Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Güzeldi herşey aslında ama kendim batırdım gibi hissettim.. güzel bir şeyler oluyor diye hissettim.. belkide bak burda birisi yorum yapmış belkide sizi artık istemediği için böyle davranmış olabilir diye doğru belkide beni istemediği için böyle davrandı son zamanlar….
E yüzde yüz öyle zaten, ayrılırken güzel şeyler söylemesi daha abes olur.

E yüzde yüz öyle zaten, ayrılırken güzel şeyler söylemesi daha abes olur.
Orası doğru ama tamamen istemediğini söylememişti bi uzun mesaj yazdım demediği kalmadı sorumluluk alırmışta ben buna değmezmişim hiç bir şeyi hak etmiyormuşum hayal kırıklığı olmuşum benimle aynı şekilde. Bu kadar istediğim bir insan bunları söyleyince kişiliğim karakterim ayaklar altına alındı. Travma oluşturdu bende.
Davranışlarımı düşündüm hep kendimi suçluyorum. İyice içime çekildim. Hiç bir işe yaramaz insanları kaçıran bir insan olduğumu düşünüyorum. Bir insan bu kadar aşağılanmaz ya.
Bilemiyorum burda anlatıyorum anlaşılıyor mu hissettiklerim kendimi ifade edebiliyor muyum acaba yaşadığım hisleri.

Orası doğru ama tamamen istemediğini söylememişti bi uzun mesaj yazdım demediği kalmadı sorumluluk alırmışta ben buna değmezmişim hiç bir şeyi hak etmiyormuşum hayal kırıklığı olmuşum benimle aynı şekilde. Bu kadar istediğim bir insan bunları söyleyince kişiliğim karakterim ayaklar altına alındı. Travma oluşturdu bende.
Davranışlarımı düşündüm hep kendimi suçluyorum. İyice içime çekildim. Hiç bir işe yaramaz insanları kaçıran bir insan olduğumu düşünüyorum. Bir insan bu kadar aşağılanmaz ya.
Bilemiyorum burda anlatıyorum anlaşılıyor mu hissettiklerim kendimi ifade edebiliyor muyum acaba yaşadığım hisleri.
Erkekler zaten tamamen istemediğini söylemez ki sen anla diye uğraşır genelde böyledir. İfade ediyorsunuz da. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de lafı söyleyene bakarım sözünü duymadınız mı?

Erkekler zaten tamamen istemediğini söylemez ki sen anla diye uğraşır genelde böyledir. İfade ediyorsunuz da. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de lafı söyleyene bakarım sözünü duymadınız mı?
Aslında dimi o kadar basit. Ben yaptıklarımdan dolayı hareketlerimden vs dolayı onu gözümde çok farklı yere koymuşum. Kendi yetersizliğimi hissedip.
O çok üstün gibi… aslında ayrılmanında bir adabı var ne kadar benim dediklerim onu sinirlendirdiyse de… o şuan benim nasıl olduğumu bilmiyor i bilse de umursamaz… kızları takip ediyor. Ben ise kendimi yiyip bitiriyorum niye böyle oldu neden böyle davrandım üzerine gittim diye.
Aslında en çok kendimi düşürdüğüm için en son sanki sevgi dilenir gibi oldum ondanda utanıyorum. Keşkelerim var keşke şöyle olsaydım böyle oyapsaydım diye.
Tetiklendim psikolojik olarak. Bu döngüden nasıl çıkacağım bilmiyorum hiç böyle hissettiğiniz oldu mu

İşi gücü borsa işte yanında da evdenyapacağı bir iş bakıyordu. Her neyse aslında doğru dediğiniz bir şey beklediğimden değil kapılıp gittim.. bağlandım kısa sürede. İlerde güzel bir şey olur dedim. Ama hüsran oldu.
Borsa iş değil arkadaşım, adam boş gezenin boş kalfası. Arada da kadın avlayıp hayatına renk, farklı tatlar katıyor hepsi bu. Size tabii ki "şunu yaptığın için senden soğudum" bla bla diyecek, aksi halde sizden nasıl kurtulacak. Yeni birilerini çoktan bulmuştur bile, üzgünüm ama böyle, çok anlam yüklemeyin derim. Gidin kendi hayatinizla ilgilenin, hayatta erkeklerden daha öncelikli şeyler var, bu kadar zayıf olmayın..

