- 14 Eylül 2014
- 20.901
- 99.979
- 798
Her önüne gelenle yapmayan erkekler var ama bir de eskorta bile gidenler var. Seninki ikinci versiyon belli hala ne diyorsun ayYok bende aynısını yapardım zamanında oldu hani konu bakirelik falan değildi başka bir konuydu. Bende aynı sizin gibi yapmıştım… Ama bu beni derinden sarstı. Sonradan arayıp bir şey deseydi belki böyle olmazdım. Bana suçları yükledi senin yüzünden olmadı gibi diye gitti sonra. Bende hala onun kötü olduğunu düşünmeden kendimi suçlayıp kendimi eksik gördüm beni bu psikolojiye o soktu. Cinsellik değil belki konu ben sonradan itici gelmiş olabilirim. Keşke en son birlikte olmasaydık. Onun akşamı ne zamandır düşünüyordum karar verdim soğumuşum senden vs diyince ne kadar kötü hissettim anlatamam. Soğusa da dokunmuş bana gerçi erkekler böyledir diyeceksiniz doğru. Ama o herkesle olmaz ne bileyim bazı erkekler her önüne gelenle olmaz. Onun kendi hakkında da dedikleri de etkili oldu böyle düşünmem de.
Ben nir an o yakınlığı hissetmiştim onda yani bir an samimi gördüm onu bir gün evinde sohbet ederken.
O beni eğlence vakit geçirmelik görmüş olabilir. Ama o bana bir iz bıraktı ders oldu işte.