Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Doğru o benim için doğru bir insan değilmiş ben fazla anlamlar yüklemişim ama ona sorsun onun için de ben doğru bir insan değilim yaptım bazı hareketler bazı söylemlerden dolayı ben kendimi suçluyorum aslında bu en son dedikleri de bunu tetikledi. Cinsellikre işin içinde olunca hani ben ciddi düşünürdüm ama sen hak etmiyorsun gibisinden laf söyleyince ben buna yormaya başladım o yüzden... Yani bana çok ağır geldi söyledikleri en son söyledikleri çok ağır geldi ben de biliyorum 2 aylık bir ilişki onun dışında benim bir hayatım var iş bulmam lazım geleceğimi düşünmem lazım bir şeyler yapmam lazım biliyorum sadece ben kendime çok değer vermiyormuşum kendimi hiç sevmiyormuş onu fark ettim...
Dünyadaki en önemli şey sizsiniz, herkes için de öyle aslında. Öyle olmasa kendiniz için en değerli, en güzel olanı istemezsiniz..İlave olarak cinsellik hikaye, erkek sevse bunlara bakmıyor, bakıyorsa sevmiyordur..Zaten çok saçma bunlari konuşmak bile.. İsteyen istediğini yaşar, bakire olmayınca da dünyanın en namuslu insanı olunacak diye bir durum yok. Ne bakireler var, herkesi ceplerinden çıkartırlar..

Yok iletişime geçmedim ama ne yalan söyleyeyim Bir ara geçen hafta hatta cumartesi günü evde de yalnızdım mesaj atmamak için kendimi zor tuttum. Bir tane yalanım var onu da açıklamıştım zaten burda semiştim neyse çok küçücük benimle ilgili bir şey o yalanımı ortaya çıktı ama yüzüme vurmadığı için acaba ondan mı dolayı bu şekilde bana en son günler böyle davrandı diye düşünmüştüm. Ona da hani bu zamana kadar tek söylediğim yalan buydu ama senin o sert sözlerine hak etmedim ben doğru düzgün bitirmeyi bence hak ediyordu ilişkimiz gibisinden yazacaktım. Sonra hala peşimde dolaşıyor der diye atmadım o mesajı.

Bu saatten sonra nasıl bittiği önemli değil hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Bu adamdan olmaz.

Dünyadaki en önemli şey sizsiniz, herkes için de öyle aslında. Öyle olmasa kendiniz için en değerli, en güzel olanı istemezsiniz..İlave olarak cinsellik hikaye, erkek sevse bunlara bakmıyor, bakıyorsa sevmiyordur..Zaten çok saçma bunlari konuşmak bile.. İsteyen istediğini yaşar, bakire olmayınca da dünyanın en namuslu insanı olunacak diye bir durum yok. Ne bakireler var, herkesi ceplerinden çıkartırlar..
Bilmiyorum cinsellik yüzünden mi böyle oldu ama en son konuşurken dediğimiz dediğinde hani bir yerde oturup konuştuk dediğimde bir erkek saçma sapan bir insanı da sevebilir iyi veya kötü olmasına gerek yok gibilerinden laf etmiş sanki öyle hatırlıyorum. Onun için sadece cinsellikten dolayı sevmedi demiyorum ama cinsellik yaşadıktan sonra sanki ben yine görüştük yine el ele dolaştık falan ama sanki biraz daha kısıtlandı görüşmemiz gibi düşünüyorum… başlarda da eski3 4yıl önce ayrılmış bildiğim kadarıyla eski sevgilisinden bahsederken işte bakiredi böyle bir şey yaşamak istemedi ben de saygı duydum babasının evinden kırmızı kurdeleyle çıkmak istedi dışarıda da yaşamayan bir sürü insan vardr illa konuşmalarından dolayı ben kendimi kötü hissetmiştim… böyle konuştuğunda da
Bir sürü açıklama yaptım neden nasıl oldu gibilerinden o da sanki eski sevgilimi unutamadım gibi oldu yani alınmamam gerektiğini söylüyor ama masada konuşurken kızlar ilk cinsel deneyimi yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yoktur demesi başka bir mevzudan dolayı demesi bile beni kırdığı için kendim düşürürken masada otururken gözlerim doldu Aslında bu eski sevgilimi falan düşündüğüm için değil bir an yaşadığım için üzüldüm ben çok erken yaşamadım 29 yaşındaydım bazıları ne bileyim lisede yaşar 20 yaşların başında yaşar ben her zaman bekledim yaşadığım insanla da çok pişman oldum o da inanmadı biliyor musun ilk olduğunda kan gelmediği için önceden yaşadığımı sandı ama ilk defa yaşamıştım sonradan Geldiğinde hasta mısın diye sordu hastalığın yaklaşmış demek ki ondandır o da inanmadı ama benim ilk defa olmuştu niye bana inanmıyorlar gerçeği söylediğimde inanmıyorlar