Aslında dimi o kadar basit. Ben yaptıklarımdan dolayı hareketlerimden vs dolayı onu gözümde çok farklı yere koymuşum. Kendi yetersizliğimi hissedip.
O çok üstün gibi… aslında ayrılmanında bir adabı var ne kadar benim dediklerim onu sinirlendirdiyse de… o şuan benim nasıl olduğumu bilmiyor i bilse de umursamaz… kızları takip ediyor. Ben ise kendimi yiyip bitiriyorum niye böyle oldu neden böyle davrandım üzerine gittim diye.
Aslında en çok kendimi düşürdüğüm için en son sanki sevgi dilenir gibi oldum ondanda utanıyorum. Keşkelerim var keşke şöyle olsaydım böyle oyapsaydım diye.
Tetiklendim psikolojik olarak. Bu döngüden nasıl çıkacağım bilmiyorum hiç böyle hissettiğiniz oldu mu
Tabii ki böyle hissettiğimiz oldu ve herşey gibi geldi geçti. Bir süre sonra hatırladığınızda emin olun zerre birşey hissetmeyeceksiniz. Böyledir bu işler 👍😉

Daha hangi konuda yardımcı olalım size en son ayrılmıştınız zaten bir de kendimi suçlu hissettim diyorsunuz hala pes…

Borsa iş değil arkadaşım, adam boş gezenin boş kalfası. Arada da kadın avlayıp hayatına renk, farklı tatlar katıyor hepsi bu. Size tabii ki "şunu yaptığın için senden soğudum" bla bla diyecek, aksi halde sizden nasıl kurtulacak. Yeni birilerini çoktan bulmuştur bile, üzgünüm ama böyle, çok anlam yüklemeyin derim. Gidin kendi hayatinizla ilgilenin, hayatta erkeklerden daha öncelikli şeyler var, bu kadar zayıf olmayın..
Doğru haklısınız ya bazen insanlar çok karşıdaki insana çok fazla bir duygu hissettiğinde saçmalayabiliyor bazen hareketlerini kontrol altına alamıyor bazen ne bileyim itici oluyor ya da heyecanlanıyor bu gibi durumlar olmuştu bende de.
Arada eski ilişkilerini anlatıyordu ben de anlatıyordum hatta bana o kadar bile görüşmem aslında çok vakit geçirdiğim olmadı seninle daha çok vakit geçiriyorum vs diyordu.
Keşke güzel bir dille söyleseydin ben en son buluştuğumuzda tam durakta otobüs falan beklerken daha çok görüşelim ben seni özlüyorum sinemaya gidelim gibi laflar söyledim ya ne bileyim insan sevince daha çok görmek ister haftada bir gün yetmez iki gün yetmez ne bileyim 1 saatte de olsa günde görmek ister ben de öyle bir rehavete kapılmıştım daha çok görmek istiyordum onu bunun konusunu iki kere açtım.
İkisinde de hani işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var ben spora gidiyorum zaten görüşüyoruz gibi laflar söylemişti hatta sogukta durdu kendini geri çektiği ya da benim geri çektiğimde oldu ya ne zaman biraz üstüne gitsem kendini geri çekiyordu. Sonra yeniden yaklaşıyordu sabah bir günaydın mesajıyla falan. Niye attım bilmiyorum okudunuzmu o uzun mesajı yazdım belki yazmasaydım hala devam ediyordum bu ileride iyi mi olurdu kötü mü olurdu bilmiyorum aslında o uzun mesajı atarak ben bitirdim gibi oldu.

Tabii ki böyle hissettiğimiz oldu ve herşey gibi geldi geçti. Bir süre sonra hatırladığınızda emin olun zerre birşey hissetmeyeceksiniz. Böyledir bu işler 👍😉
Ben de geçsin diye bekliyorum her gün yatarken dua ediyorum yarın bu içimdeki hisler bitsin güzel bir güne uyanayim artık kendi içime odaklanayım kendim geliştirmekle uğraşayım iş bulmakla harcayım ne bileyim KPSS’ye hazırlanayım yaşım oldu 32 hani bunu düşünüp yıllarımı verdikten sonra geriye hiçbir şeyim kalmayacak. Ama bilmiyorum artık zamanı mı var… dün gece rüyamda gördüm mesela ki benim rüyalarımda çoğunlukla çıkıyor aslında onla kendi bir gün ayrılıp birbirimizi sildiğimiz görmüştüm rüyamda çok kötü hissetmiştim ondan bir 2 buçuk hafta sonra ayrıldık zaten.. 🙂 aslında konu o da değil galiba ilişkilerimde hep kötü bitmesi ayrılıklar istenmiş sevilmemişim hep bunlar belki de üst üste geldiği için bu kadar anlam yüklüyorum benim gerçekten onla yaşadığım şeyler bana göre çok anlamlı şeylerdi cinsellik çok anlamlı şeydi benim için…

Daha hangi konuda yardımcı olalım size en son ayrılmıştınız zaten bir de kendimi suçlu hissettim diyorsunuz hala pes…
Suçlu hissetmenin nedeni daha soğukkanlı olsaydım kalkıp da sevgi dilenseydim bazı hareketlerim olmasaydı bilmiyorum sürekli bunlar geliyor aklıma artık gerçekten yoruldum ya bitti gitti bunu kabul edemiyorum

Suçlu hissetmenin nedeni daha soğukkanlı olsaydım kalkıp da sevgi dilenseydim bazı hareketlerim olmasaydı bilmiyorum sürekli bunlar geliyor aklıma artık gerçekten yoruldum ya bitti gitti bunu kabul edemiyorum
Tamam kabul etmeyip ne yapacaksınız mesela? Gidip kapısına dayanın olay çıkarın isterseniz?

