Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Haklısınız. Hiçbir şey değişmiyor bende biliyorum ama sürekli ona empati yaparken buluyorum kendimi suçluyorum. Doğrudur aklına gelmiyorumdur unutmuştur. Bir gün hadi iyiyim ya diyorum diğer gün boşlukla uyanıyorum. Terapi alsam değişir miyim diyorum? Ben yoruldum ya baktımda şöyle her ilişkimde üzülmekten tam oluyor derken bitmesinden çok yoruldum. Bu ilişkimde de tam bazı şeyler oluyor derken oldu derken bunlarla karşılaştım.

Bakis açını ve kafanı değiştirmen gerek yoksa böyle dvm eder bu

ya o kadar yüzeysel bakan bir insanmıyım diye kendimi de çok sorguladım gerçekten bu zamana kadar tip falan umrumda olmadı ben seversem eğer isterse çirkin olsun daha önemli şeyler var ilişkilerde. Ne zaman öyle düşünsem onlarda aldattı sonunda. En son ciddi ilişkim içinde buraya konu açmıştım okuduysanız eğer sırf tip değildi. İyi bir insandı ama anlaşamıyorduk. Onu arzulamıyordum. Zaten o konuda sıkıntıları vardı ve düzeltmek içinde uğraşmıyordu. Neyse bunda da çok arzuladım kısa sürede birşeyler yaşadık daha bağ oluşmamışken.. Sonra kötü düşünmesin diye sorduğu her şeye cevap vermeler aslında sınır koysaydım keşke diyorum seni ilgilendirmez diyebilseydim. Kaybetmekten korktum salak gibi.

Bakis açını ve kafanı değiştirmen gerek yoksa böyle dvm eder bu
Şöyle söyleyeyim her zaman herkesle konuşan biri değilim. Kaygılı bağlanma sorunum var ve eski ilişkilerimde bunu besledi. Ne zaman sevsem ya duygularımı saklamaya çalışıyorum ya da çok verici. En son ikisinin arası oldu bu seferde kem küm etmekten ileri gidemedim. Bu cinsel ilişki sonrası kendimi çok değersiz gördüm. İlk yaşadığım kişinin beni aldatması sonra ayrılmam falan beni çok üzdü. Toplumun bakış açısı da belli bilirsiniz... Bekaretle ilgili konularda açılınca hani bana yönelik değil de başka bir şeydi konu ama ben üzerime alınıp gözlerim doluyordu.
Onun en son o şakalarını falan düşününce acaba sevgili gibi değil de artık beni F.ckboddy olarak mı gördü ki...
Bunlar çok üzüyor beni. Onu doğru düzgün tanımadan kafamda belli yere oturttum bağ kurdum tabi onunda ilgisi vardı tanıdığımı sandım sonraları en sonunda da hiç tanımamışım dedim işte.. Keşke hiçbiri yaşanmasaydı

Yarısını okudum. Seviye yerlerde. Söyleyeceklerim bu kadar

Diyelim ki oyle gördü eee? Kimsenin aklına girip degistiremeyz düşüncelerini, ya da o senin ne düşündüğünü umursuyor mu? Yoo... Kaldıki adamin da tavrı tarzi belli. Düşünse nee dusunmese nee. Elalemin düşüncesine takılacağına kendine odaklan.

İşte şunu diyebilsem diyemiyorum öyle görmemiştim onu öyle biri değildi bende kendimi o kalıba sokmak istemiyorum.
Evet benim ne düşündüğümü umursamıyor onunnhakkında düşündüklerimde umrunda değilmiş öyle demişti. Ama niye çıkamıyorum ben bu psikolojiden. Tamam geçti diyorum yine aynı döngüye giriyorum. Suçluluk hissettiğimden galiba… Bu seferde iyi anılarımız geliyor aklıma. Sonra en son söyledikleri falan. Kendime odaklanmak istiyorum iş bakıyorum Cv gönderiyorum. Film açıp izliyorum kafamı dağıtayım diye dışarı çıkıyorum. Mağaza geziyorum. Ama her yerde kafamın içinde o.

