Yok konuşurken boğazım düğümleniyor artık.. yani bu kadar uzun anlatmıyorumBen bir şey merak ediyorum gerçek hayatta da çevrenizle bu şekilde uzun uzadıya konuşuyor musunuz. Uzun açıklamalar falan
Almayı düşünüyorum zaten. Ki hangimiz böyle değiliz ki hayatımızda illa bu gibi bir dönemimiz olmuştur. Belki siz yaşamadınız ama yaşayan bir sürü insan vardır illa. Bazen bir insana çok değer verince içinden de olsa haddinden fazla değer verip o ilişki bitince bir de bazı konularda sen sebep olduysan uzaklaştırdım mı acaba diye düşünüyorsan ister istemez oluyor bir süre yaşıyorsun bu duyguyu. Bende istemezdim kendimi üzmeyi. Kim ister ki zaten…Açık açık söyleyeyim, gerçek hayatta da bu kadar uzun konuşup açıklamalar yapıyorsan çevrende çok kişi kalmaz. Bir cümleye on açıklama yazıyorsun. Hele erkekler uzun mesajları okumaz diye bir muhabbet vardır ki cidden çoğu erkek de okumuyor. Okusa da bunaltıcı yani. Burada sanal kimliğinlesin gerçek hayatta da böyleysen bu huyundan vazgeçmeye çalış. Ayrıca sürekli kafanda düşünüp şöyle olsaydı böyle mi olsaydı diye kurup duruyorsun böyle olmak sana da yorucudur. Destek alman gerekiyor takıntılı düşüncelerin var.
İğrenç geyikler yapmış, bana saçma saçma davranmış biri için o kişiyi ben mi uzaklaştırdım acaba diye kesinlikle düşünmem. Kendine ne kadar değer verirsen hayatındaki insanların da sana o şekilde davranmasına müsaade edersin. Bana o şekilde bir geyik yapamazdı tersler uzaklaşırdım. Daha diğer yaptığı şeylere hiç girmiyorum biriyle yeni tanışsaydım içime sinmeyen ufak olayında giderdim. Ne gerek var başımı ağrıtmaya, balık baştan kokmuş işte. Olay kendini sevip değer vermekte. Özeleştiri yapan biriyim, eğer hatalıysam o anda özrümü dilerim sonradan ben mi hatalıyım diye kurmama gerek kalmaz. Böyle biri için bir dakika bile düşünmeyi kendime hakaret sayardım tabi 18-20 yaşlarındayken böyle biri flörtüm olsaydı anca o zaman takardım. Kriterlerin ve sınırların olacak hoşuna gitmeyen tavır sergileyen kişiyle erkenden yollarını ayıracaksın alttan almayacaksın ve kendinden eminsen böyle mi olsaydı diye kurmayacaksın. Daha da yazmayayım burada yazan herkese bildirim geliyor ben bile kaç gündür bu konu hala aktif mi ya diye bakıyorumBelki siz yaşamadınız ama yaşayan bir sürü insan vardır illa. Bazen bir insana çok değer verince içinden de olsa haddinden fazla değer verip o ilişki bitince bir de bazı konularda sen sebep olduysan uzaklaştırdım mı acaba diye düşünüyorsan ister istemez oluyor
İğrenç şakalarını beni soğutmak için yapmışta olabilir bilemiyorum ama tabiki iki türlü de yaptığı doğru nir şey değil . Haklısınız aslında Orda terslemem lazımdı kendime yaptığım en büyük saygısızlık bu oldu. Kendimde hata olarak gördüğüm şeyler özür dilenecek şeyler değildi mahremimi anlatmam saçma sapan açıklamalar yapmam falandı. Bir de küçük dediğim o anlattığım yalan o kadar. Çevreme dediğimde belkide o da sana yalan söyledi sen yakalamadın demişlerdi.İğrenç geyikler yapmış, bana saçma saçma davranmış biri için o kişiyi ben mi uzaklaştırdım acaba diye kesinlikle düşünmem. Kendine ne kadar değer verirsen hayatındaki insanların da sana o şekilde davranmasına müsaade edersin. Bana o şekilde bir geyik yapamazdı tersler uzaklaşırdım. Daha diğer yaptığı şeylere hiç girmiyorum biriyle yeni tanışsaydım içime sinmeyen ufak olayında giderdim. Ne gerek var başımı ağrıtmaya, balık baştan kokmuş işte. Olay kendini sevip değer vermekte. Özeleştiri yapan biriyim, eğer hatalıysam o anda