Tamam kabul etmeyip ne yapacaksınız mesela? Gidip kapısına dayanın olay çıkarın isterseniz?
Öyle bir düşüncem yok. Sadece Suçluluğu farklı olsaydım etrafımdaki insanları dinleseydim daha başka olabilirdi belki ilişkimiz diye düşünmemden kaynaklanıyor. Sonlara doğru gidip görüşmeseydim daha kendimi biraz daha çek geri çekseydim geri çektiğimde zaten geliyordu bu kadar üstüne gitmeseydim bunlar sürekli kafamda dolanıyor artık bundan sonra da önemi yok bitti gitti ama içimde hep bir daha farklı olabilirdik hissi dolaşıyor. Bunu önceki ilişkilerim de yaşamadım hani bittiği için kabullendim ağladım sızladım ama sonra iyi ki ayrılmışım dedim. Ama bunda yarım kaldı gibi hissediyorum. En son dedikleri de isteyemediğini söyleyemedi beni uzaklaştırmak istedi gibi.

Sizin için
Ben de geçsin diye bekliyorum her gün yatarken dua ediyorum yarın bu içimdeki hisler bitsin güzel bir güne uyanayim artık kendi içime odaklanayım kendim geliştirmekle uğraşayım iş bulmakla harcayım ne bileyim KPSS’ye hazırlanayım yaşım oldu 32 hani bunu düşünüp yıllarımı verdikten sonra geriye hiçbir şeyim kalmayacak. Ama bilmiyorum artık zamanı mı var… dün gece rüyamda gördüm mesela ki benim rüyalarımda çoğunlukla çıkıyor aslında onla kendi bir gün ayrılıp birbirimizi sildiğimiz görmüştüm rüyamda çok kötü hissetmiştim ondan bir 2 buçuk hafta sonra ayrıldık zaten.. 🙂 aslında konu o da değil galiba ilişkilerimde hep kötü bitmesi ayrılıklar istenmiş sevilmemişim hep bunlar belki de üst üste geldiği için bu kadar anlam yüklüyorum benim gerçekten onla yaşadığım şeyler bana göre çok anlamlı şeylerdi cinsellik çok anlamlı şeydi benim için…
Sizin için anlamlı olan şey karşı taraf için anlamlı olmayabiliyor günün sonunda..Bir de şu var.. öyle veya böyle bitti gitti, sorgulamak ne fayda getirecek size? Burda 5 para etmez bir adam için hala yazip cizeceğinize oturup bir yerden başlayın, sınava calisacaksaniz bu vakti ona harcayın. Yaşınız 32, bu tarz şeylerle vakit kaydederek hayatınızdan çalıyorsunuz. Daha KPSS, iş dediğiniz bir noktada oturup bu adama üzülecekseniz yerinizde sayarsınız. Bu adam gitti kalkıp hemen yerine de birisini aramayın, erkeksiz yapabiliriz, önce işinizi gücünüzü halledin..Birinin size değer vermemiş olması sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmez.. Doğru kişi değilmiş sadece..

Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
30 küsür yaşındaki insanların bakirelik muhabbeti çok komik.

Biliyorum bende erkenden yaşamayı düşünmüyordum. Öyle dolu dolu cinsel hayatım olmadı benim. Uzun ciddi 2 ilişkimde oldu gerçi diğerini çok saymasamda olur. O cinsellik asıl beni ona bağladı. O önüne gelenle olmadığını zaten zor hoşlanan bir insan olduğunu kadınlarında gözünün içine baktığını söylüyordu. Gerçektende öyle dışarda gezerken falan sürekli gözleri üzerlerindeydi. Fazlaca kaldırmışlar bir yerini
O kadar yakışıklı bir adam olmadığına o kadar eminim ki.inyernetten tanımadığı etmediği kıza yazamsindan belli.o kadar talep görüyorsa kızlar ona normal hayatta gelirdi.sen bu herifi büyülenmiş gibi görüyorsun.

Kendinize çok yüklenmeyin, ayrılık aşamasındaki bir çok insanın yaptığını yapmışsınız. Bu saatten sonra asla iletişime geçmeyin, içiniz yandaşa önünüze bakın.

