Herhangi bir insana o kelimeyi kullanan adamla görüşmeyin zaten. O kadar ters bir insanmış ki hala anlamıyorsunuz. Ne demek sana demem? Başkasına diyor yani. Bir kadın hakkında bu cümleleri kurmayı normal sanıyor ve anlatıyor adam.Günübirlik takılmadık biz görüştük hep ama işte haklısınız neyi sorguluyorsam. Benimle konuşurkende konuşmuştur. El ele yürüdük ya bazen o yüzden belki yoktur diye düşünüyordum illa biri bizi görür falan diye. Bana bir de bunu yaşıyoruz yarın bir gün ayrılırsak sana o… demem vs demişti.
bundan sonrada daha iyi tanımadan sırf arzumla hareket etmeyeceğim bana zarar veriyor çünkü bu.
Aynen öyle ister yakışıklı olsun ister olmasın her erkek hadi istisnalar hariç. Olur düşünmez.Hastalik için anlık olmasına gerek yok, öncesinde olandan bulaşır zaten, seninle olandan da korunmazsan bebek olur, ay ne anlatıyorum ya, kesin olmuyordur önüne gelenle, seveyim yalanını
Ben biraz taktım sonra o da anladı onu söyledi böyle arkadan o…. Diyecek değilim diye. Kaldım öyle bende.Ya bu nasıl bi laf allah aşkına o... Demem falan, adam burda bile zaten zihniyetini belli etmiş
Bir şey derdim de neyse defol git şurdanSon durum ne? HPV tip 16 mı dahil oluyor konuya bebek mi?
Hah bizde bunu bekliyordukBir şey sormak istiyorum size korunmadan ilişki dr her ne kadar kendisini çekse de gebe kalma ihtimali var mı? En son birliktelikte bir anda oldu yani bir anda boşaldı o günde kafama takıldı.
Ay kıyamam bebek hayalide mi kurdun sen bu adamlaOnun üzerinden de şaka yapmıştı olursa bir sende kalır bir bende bizimkiler sever arada falan biz aynı şuan yaşarız böyle diye. Bende küçücük çocuğa kıyamam demiştim aldırırız diyince
Sana yazdım en son yazdığımı brnim konumdan uzak durAy kıyamam bebek hayalide mi kurdun sen bu adamla
Olmayız konundan en son kovmuştun biziNeyse niye kafamdan atamıyorum bana yardımcı olur musunuz??
Sizde çok üstüne geliyorsunuz insanın. O muydu bu muydu diyerek. Ben derdimi anlatıyorum burada ve yazılanlara bak. Biraz elinizi vicdanınıza koyun herkes aynı dirayette değildir diyerek.Olmayız konundan en son kovmuştun bizi
Ben vicdansız bir insanım başka arkadaşlar bakıyor o konuyaSizde çok üstüne geliyorsunuz insanın. O muydu bu muydu diyerek. Ben derdimi anlatıyorum burada ve yazılanlara bak. Biraz elinizi vicdanınıza koyun herkes aynı dirayette değildir diyerek.
Empati anlamında dedim neyse polemiğe girmeye gerek yok.Ben bicdansız bir insanım başka arkadaşlar bakıyor o konuya
Bakireliği takıyor demedim sadece biraz konusu açılmıştı kalkıp bakire değilsin diye beni suçlamamıştı. Sadece eski ilişkisinden bahsetmişti biz bir şeyler yaşamadan önce işte anlatırken bir şey yaşamıyorduk bakireydi şu kadar yıl çıktık saygı duydum yanlış bir şeyde yapmadım(aldatmadım anlamın da) bir şey demişti. Öyle işte belki de takmıştır çaktırmamıştır.. Belki de güvenmiyordur dediklerime bilemiyorum..35 yaşında, işsiz, erkeklerin dört karısı olabilir diye şaka yapan, bakireliği takıntı yapmış ama kendi temas bağımlısı tipi mi unutamıyorsun doğru mu anladım
Belki de fazlaca son dediği şeyleri taktığım için ne düşüneceğimi bilmiyorum... Aklıma her şey geliyor yaptığım gaflar ve onları açıklamamalarım sonradan başka şeyleri fazlaca açıklamalarım.. Beni yanlış tanıdığı için mi yaptı bunları değersiz gördü diye düşünüyorum.. Çünkü bende de vardı bazen hata şüpheye soktuğum şeyler. Tamam diyeceksiniz ki bunun şuan önemi yok bitmiş gitmiş. Ama içimde bitmiyor nedeni ne bilmiyorum sürekli zihnimde ona açıklamalar yapıyorum. Sanki bu huylarım olmasaydı daha farklı davransaydım daha farklı bir şeyler olabilirmiş gibi hissediyor. Sonra bakıyorum adam şuan sürekli kız takip ediyor(instagramdan takipleşmiyoruz artık)35 yaşında, işsiz, erkeklerin dört karısı olabilir diye şaka yapan, bakireliği takıntı yapmış ama kendi temas bağımlısı tipi mi unutamıyorsun doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?