- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Safsarisin
-
ah ahCok sağolun. 114u aradim doktorla görüştüm . Şimdilik gitmeyim diyorum. Eger yarina falan bise olursa gidecem ama 23 saat oldu iceli Allahtan limon tuzu ya da camasir suyu gibi bise yoktu icindebir anlik dikkatsizlik
Vallahi öyle oldu ,yani kendime kızdım bende ama düşündüm simdi kazayla insan ölüyor napayim bende istemezdim boyle olsun . Esim cok fena ya oda panik yapsa herhalde ben düşer bayılırdım :)Hayirlisiyla guzel haberlercem.alcam insallahah ahverılmıs sadakanız varmıs hanı oyle derler ya buyuk tehlıke atlatmıssınız dedıgınız gıbı ıcınde kımyasal da olabılırdı
esınız bu krızı ıyı yonetmıs sızı sakınlestırerek gulumsetmeye calısarak :)
saglıkla sıhhatle ınsallah
Allah'ın izniyle gülüm. InsallaahGülüm bence döllenme ile ilgili bir sorun olmaz , ama kendi sağlığın için bir danış doktora .
Yarın da aşılamayı yapan doktoru arayıp sorarsın.
Olan olmuş , şimdi ‘vah tüh’ yapıp , stress yapma kendine . Stress herşeyş tepetaklak eder . Düşünme şu anda .
Herşey güzel olacak
Hadi yaaaa. Gercekten olacağı varsa oluyor biz ne yaparsak yapalim. Yaşayacak ömrü varmış derler ya.. o misal hee. Icim rahatladi valla aradim 114u zaten doktorla konuştum. Suan uzaniyorum işte.. Doktor banada ilac icme dedi parol ic dedi . En zararsizi o galibaIciniz rahat olsun korkmayin ben iki gebeligimde de hamilelikte icilmemesi gereken ilaclardan ictim ilk gebelihimde on gun antibiyotik kullandim meger hamileymisim anlayamamisim bugun yarin regl soker diye bekliyordum, digerinde ise bir kac gun hamilelikte kullanilmayan agri kesicilerden almistim yine gebeligi dusunmedigim icin tahmin edememistim...olucagi varsa Allah korur hic birsey olmaz ama sen de rabiki tedbiri elden birakma...
Limon tuzunu bulasik makinasindada kullaniyorum. Denicem. SagolunAy lütfen kettıla limon tuzu koyup kaynatım bidaha, deterjana ne gerek var? Pırıl pırıl oluyor.
Geçmiş olsun, hiçbişey olmaz merak etmeyin.
Aslında sirkelim yerine doğrudan sirke ve su koysaydiniz hem işinizi cozerdi hem de yanlışlıkla sadece sirke içmiş olurdunuz :) yıllardır böyle yapıyoruz tertemiz yapıyor. Aynı şekilde çamaşır makinesinde de. Sirkelim bence gereksiz bir urun. Sirke zaten onun yaptığını yapıyor. Ev hanimlari sirkeyi keşfetti kimyasalı bıraktı diye şirketler buna yöneldi başka bir şey değil.Limon tuzunu bulasik makinasindada kullaniyorum. Denicem. Sagolun
Bende limon tuzu diyecektim zaten yazmışlar. Çok iyi çözüyor. Hayatta yenilen içilen kaplara çamaşır suyu vs.sürmem.Limon tuzunu bulasik makinasindada kullaniyorum. Denicem. Sagolun
Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Kiz bitirdi valla. Elinden zehir olsa icerim dedikleri bu olsa gerekKiz zarar gelecegini sanmam da eşin nasil o bitirmiş butun corbayi allah korusun onu acile falan goturseydin
Kiz bitirdi valla. Elinden zehir olsa icerim dedikleri bu olsa gerekaci yaa falan dedi ama acıkmıştı herhalde. Yazik yaaaa.
Doktorunuza danisma imkanin8z varsa sorun iciniz rahatlasin. Allahin izbiyle bir sey olmaz. Bu tur deterjanlar yerine kirecler icin suyun icine azicik limon tuzu koyup kaynatin. Ayni islemi gorecektir ve zararsiz.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ay neyse ki kötü bişey olmamış rahatladım...Simdi ayran ictim canim. Dun gece oldu bu olay. Uyuduk uyandik bise yok hatta bugunde bise yok ama ben bebis icin korktum dollenme acisindan korktum yaaa
Iciyorum canim mutfağa gidip gidip. Ayran da ictim.Gecmis olsun. Hersey bizim icin bir ders. Ilerde daha dikkatli olursunuz insallah. Yinede bol su tüketin derim.
Saolasin canım. Şanslıyız herhalde verilmis sadakamiz varmışAy neyse ki kötü bişey olmamış rahatladım...
Bebek varsa ki döllenme aşamasındadır o sırada bişey olmaz yediğin içtiğinden bağımsız o arada olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?