Çok korkuyoruz Düzce depremi

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
516
537
103
İyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin 😔

İyi geceler arkadaşlar evet başlıkta da belirttiğim gibi çok zor bir geceyi yaşıyoruz çok şükür ailemde her hangi bir sıkıntı yok evimizde hafif hasar var ama bu psikoloji nasıl düzelecek bilemiyorum öyle zor ki dua edin 😔

‘99 depreminde enkazdan cikan biri olarak bu depremle tam 23 yil sonra ayni ana gittim.

Cok gecmis olsun. Yardimci olabilecegimiz bir sey varsa buradayim. Allah her turlu afetinden korusun. 🌸

‘99 depreminde enkazdan cikan biri olarak bu depremle tam 23 yil sonra ayni ana gittim.

Cok gecmis olsun. Yardimci olabilecegimiz bir sey varsa buradayim. Allah her turlu afetinden korusun. 🌸
Size de çok geçmiş olsun biz ilk kez bu kadar çok sarsıntı yaşadık 6 ölçüyorlar ama biz kesinlikle daha fazla hissettik ne zordu yarabbim

99 depreminde olusan fay hattinin bu depremle kirildigini okudum. Olabilecek en buyuk artçı deprem, ana depremle ayni siddetle olabilirmis ama buda dusuk ihtimalmis. Umarim bu bilgi sizi rahatlatir
İnsallah bir daha hiç yaşamayız ama iste gece olunca insan daha da fazla korkuyor teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Size de çok geçmiş olsun biz ilk kez bu kadar çok sarsıntı yaşadık 6 ölçüyorlar ama biz kesinlikle daha fazla hissettik ne zordu yarabbim
Tesekkur ederim.

Maalesef dediginiz gibi oluyor. Evimiz fay hatti uzerindeydi. Cadde boylu boyunca yerle yeksan olmustu. Bana sorsaniz ‘99 depremi icin 10-11 filan derdim. 🤷🏻‍♀️

Allah beterinden korusun.

Ayni seyleri bizde yasiyoruz. Bende Düzce deyim uyuyamiyorum bile. Cocuklarimin psikolojileri iyi degil.

Sakarya'dan hissetmiş biri olarak öyle iyi anlıyorum ki sanırım zaman ilaç olacak bu endişeye.Dün gece uykudan sallantıyla uyanınca ölüyoruz kesin dedim.O uyanıştan sonra da ne uyuyabildim ne eve sığabildim.Tek sevindiğim nokta kızımın uyanmamış olması

Kelimelere anlatilmayack kadar zordu. Herkesinde ortak fikri 99 depremiyle hemen hemen ayniydi. Sansliyiz ki evlerimizde güçlendirme yada yeni yapilasma olmasi. Disardami kaliyosunuz. 18 temmuz spor salonunun orda aş evi konuk evi yaptilar bilginiz olsun

Çok geçmiş olsun. İzlerken tüylerimiz diken diken oldu.
Bu akşam cnnde bir profesör uzun uzun açıkladı. Düzcede artık bir deprem beklenmiyormuş. Rahat olun. Allah ferahlık versin.

Güvenli alan belirleyin lütfen evin içerisinde, hayat üçgenini kurmaya gayret edin. Ve her ihtimale karşı aile fertleriyle buluşabileceğiniz evin dışında bir konumunu olsun.
Umarım korktuğumuz gibi bir durum yaşanmaz. Dualarımız bugün en çok sizlerle.

Ben Ankaradayım,dün gece hayatımda ilk kez deprem yaşadım,o kadar tedirgin oldum ki hala yeniden olur mu diye huzursuzluk var.Ben Ankaradan bu kadar etkilendiysem sizi düşünemiyorum, çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun :(

Geçmiş olsun. Ankara bile hissettiyse sizi düşünemiyorum. Bu soğuk havada dışarıda olan yavruları ve yaşlıları düşündükçe içim daralıyor. Tek tesellimiz kimsenin canına zeval gelmemiş olması. Rabbim ülkemize bir daha yaşatmasın inşallah.

Mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Evimize hala uyumak icin giremiyoruz. Eşya vs almak dışında girmedik. Yapılan açıklamalar biraz olsun ferahlık veriyor elbette. Bir yerden başlamamız lazım ama iste o güzel evimi yeniden yuva olarak görebilecek miyim bilemiyorum. O Sarsıntı anında mezara dönüştü adete.ne olur hepiniz eşyalarınızı sabitleyin bu çok önemliymiş öyle iyi anladım ki Rabbim dusmanima yaşatmasın aklımı kaybedebilirdim 😔

Oğluma mama veriyordum. Sallanmaya başladık. Anadolu yakasındayım brn ama hissettik. O günden beri 3 4 arası uyanıp deprem placak diye uyuyamıyorum
Korkum ölmek değil. Bebeğimle enkaz altında kalmak
Psikolojim bozuldı

Oğluma mama veriyordum. Sallanmaya başladık. Anadolu yakasındayım brn ama hissettik. O günden beri 3 4 arası uyanıp deprem placak diye uyuyamıyorum
Korkum ölmek değil. Bebeğimle enkaz altında kalmak
Psikolojim bozuldı
Hayatımda ilk defa ölüme bu kadar yakın hissettim kendimi ve çok farklı bir psikolojideyim illa ki alışırız insallah daha büyüğünü yaşatmasın rabbim

Cok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. İstanbulda eski bir sitede yaşıyorum her gün yatağa yattığımda aklıma deprem gelir nereye cokeriz çocukları nereye saklarım kafamda bu düşünceler olur. Ama insan hayatı o kadar ucuz ki yıksalar bütün eski binaları yasak olsa yaşamak yenisi yapılsa, yeni evlere zaten gücümüz yetmiyor. Japonya da kac misli daha şiddetli depremler oluyor kimse ölmüyor hic bi yer yikilmiyor. Bizde öylemi depremi bırak, ben cadde üstünde oturuyorum ağır bir kamyon geçse yer titriyor. Allaha emanetiz valla Rabbim korusun

Cok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. İstanbulda eski bir sitede yaşıyorum her gün yatağa yattığımda aklıma deprem gelir nereye cokeriz çocukları nereye saklarım kafamda bu düşünceler olur. Ama insan hayatı o kadar ucuz ki yıksalar bütün eski binaları yasak olsa yaşamak yenisi yapılsa, yeni evlere zaten gücümüz yetmiyor. Japonya da kac misli daha şiddetli depremler oluyor kimse ölmüyor hic bi yer yikilmiyor. Bizde öylemi depremi bırak, ben cadde üstünde oturuyorum ağır bir kamyon geçse yer titriyor. Allaha emanetiz valla Rabbim korusun
O kadar haklısınız ki, şimdi yetkililer çıkıp çok hazırlıklıydık ondan can kaybı yok diyerek böbürleniyor ama ben daha büyük bir deprem (ki 6.5 bile yeter ) olduğunda sonucun felaket olacağını gördüm yaşadım 😔

Back
X