özrümü dilerim sonradan ben mi hatalıyım diye kurmama gerek kalmaz. Böyle biri için bir dakika bile düşünmeyi kendime hakaret sayardım tabi 18-20 yaşlarındayken böyle biri flörtüm olsaydı anca o zaman takardım. Kriterlerin ve sınırların olacak hoşuna gitmeyen tavır sergileyen kişiyle erkenden yollarını ayıracaksın alttan almayacaksın ve kendinden eminsen böyle mi olsaydı diye kurmayacaksın. Daha da yazmayayım burada yazan herkese bildirim geliyor ben bile kaç gündür bu konu hala aktif mi ya diye bakıyorumdestek alın ve aksatmayın lütfen
Adamı takip etmeyi açık açık yazdık adamın umrunda değilsin diye hala onu yaptı bunu eklediBirilerini ekleyip ekleyip duruyor. Benim kadar durup düşünmedi bile.
Benim sorumum şu ya ben kendimi tanımıyorum ya. Olmaktan korktuğum insana dönüşüyorum pişman olacağım şeyler yapıyorum. Sonra ezik ezik açıklamalar yapıyorum. Burda size de anlattığım onun başkaları hakkında ban söylediklerinden kendime Feyz alarak.o kadar yorucusunuz ki. sizi terapi falan kurtarmaz ben soyleyeyim cunku siz iyilesmek istemiyorsunuz siz bu adami geri istiyorsunuz ego meselesi yapmissiniz sevistim sonra terk edildim diye. sevismeseydin? madem bu kadar kafaya takacaksin bunu. yok normalde yapmam etmem yapmissin iste? bu tabulari asamayacaksan yapma. terapi alacaksan bunun ustune al once garipsiniz ya
nasıl bir toplum haline geldik anlamıyorum gerçekten. neden sosyal medyada tanıştığınız biriyle bu kadar kısa sürede cinsellik yaşarsınız ki. tamam herkesin kendi bedeni kendi hayatı ama işte sonrada böyle pişmanlıklar oluyor. üzülen yine siz oluyorsunuz. adamın 4 yıllık sevgilisi yanaşmamış adama siz ne bekliyordunuz ki. üzülmenize üzüldüm güvenmişsiniz ama başından belli ilişki kusura bakmayın lütfenBiraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Ben de ilk defa yaptım zaten bunu. Kendim ettim kendim buldum Bir nevi. Buna da pişman oldum zaten ama yine de bana bu şekilde davranma hakkını vermiyordu ona. Ben onu ne aldattım ne de büyük büyük yalanlar söyledim. Sonrasında zaten duygularımı da belli ettim hani herkesle yaşayacağım bir durum değil gibilerinden.nasıl bir toplum haline geldik anlamıyorum gerçekten. neden sosyal medyada tanıştığınız biriyle bu kadar kısa sürede cinsellik yaşarsınız ki. tamam herkesin kendi bedeni kendi hayatı ama işte sonrada böyle pişmanlıklar oluyor. üzülen yine siz oluyorsunuz. adamın 4 yıllık sevgilisi yanaşmamış adama siz ne bekliyordunuz ki. üzülmenize üzüldüm güvenmişsiniz ama başından belli ilişki kusura bakmayın lütfen
bu kısımda haklısın canım hepimiz saçma sapan düşünmeden bir sürü hatalar yapıyoruz sonra pişmanlık yaşıyoruz ama geri dönüşü yok malesef kimse mükemmel değil merak etme. ben sadece sosyal medyadan tanıdığın biriyle bu kadar kısa sürede birlikte olmana biraz kızdım okadar. erkekler böyle diyeceğim ama sonuçta birlikte olduğun biriydin bence seni faydalanmak için daha fazla da oyalayabirdi. ama yüzünü erken göstermesi senin hayrına olmuş. bak bir saniye bile geçmişe gitme hakkımız yok malesef o yüzden kendini toparla. tertemiz bir sayfa aç yoluna devam et. herşey bir rüyaydı geldi geçti önünde güzel bir hayat var unutmaBen de ilk defa yaptım zaten bunu. Kendim ettim kendim buldum Bir nevi. Buna da pişman oldum zaten ama yine de bana bu şekilde davranma hakkını vermiyordu ona. Ben onu ne aldattım ne de büyük büyük yalanlar söyledim. Sonrasında zaten duygularımı da belli ettim hani herkesle yaşayacağım bir durum değil gibilerinden.