İlk başta hiç öyle düşünmedim bende bir dönem çalıştım şu aralar hiç iş bulamadım. O da yakınırdı o yüzden kendime yakın hissettim yargılamadım onu 1 2 senedir işsizim diyince.
Kadınlar daha çok paraya bakıyor kadın erkek eşittir diyorlar adamın parası yoksa adam yerine koymuyorlar mı ne öyle bir şeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam. O da işte işsizlikten borsa eğitimlerine vermiş kendini herşeyi öğrenmiş falan falan.
Onunla olma derdinde miyim yoksa bende kendi yaptığım hatalardan mı pişmanım bilmiyorum hiç aklımdan çıkmıyor. Bazı yerlerde gereksiz açıklamar yapacağıma sınır koysaydım keşke diyorum. Hiçte ilişkiler de yalan söyleyen bir insan değilim o bahsettiğim küçücük yalanda içimi kemiriyor. Ondan sonra sanki herşey daha kötü oldu.
Bana birisi ilk defa sende benim için hayal kırıklığı oldun farklı sanmıştım ben seni dedi. Ne konuda bilmiyorum.
Her şeyi yapıyorum hadi kendine odaklan düşünme diye telkin ediyorum. Sonra soğuttun kendinden diye başa dönüyorum.
Bir daha zaten doğru düzgün tanımadan bir şeyler yaşamam.. bu bende baya bi travma ve pişmanlık oluşturdu.

Takıntı bu maalesef yardım almanız gerek

Çok toksik bir adam .Ama siz de toksik davranmışsınız maalesef. Erkekler istemediği zaman böyle davranır o yüzden "acaba niye böyle oldu" diye kendinizi hırpalamayın. Bazen bazı şeylerin yanıtı çok nettir ama biz karmaşıklaştırırız, yol uzun, önünüze bakın, canınızı sıkmaya değmez..

İlişkiyi bitirmek istiyor, olay bu. İlişki bitsin diye söylemiş olduklarına çok anlam yüklemeyin..

Bence şuan ayrılık acısını falan Bırakıp sağlığınıza odaklanın
Sizden önceki sevgilisi hamile kaldığına göre onunla da korunmasız ilişki yaşadı
Bu adam tam bir virüs yayıcı
Testlerinizi yaptırın derim

Niye bu lafa takıldınız ki bu adam ne derse desin hiçbişeyimde olmazdı.

Yok benden önceki sevgilisi değil başka bir arkadaşının sevgilisi falan kendiyle ilgisi yok yani.

İşi gücü yok . Bunalımda olan bir adamdan nasıl bir şey bekliyordunuz ?

Yani en sonlar beni istemediği için mi böyle yaptı diyorsunuz? Gerçek karakteri böyle değildi soğuduğu için böyleydi yani. En son gün yine birlikte olduk o yakınlaştı. Akşamda söylediklerimden dolayı soğuduğunu ofsayt olduğumu vs söylemişti. Yani soğusada cinsel olarak yakınlaştı. Hala bende niye düşünüyorum bilmiyorum. Daha önemli şeyler var hayatta. Gidip bir iş bulmam lazım kendime dönmem lazım. Ama aynı noktada kaldım ben. Vücudumda tepki veriyor artık. Yeri geliyor kızıyorum kendime ona demediklerim yüzünden yeri geliyor adamı soğuttun kendinden diyorum yeri geliyor cinselliği bu kadar çabuk yaşamaya ne gerek vardı diyorum.
Bu kadar çabuk neden bağlandım neden bu kadar üzülüyorum. Dışarı da çıkmıyorum pek karşılaşırsak falan diye bazende karşılaşmak istiyorum. Ama karşılaşırsak çok kötü olurum.
Değişik bir ruh haline girdim. Terapiste gitmek istiyorum randevu aldım gibi de ücretini söylemediler şuan çalışmadığım için nasıl karşılarım bilmiyorum.
Bazen kızıyorum kendime ya bu kadar güçsüz müsün kendine gel diye

İşi gücü yok . Bunalımda olan bir adamdan nasıl bir şey bekliyordunuz ?
İşi gücü borsa işte yanında da evdenyapacağı bir iş bakıyordu. Her neyse aslında doğru dediğiniz bir şey beklediğimden değil kapılıp gittim.. bağlandım kısa sürede. İlerde güzel bir şey olur dedim. Ama hüsran oldu.

Olmayan parasını yemenizden mi korkuyormuş bu işsiz güçsüz erkeklerin "kadınlar para yiyor" saçmalıklarından gına geldi
Bana yiyorsun vs demedi imada etmedi bana karşı başkalarından örnek vermişti… ama doğru o da hoş değil… belki işi yok falan diye kendince özgüveni yönde düşüktü bilemiyorum…

Niye bu lafa takıldınız ki bu adam ne derse desin hiçbişeyimde olmazdı.
Güzeldi herşey aslında ama kendim batırdım gibi hissettim.. güzel bir şeyler oluyor diye hissettim.. belkide bak burda birisi yorum yapmış belkide sizi artık istemediği için böyle davranmış olabilir diye doğru belkide beni istemediği için böyle davrandı son zamanlar….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…