Bilmiyorum cinsellik yüzünden mi böyle oldu ama en son konuşurken dediğimiz dediğinde hani bir yerde oturup konuştuk dediğimde bir erkek saçma sapan bir insanı da sevebilir iyi veya kötü olmasına gerek yok gibilerinden laf etmiş sanki öyle hatırlıyorum. Onun için sadece cinsellikten dolayı sevmedi demiyorum ama cinsellik yaşadıktan sonra sanki ben yine görüştük yine el ele dolaştık falan ama sanki biraz daha kısıtlandı görüşmemiz gibi düşünüyorum… başlarda da eski3 4yıl önce ayrılmış bildiğim kadarıyla eski sevgilisinden bahsederken işte bakiredi böyle bir şey yaşamak istemedi ben de saygı duydum babasının evinden kırmızı kurdeleyle çıkmak istedi dışarıda da yaşamayan bir sürü insan vardr illa konuşmalarından dolayı ben kendimi kötü hissetmiştim… böyle konuştuğunda da
Bir sürü açıklama yaptım neden nasıl oldu gibilerinden o da sanki eski sevgilimi unutamadım gibi oldu yani alınmamam gerektiğini söylüyor ama masada konuşurken kızlar ilk cinsel deneyimi yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yoktur demesi başka bir mevzudan dolayı demesi bile beni kırdığı için kendim düşürürken masada otururken gözlerim doldu Aslında bu eski sevgilimi falan düşündüğüm için değil bir an yaşadığım için üzüldüm ben çok erken yaşamadım 29 yaşındaydım bazıları ne bileyim lisede yaşar 20 yaşların başında yaşar ben her zaman bekledim yaşadığım insanla da çok pişman oldum o da inanmadı biliyor musun ilk olduğunda kan gelmediği için önceden yaşadığımı sandı ama ilk defa yaşamıştım sonradan Geldiğinde hasta mısın diye sordu hastalığın yaklaşmış demek ki ondandır o da inanmadı ama benim ilk defa olmuştu niye bana inanmıyorlar gerçeği söylediğimde inanmıyorlar
Papağan gibi aynı şeyleri yazıyorsun ya.
Bunların önemi yok.
Adam işsiz. Adam sadece takılmak bedava yatıp kalkmak sıkılınca postalamak istiyor.
Bakireliği bu kadar takıyorsan sevişmeyeceksin.
Daha önceki ilişkinde de ilk olduğu halde yine ezilmiş büzülmüşsün belli ki hep sıkıntılı tipleri seçip sonra da normal değil diye dertleniyorsun
Seçtiğin erkek profili saçma sen de biraz fazla mıyır mıyırsın.
Sen kendinden emin olduktan sonra insanların söylediklerinin ne önemi varmış.
Kırmızı kurdele takmayı yücelten birini hala dırdırdır anlatma derdindesin ya.
Et beyinli bir işsiz için mi tüm bu tatava
Adam çöp.
Değmez bir adam için aynı şeyleri yazıp duruyorsun yaaa

Bunların önemi yok.
Adam işsiz. Adam sadece takılmak bedava yatıp kalkmak sıkılınca postalamak istiyor.
Daha önceki ilişkinde de ilk olduğu halde yine ezilmiş büzülmüşsün belli ki hep sıkıntılı tipleri seçip sonra da normal değil diye dertleniyorsun
Adam çöp.
Mıyır mıyır ne kız 😂 güzel bi tabirmiş ahahha

Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Değerinizi neden düşürüyorsunuz yahu size kalsa her gün olacakmıs eşimizle bu denli olmuyoruz adam seni cepte görmüş ona öyle lanse etmişsin

Klasik erkek bahanesi işte istediğini almış sonrası malum arkasında duramayacağınız şeyleri hiç yaşamayın. Birlikte olmak istediniz oldunuz ve sizi hayal kırıklığına uğrattı yol verin gitsin bu adam nereden tutsanız elinizde kalır zaten.