O kadar yakışıklı bir adam olmadığına o kadar eminim ki.inyernetten tanımadığı etmediği kıza yazamsindan belli.o kadar talep görüyorsa kızlar ona normal hayatta gelirdi.sen bu herifi büyülenmiş gibi görüyorsun.
Yok öyle değil de belki işsiz güçsüz olduğu için çok da kadınları çekmiyor olabilir.
Görünüşte sıkıntı yok sadece bunun sıkıntısı karakterinde karakterde bir sıkıntı var dıştan bakınca çok müthiş bir insan gibi görebilirsin böyle hani bana yansıttığı şekilde kişiliği varsa en son yaptığı şakalar falan gibi bir kişiliği varsa zaten ikinci üçüncü oturtmada bunu gösterdikten sonra onun o yakışıklı tarafı gidiyor eğer o zamana kadar ona karşı bir şey hissetmediysen. Kendine de müthiş bir özgüveni var görünüşten dolayı.

Kendinize çok yüklenmeyin, ayrılık aşamasındaki bir çok insanın yaptığını yapmışsınız. Bu saatten sonra asla iletişime geçmeyin, içiniz yandaşa önünüze bakın.
Yok iletişime geçmedim ama ne yalan söyleyeyim Bir ara geçen hafta hatta cumartesi günü evde de yalnızdım mesaj atmamak için kendimi zor tuttum. Bir tane yalanım var onu da açıklamıştım zaten burda semiştim neyse çok küçücük benimle ilgili bir şey o yalanımı ortaya çıktı ama yüzüme vurmadığı için acaba ondan mı dolayı bu şekilde bana en son günler böyle davrandı diye düşünmüştüm. Ona da hani bu zamana kadar tek söylediğim yalan buydu ama senin o sert sözlerine hak etmedim ben doğru düzgün bitirmeyi bence hak ediyordu ilişkimiz gibisinden yazacaktım. Sonra hala peşimde dolaşıyor der diye atmadım o mesajı.

Sizin için

Sizin için anlamlı olan şey karşı taraf için anlamlı olmayabiliyor günün sonunda..Bir de şu var.. öyle veya böyle bitti gitti, sorgulamak ne fayda getirecek size? Burda 5 para etmez bir adam için hala yazip cizeceğinize oturup bir yerden başlayın, sınava calisacaksaniz bu vakti ona harcayın. Yaşınız 32, bu tarz şeylerle vakit kaydederek hayatınızdan çalıyorsunuz. Daha KPSS, iş dediğiniz bir noktada oturup bu adama üzülecekseniz yerinizde sayarsınız. Bu adam gitti kalkıp hemen yerine de birisini aramayın, erkeksiz yapabiliriz, önce işinizi gücünüzü halledin..Birinin size değer vermemiş olması sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmez.. Doğru kişi değilmiş sadece..
Doğru o benim için doğru bir insan değilmiş ben fazla anlamlar yüklemişim ama ona sorsun onun için de ben doğru bir insan değilim yaptım bazı hareketler bazı söylemlerden dolayı ben kendimi suçluyorum aslında bu en son dedikleri de bunu tetikledi. Cinsellikre işin içinde olunca hani ben ciddi düşünürdüm ama sen hak etmiyorsun gibisinden laf söyleyince ben buna yormaya başladım o yüzden... Yani bana çok ağır geldi söyledikleri en son söyledikleri çok ağır geldi ben de biliyorum 2 aylık bir ilişki onun dışında benim bir hayatım var iş bulmam lazım geleceğimi düşünmem lazım bir şeyler yapmam lazım biliyorum sadece ben kendime çok değer vermiyormuşum kendimi hiç sevmiyormuş onu fark ettim...

Erken sevismenizle falan alakasi yok dogru biri degilmis sizin icin. Dogru kisi olsaydi zaten sizi ilk baslarda supheye sokmazdi ve olaylar bu noktaya gelmezdi. Yanlis kisiymis bir suru sinyal vermis alamamissiniz sinyalleri.

P.S. Tanistiktan 1 hafta sonra evinde kalip, 1 ay sonra beraber yasamaya basladigim sevgilimle 6 ay sonra evlendik. 6 seneyi gecti evliligimiz bir kizimiz var. Oyle genel gecer erken sevisirseniz kiymet bilmez o yuzden kacmistir diye genel gecer soylemlerde bulunanlara inanmayin, herkes icin gecerli olmuyor.
Bu yoruma katiliyorum. Ayni seyi biz de yasadik esimle, tanistiktan 1,5 ay sonra sevistik, 11 yildir birlikteyiz, 6 yildir evliyiz, 4 yasinda kizimiz var ve bu bekaret bilmem ne konularini bir kere dahi konusmadik.

Dogru bi insan degilmis konu sahibi icin, adamin niyeti belliymis zaten. Sozlerini de kaale almaniza hic gerek yok.

Back
X