Hadi ben suçluyum kendisi ilk bana yaklaşmasaydı hani namus sadece kadında değil erkekte de var bence.
İma değil de düzgün bir dille dile getirseydi ki ben ona dürüstçe açıklamalar yapmıştım.
Diğerlerinde okumuşsunuzdur zaten iffet şakası, bir kere bi reels atmıştı yapay zeka ile oluşturulmuş bir anne kızı için kızımı ne Doktorlar ne mühendis testi de vermedim diyor kızı da gülerek merak etme anne ben hepsine verdim diyor bu ve diğer imaları bunları hak etmedim ben.
Demem o ki çok pişmanım her şey için.
Şuna derken? Kimse sana veya başkasına sormak zorunda değil yazıp yazmayacağını. Ne oldu ne rahatsız etti seni?Arkadaşlar bakın Allahın adını veriyorum Allah aşkına şuna cevap yazmayın artık
Aynen geçmişi geri getiremiyoruz maalesef şimdiki aklım olsaydı bunu yapmazdım. Sonrasında zaten hem iyi davranıp hem de imalar da bulunarak gözüme soktu zaten ben anlamadım ya da anlamak istemedim.bu kısımda haklısın canım hepimiz saçma sapan düşünmeden bir sürü hatalar yapıyoruz sonra pişmanlık yaşıyoruz ama geri dönüşü yok malesef kimse mükemmel değil merak etme. ben sadece sosyal medyadan tanıdığın biriyle bu kadar kısa sürede birlikte olmana biraz kızdım okadar. erkekler böyle diyeceğim ama sonuçta birlikte olduğun biriydin bence seni faydalanmak için daha fazla da oyalayabirdi. ama yüzünü erken göstermesi senin hayrına olmuş. bak bir saniye bile geçmişe gitme hakkımız yok malesef o yüzden kendini toparla. tertemiz bir sayfa aç yoluna devam et. herşey bir rüyaydı geldi geçti önünde güzel bir hayat var unutma
İyyyy iğrenç herif ya. Berbat birisi. Psikolojik destek aldınız mı peki? Şuan ne durumdasınız?kızı da gülerek merak etme anne ben hepsine verdim diyor bu ve diğer imaları bunları hak etmedim ben.
Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza. Çok güzel anlatmışsınız. Sadece duyguyla hareket etmek hatalar yaptırabiliyor. O nedenle her işin içine MANTIK da katılmalı kesinlikle. Yakışıklılık güzellik bir yere kadar. Karakteri bozuksa neye yarar?Yaşayarak öğrendiğim tavsiyelerim;
1. Eski ilişkilerin hakkında detaylı açıklamalar yapma, her şeyini anlatma.Her şeyi de sorma yani.
2.İpsiz sapsız işsiz güçsüz adamlarla olma. Mesela dikkatimi çekti asgari ücret hakkında söylenmiş insanlar bilmiyordu bunu sanki. Keyfinden çalışmıyor insanlar. 40 a merdiven dayamış hala ana babası besliyor.
3.Yaşın küçük değil. Aşkın,yakışıklılığın peşinde koşma. Azıcık da mantık kat artık bazı olayların içine.
4. Bana öyle geç mesaj kocam atsa akşamına tribin alasını atarım. O gönlümü almazsa o yatağı ona dar ederim değil ki sabah mırın kırın edecek akşam alem yapacak. Oldu. Sevgiliye tırnağımın ucunu vermezdim ben valla. Ya elinde tutar ya da tutanla evlenirim. Öyle de yaptım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?