Ay hala bu konu açık mı:) Böyle erkekleri ve laflarını, hareketlerini, saçmalıklarını neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki. Biraz boş vermeyi, sallamamayı, herkesi ciddiye almamayı öğrenmeniz lazım. Böyle hayat mı geçer. Hayır bir de ego sorunu olan, ciğeri beş para etmez tipler kendini adam sanıyor ve üstüne de egosunu tatmin ediyor sizlerin bu tavırları yüzünden. Sonra milletin başına dert oluyorlar. Bir kendinize gelin ya, nezaketiniz aptallık gibi anlaşılıyorsa nazik de olmayın şu tiplere.

Bunların önemi yok.
Adam çöp.
Teşekkür ederim bu söyledikleriniz tokat gibi yüzüme çarptı😅 yatıp kalktıktan sonra sıkıldığı için postalamayı düşündüyse ben de ona çok güzel bahane verdim. Ama nedense hala öyle düşünmüyorum siz de benim yerimde olsaydınız hareketlerini görseydiniz düşünmezdiniz ama şu var dün arkadaşımla konuştuk kendisi biraz küçük benden erkek arkadaşına bana yaptığı şakaları anlatmış hani sen de erkeksin böyle şakaları yapar mıydın bana gibilerinden o da çok saygısızlık şaka veya değil yani kalkıp da böyle şakalar yapmam ben sevdiğim kıza demiş. Ama 35 yaşındaki adam gülelim diye söylemiştim o şakaları öyle düşünmediğimi biliyorsundemişti o uzun mesaj da yüzüne vurdugum zaman. İçten işte arkadaşımın sevgilisi böyle söyleyince bir aydınlanma yaşadım.. bana saygı duymuyormuş yani…
Kırmızı kurdele olayı da kızın eski sevgilisinin ona söylediği bir şeydi kendisinin söylediği bir şey değildi her neyse.
Bilmiyorum ben de problem var galiba böyle insanları buluyorum ama ilk başta böyle de gözükmüyordu gerçekten gözükmüyordu insanlar kendini belli etmiyorlar belli ettikten sonra iş işten geçmiş oluyor o beni iyi tanımış ama ben onu çok çok iyi tanıdığını iddia edemiyorum hala.

Ay hala bu konu açık mı:) Böyle erkekleri ve laflarını, hareketlerini, saçmalıklarını neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki. Biraz boş vermeyi, sallamamayı, herkesi ciddiye almamayı öğrenmeniz lazım. Böyle hayat mı geçer. Hayır bir de ego sorunu olan, ciğeri beş para etmez tipler kendini adam sanıyor ve üstüne de egosunu tatmin ediyor sizlerin bu tavırları yüzünden. Sonra milletin başına dert oluyorlar. Bir kendinize gelin ya, nezaketiniz aptallık gibi anlaşılıyorsa nazik de olmayın şu tiplere.
İlk başta böyle olmadığı için takıyorum ciddiye ben de almak istemezdim ama bir şeyler hissetmeye başladıktan sonra çok ciddiye aldım maalesef..
hani bir şey hissetmesem zaten ciddiye almazdım görüşmezdim. Kendim rezil ettiğimle kaldım.
Allah’tan bana ofsaytsın gibi kelimelerden sonra o uzun mesajı yazmışım yoksa biz hala görüşüyor olurduk.. onun kesinlikle amacı ayrılmak değildi çünkü cinsellik yaşanıyordu.
Ben de sallamamak istiyorum ama olmuyor. Seviyorum vs için değil bu.

Klasik erkek bahanesi işte istediğini almış sonrası malum arkasında duramayacağınız şeyleri hiç yaşamayın. Birlikte olmak istediniz oldunuz ve sizi hayal kırıklığına uğrattı yol verin gitsin bu adam nereden tutsanız elinizde kalır zaten.
Biz ilk böyle bir şey yaşandığında yani cinsellik yaşandıktan sonra yine bir ay kadar görüştük vakit geçirdik hani ilk olduktan sonra bir daha görüşmesek dediğiniz doğru o yüzden orada benim kafam karıştı öyle yapsaydı en azından derdim niyeti buymuş diye. Sadece görüşmeler haftada bir ikiye düşmüştü önceden de her gün görüşmüyorduk gerçi. Yine el ele tutuştuk dolaştık dışarıda kahve içtik.. o yüzden ben de ilişkimiz var diye düşündüm. Evet benim için hayal kırıklığıydı sonradan o lafları duymak falan ama onun için de ben hayal kırıklığı olmuşum nasıl olduysa yani ne yaptıysam..

