- 15 Ağustos 2017
- 516
- 537
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin![]()
Size de çok geçmiş olsun biz ilk kez bu kadar çok sarsıntı yaşadık 6 ölçüyorlar ama biz kesinlikle daha fazla hissettik ne zordu yarabbim‘99 depreminde enkazdan cikan biri olarak bu depremle tam 23 yil sonra ayni ana gittim.
Cok gecmis olsun. Yardimci olabilecegimiz bir sey varsa buradayim. Allah her turlu afetinden korusun.![]()
İnsallah bir daha hiç yaşamayız ama iste gece olunca insan daha da fazla korkuyor teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için99 depreminde olusan fay hattinin bu depremle kirildigini okudum. Olabilecek en buyuk artçı deprem, ana depremle ayni siddetle olabilirmis ama buda dusuk ihtimalmis. Umarim bu bilgi sizi rahatlatir
Tesekkur ederim.Size de çok geçmiş olsun biz ilk kez bu kadar çok sarsıntı yaşadık 6 ölçüyorlar ama biz kesinlikle daha fazla hissettik ne zordu yarabbim
Sizi cok iyi anliyorum. 2020 yilinda izmirde olan 6.9 luk depremi yasadim. Bir sure insan korkuyorİnsallah bir daha hiç yaşamayız ama iste gece olunca insan daha da fazla korkuyor teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Ayni seyleri bizde yasiyoruz. Bende Düzce deyim uyuyamiyorum bile. Cocuklarimin psikolojileri iyi degil.İyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin![]()
Kelimelere anlatilmayack kadar zordu. Herkesinde ortak fikri 99 depremiyle hemen hemen ayniydi. Sansliyiz ki evlerimizde güçlendirme yada yeni yapilasma olmasi. Disardami kaliyosunuz. 18 temmuz spor salonunun orda aş evi konuk evi yaptilar bilginiz olsunSize de çok geçmiş olsun biz ilk kez bu kadar çok sarsıntı yaşadık 6 ölçüyorlar ama biz kesinlikle daha fazla hissettik ne zordu yarabbim
Çok geçmiş olsun. İzlerken tüylerimiz diken diken oldu.İyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin![]()
Ben Ankaradayım,dün gece hayatımda ilk kez deprem yaşadım,o kadar tedirgin oldum ki hala yeniden olur mu diye huzursuzluk var.Ben Ankaradan bu kadar etkilendiysem sizi düşünemiyorum, çok zor bir durum Allah yardımcınız olsunİyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin![]()
Hayatımda ilk defa ölüme bu kadar yakın hissettim kendimi ve çok farklı bir psikolojideyim illa ki alışırız insallah daha büyüğünü yaşatmasın rabbimOğluma mama veriyordum. Sallanmaya başladık. Anadolu yakasındayım brn ama hissettik. O günden beri 3 4 arası uyanıp deprem placak diye uyuyamıyorum
Korkum ölmek değil. Bebeğimle enkaz altında kalmak
Psikolojim bozuldı
O kadar haklısınız ki, şimdi yetkililer çıkıp çok hazırlıklıydık ondan can kaybı yok diyerek böbürleniyor ama ben daha büyük bir deprem (ki 6.5 bile yeter ) olduğunda sonucun felaket olacağını gördüm yaşadımCok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. İstanbulda eski bir sitede yaşıyorum her gün yatağa yattığımda aklıma deprem gelir nereye cokeriz çocukları nereye saklarım kafamda bu düşünceler olur. Ama insan hayatı o kadar ucuz ki yıksalar bütün eski binaları yasak olsa yaşamak yenisi yapılsa, yeni evlere zaten gücümüz yetmiyor. Japonya da kac misli daha şiddetli depremler oluyor kimse ölmüyor hic bi yer yikilmiyor. Bizde öylemi depremi bırak, ben cadde üstünde oturuyorum ağır bir kamyon geçse yer titriyor. Allaha emanetiz valla Rabbim korusun