derim, istediğimi yaparım düşüncesinde olur.

Tekrar ediyorum, özellikle yaşı biraz küçük olan genç kadınlar lütfen, evlilik dışı cinselliği uygun görmüyorsanız, ne de olsa evleneceğiz diye düşünerek ilişki de yaşamayın, küçük evlilikler yaratmayın zihninizde... Yani cinsellik sadece bir kişiyle, o da eşle olabilir düşüncesine sahipseniz, sizi uyarmak ihtiyacı duyuyorum, zira müstakbel eş ile eş aynı değildir, böyle düşünen kişiler evlilik sonrasına ertelesin derim. Hem evlilik ile cinselliği bu kadar özdeşleştirip hem nasıl cesaret ediyorsunuz kendinize travmalar yaşatmaya ya da kendinize tek bir bir yolu muhtaç etmeye..? Yarın başınıza kötü bir şey gelse yaşadığınız cinsellik yüzünden sağlıklı düşünemeyeceksiniz bu durumda... Evlilik ve cinselliği bu kadar özdeşleştiriyorsanız bu şekilde yakınlaşmak da size uygun değildir, bu kadar basit...

Ancak cinselliğin birbirini seven iki insan arasında yaşanmasının normal olduğunu düşünüyorsanız - ki ben böyle düşünüyorum - farklı yaklaşırsınız konuya zaten. O zaman zaten yok söz taktık, zaten evleneceğiz, nişanlandık, üç ay oldu ama ömrüm onunla geçecek gibi cümleler kurmazsınız baştan, sapla saman gibi ayırırsınız bunları kafanızda... Cinselliği yaşadığınız kişiyle hayat bir şekilde sizi ayrı düşürürse bile pişmanlık da duymazsınız..

ilişki biter mi diye korkarsanız biter o ilişki bi de zamane erkeklerinde son moda evlilikten bahsedip cinsellik yaşamak inş erkek arkadaşınız bu kafada değildir

Pek masum göremiyorum bu konuları artık.Mutlaka kafanızda b planı olmuştur diye düşünüyorum.Zira artik kızlık zarı diktirmek çok kolay.İlk defa nedense üzüldüm erkeklere.O kadar çok yazıldı cizildiki buraya üye iseniz bir yerlerde böyle konulara denk gelmiş olmanız lazim.Yapmayın ya yapmayın kanmayın şöyle adamlara .

Nil desperandum gelmeden şurada durayim da yorum yapamasin! Olan olmuş pismansan bir daha yapma. Pişman olacağını bile bile hiç yapma.
Hahaha ilahi. Guldurdunuz beni. Iste olay budur. Yaptigi hafizalara oyle kazindi ki. Zaten o konuda da linç edildi pek sesi solugu da çikmadi. Boyle, boyle bu insanlar duzelecek. Bu tepkilerle. Sizi tebrik ediyorum.

Kendisini burdan üç "evet"le ugurladigimizi bilsin diye etiketliyorum.

Nil desperandum Nil desperandum engelli bir akrabayla ilgili ilk yorum artistligi yapmayacaktin. Evet mi?

Back
X