Değerinizi neden düşürüyorsunuz yahu size kalsa her gün olacakmıs eşimizle bu denli olmuyoruz adam seni cepte görmüş ona öyle lanse etmişsin
Yani her gün olmadık sadece görüştüğümüz zamanlar öyle bir şey oldu.. aynen son zamanlar o ne zaman görüşelim derse o zaman görüştük. Ben bunun lafını yaptım 1 2kere hani bir şeyler yaşıyoruz biraz daha yakın olalım gibilerinden ama her gün de konuşuyorduk.. ben cinsellik yaşadığımız için kendim çok bağlandığım için hani bu yüzden biraz daha fazla şeyler istedim bu da onun böyle cepte gözüktüm farkındayım sonradan düşününce gerçekten öyleymiş.
Bahaneydi kendi ellerimle vermiş oldu derin düşünmüyorsun benim sorunlarım var cinsellik yaşıyorsak şöyle olmalı böyle olmalı diye koz olarak kullanıyorsun gibi laflarını yutmak zorunda kaldım en sonunda da

Mıyır mıyır ne kız 😂 güzel bi tabirmiş ahahha
Valla hem bu lafa alındım hemde gerçekten öyle yani özeleştiri yaparsam… hep herkese karşı böyle değilim ama karşıdaki insana değer veriyorsam kırmamaya çalışıyorum en son bana hak etmiyorsun dediğimde ya sen hak ediyor musun ya kendine bak işsiz güçsüz sapsız insansın hani gibilerinden konuşmak isterdim ama yapamadım nedenini sorabildim iyi bir ders oldun dedim vs vs kırıcı olur işinden vurmayayım dedim.

Aynı şeyleri yazıp duruyorsun ve virgül , hatta nokta gibi önemli noktalama işaretlerini kullanmıyorsun. Ardı arkası kesilmeyen cümleler silsilesi oluyor bu haliyle. Çoğu üye, cevaplarını okumuyordur eminim.
Takıntı sorunun var sanki, öyle görünüyor verdiğin cevaplardan. Normal hayatında da böyleysen, senden sıkılmış olabilir bu işsiz vatandaş. Sürekli aynı şeyleri tekrar eden, cümleleri gereksiz şekilde uzatan insanlarla konuşmak, gerçekten sıkıntı veriyor. Ee hadi, uzatma, sadede gel dediğim çok olmuştur.
Bu adamı böyle takıntı yapmanı, sürekli konuyu evirip çevirmeni anlamış değilim. Ne düşündüyse düşündü, artık neden böyle oldu sorusu yerine sonuca odaklan daha iyi değil mi? Ayrıldınız artık, ayrılık sürecine gir ve bitir şu ilişkiyi.

Son düzenleme:
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun ve virgül , hatta nokta gibi önemli noktalama işaretlerini kullanmıyorsun. Ardı arkası kesilmeyen cümleler silsilesi oluyor bu haliyle. Çoğu üye, cevaplarını okumuyordur eminim.
Takıntı sorunun var sanki, öyle görünüyor verdiğin cevaplardan. Normal hayatında da böyleysen, senden sıkılmış olabilir bu işsiz vatandaş. Sürekli aynı şeyleri tekrar eden, cümleleri gereksiz şekilde uzatan insanlarla konuşmak, gerçekten sıkıntı veriyor. Ee hadi, uzatma, sadede gel dediğim çok olmuştur.
Bu adamı böyle takıntı yapmanı, sürekli konuyu evirip çevirmeni anlamış değilim. Ne düşündüyse düşündü, artık neden böyle oldu sorusu yerine sonuca odaklan daha iyi değil mi? Ayrıldınız artık, ayrılık sürecine gir ve bitir şu ilişkiyi.
Mikrofondan yazıyorum o yüzden noktalama işaretlerine dikkat etmedim. Ona sürekli aynı şeyleri demedim. 1 2 kere bazı konuları açtım o kadar demek ki soğuyası varmış. Bitti zaten ilişki bitirmemek değil benim ki sadece dediğiniz gibi takıntı galiba. Bir şeyleri tamamen kabullensem iyi olacak dediğiniz gibi. Ama işte kendimde de hata arıyorum buluyorum bu da takıntı yapıyor.

32 yasinda bi kadin olarak neden issiz gucsuz birine bu kadar takinti yaptin anlamadim ya. Bence karşındaki insan kadınları eğlenilecek ve evlenilecek olarak ayırmış gibi duruyor. Normal birisi değil, cinsellik hakkında sağlıksız bir görüşü var belli. Cinsellik yaşayan kadını da muhtemelen değersiz olarak görüyor.

Hadi o adam öyle, kendisini zaten belli etmiş. Ben size daha çok şaşırdım. Size değer vermediğini bariz olan insanların peşine neden takılıyorsunuz yahu? Sırf tipi güzel diye mi? Adamın işi yok, ahlakı da yok. Güzel bi huyu, karakteri de yok.

