- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Uzerinden 24 saat gecti neredeyse hastanede naparlar peki cok moralim bozukCok riskli bir durum, acilen hastaneye gidin!
Geçmiş olsun Allahtan zehirlenmemişsiniz. Bebeği etkilemez farkında olmadan yapılmış çünkü. Mideniz bulanırsa hastaneye gidin.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Bende ayni seyi düşündüm bana birsey olmadi hicbisey hemde ne kusma ne ates ne ishal ne herhangi bisey az miktarda koymustum ama bebis icin korktum ya varsa bebis diyeKorkma canım o bebeğin geleceği varsa her türlü gelir,engel olamaz ona hiçbir şey,üzme kendini:)
Hayir hiçbiri yok.Fiziksel bir rahatsızlık var mı? Bulantı, kusma, ishal karın ağrısı boğazda yanma vs.
Etki etmediğini umalım. Umarım kötü bir şey olmaz. Yine de içinizi rahatlatmak için doktora gidin.Hayir hiçbiri yok.
Simdi bakiyorumAşılama yaptirdiginiz doktora danisabilirsiniz.
Belli ki zehirlenme olmamış.
Icerigine baktınız mi temizlik maddesinin ?
Canım çok geçmiş olsun derhal yoğurt yiyin eşinizle ve acile gidin.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Hicbise yazmiyor vegan eutopean vegetarian union v_label.eu boya koruyucu icermez diyo non iyonik yuzey aktif madde organik d limonen icerirAşılama yaptirdiginiz doktora danisabilirsiniz.
Belli ki zehirlenme olmamış.
Icerigine baktınız mi temizlik maddesinin ?
Simdi ayran ictim canim. Dun gece oldu bu olay. Uyuduk uyandik bise yok hatta bugunde bise yok ama ben bebis icin korktum dollenme acisindan korktum yaaaCanım çok geçmiş olsun derhal yoğurt yiyin eşinizle ve acile gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?