Çok kötü bir şey yaptım

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim. :(

Evet ama bahane uydurdular ben de ona kızdım yoksa vermeyebilirler bahaneleri de hassasmış kırarmışım

Bide hususi bir esya kimisi istemez tabiki bahane uydurcaklar oan bende uydururdum yuzune direk vermem diyemem (vermek istemiyorsam) senin yernde olsam istemem telefonumdan herseyi hallediyorum. El evinde bide hakaret etmen hos olmamis bunun yerine susmayi terch edebilir sonra samimi olmazdin ve misilleme bigun eline gecerdi elbet.

Bide hususi bir esya kimisi istemez tabiki bahane uydurcaklar oan bende uydururdum yuzune direk vermem diyemem (vermek istemiyorsam) senin yernde olsam istemem telefonumdan herseyi hallediyorum. El evinde bide hakaret etmen hos olmamis bunun yerine susmayi terch edebilir sonra samimi olmazdin ve misilleme bigun eline gecerdi elbet.
Evet susmadım işte zaten evimize gelme dediler bana

Bilgisayar bence şahsi bir eşyadır ve insanlar size vermek zorunda değiller. Belki içinde görmemeniz gereken özel birşey vardır. Bir konuşma bir yazışma bir fotograf vs herşey olabilir. Gerçekten misafirliğe gittiğiniz bir evde hiç hoş olmamış. Çok mu ağır küfrler ettiniz, ailenizin tepkisi ne olur duyunca ?

Bilgisayar bence şahsi bir eşyadır ve insanlar size vermek zorunda değiller. Belki içinde görmemeniz gereken özel birşey vardır. Bir konuşma bir yazışma bir fotograf vs herşey olabilir. Gerçekten misafirliğe gittiğiniz bir evde hiç hoş olmamış. Çok mu ağır küfrler ettiniz, ailenizin tepkisi ne olur duyunca ?
Hayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı

Ayıp etmişsin ve haksızsın. Üstüne terbiyesizlikte etmişsin...
Vermek zorunda değiller ki güzelim, bahane uydurduklarinda peki deyip geçecektin. Demek ki senin onları gördüğün gibi benimsememişler seni, mallarını paylaşmak istemiyorlar.
Benim görümce amcasının laptopunu kırıyor. Ben yapmadım diyor , amcası biliyor onun yaptığını çünkü en son kullanan görümcem. (Bana da itiraf etti zaten ) amcasına karşı inkar etti. Al işte çöp oldu o kadar para verdiği cihaz , üstelik karşısında dürüst davranıp suçunu kabul eden de yok.

Yarın kız gelecek dediğin , kuzenin senin ailenin yanına şikayete falan mı gidecek anlamadım orayı, ailen nasıl tepki gösterecek tahminin var mı

Hayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı
Annenizin sevmediği insanların evinde neden kaldınız ki hata buradan kaynaklı bence. Biraz ağır olmuş sözleriniz. İnşallah ailenizle ciddi bir sorun yaşamazsınız. Ama bence ev sahibinden özür dilemeniz gerek.

Back
X