Adam ne ise oymuş. Kendisini belli etmiş ve siz, buna rağmen adama muhtaç gibi peşine takılıp durmuşsunuz. Adam da durup demiştir, "ben bu kadına değer vermiyorum? İşim gücüm yok? Hala benim peşimden geliyo? O zaman ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim her türlü peşimde" diye düşünmüş.

Biraz hatayı kendinizde aramalısınız.
Bence cinsellik için de erken yaşamanızı önermem. Bunu da şunun için diyorum; belli ki duygusal olarak yaralanmaya ve kısa sürede bağlanmaya meyillisiniz. Cinsellik yaşayınca daha da fazla beklentiye girmişsiniz ama karşı taraf, buna cevap vermedikçe hırslanmışsınız.
Biraz daha zaman tanıyıp güvendikten sonra cinsellik yaşayın bence. Çünkü, "amaan ne olduysa oldu" deyip unutacak kadar umursamaz değilsiniz.

Sıcaktı hava bir gün gel sana kahve yapayım vs demişti bense gitmemiştim. Sonra bir gün yemek hazırlayayım demişti gün vermemişti ama. O gün dışarda oturmuştuk. İşte ilk evine gittiğimde saat 4tü kahvaltı hazırlamıştı bana sonra uzanalım biraz dedi o şekilde yakınlaştı daha önce yaşadın sandım dedi bende salak gibi söylemem falan dedim fazla yaklaşmasın diye etkilendiğim için sonra da yaşamadığını düşünmüştüm dedi ben gerilince falan. Oldu o gün. Hiç sarılmadı daha sonra hani uyurken sabah kalktığında da yanlış anlama ben sarılarak uyuyamıyorum hani arkasını döndü yattı sana da sktr git der gibi falan öyle bir şey aklına gelmesin demişti

Ay igrenc ya. Son cumleleri gercekten söyledi mi? "Sana da s.ktir git der gibi falan öyle bi sey aklina gelmesin?" Cumlesi kurdu mu?

Ve siz, bu lafın ustune yine onunla bulusmaya devam mı ettiniz? 😱😱😱

Yani gerçekten hiç mi ya hiç mi kendinizi değerli bulmuyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz da size böyle aşağılık şekilde konuşan erkeklerin afedersin de g.tünde koşturmaya devam ediyorsunuz ya?

Şaka gibi ya.

Arkadaşlar siz ne derseniz diyin bu arkadaş anlamayacak aynı şeyleri sayfalarca upp uzun yazmaya devam edecek bence dr a ihtiyacı var diyoruz diyoruz gene makale yazmaya devam ediyor adamın umrunda bile değil 2 takıldı geçti

32 yasinda bi kadin olarak neden issiz gucsuz birine bu kadar takinti yaptin anlamadim ya. Bence karşındaki insan kadınları eğlenilecek ve evlenilecek olarak ayırmış gibi duruyor. Normal birisi değil, cinsellik hakkında sağlıksız bir görüşü var belli. Cinsellik yaşayan kadını da muhtemelen değersiz olarak görüyor.

Hadi o adam öyle, kendisini zaten belli etmiş. Ben size daha çok şaşırdım. Size değer vermediğini bariz olan insanların peşine neden takılıyorsunuz yahu? Sırf tipi güzel diye mi? Adamın işi yok, ahlakı da yok. Güzel bi huyu, karakteri de yok.

Adam ne ise oymuş. Kendisini belli etmiş ve siz, buna rağmen adama muhtaç gibi peşine takılıp durmuşsunuz. Adam da durup demiştir, "ben bu kadına değer vermiyorum? İşim gücüm yok? Hala benim peşimden geliyo? O zaman ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim her türlü peşimde" diye düşünmüş.

Biraz hatayı kendinizde aramalısınız.
Bence cinsellik için de erken yaşamanızı önermem. Bunu da şunun için diyorum; belli ki duygusal olarak yaralanmaya ve kısa sürede bağlanmaya meyillisiniz. Cinsellik yaşayınca daha da fazla beklentiye girmişsiniz ama karşı taraf, buna cevap vermedikçe hırslanmışsınız.
Biraz daha zaman tanıyıp güvendikten sonra cinsellik yaşayın bence. Çünkü, "amaan ne olduysa oldu" deyip unutacak kadar umursamaz değilsiniz.
Şu mesaja 3 ciltlik cevap yazacak şimdi 🫠

Back
X