- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Silbastan yaşanmış hersey. Nasil bir duygu? Bir tanidigim vardi 39 yasinda dogurdu 20 yasinda oglu vardi bide 17 18 yasinda digeri sanirim.Hafif lekelenme olabilir,pecete de renk falan.
Adet olacakmiş gibi gergin hissedilebilir.
Memelerde hassasiyet,dolgunluk.
Ama bazilarida bunlari hic farketmeden atlatir.
Zize bir umut olsun diye yazayim: ilk kizimdan sonra bebek istedik olmadi.dr.gittim.ilac kullandim.olmadi.onemsemedik yani fazla ustune dusmedik.nasilsa birtane vardi.
Vee yillar sonra 43-44 yasinda dollenme ihtimalinin en dusuk olduğu adet e birkacgun kala ki dönemde hamile kaldim.
O arada kpss hazirlaniyordum.stres,gerginlik varfi.asiri derecede sigara,kahve,kilo vermek icin şoklar,ins.direnci dusurmek icin ilac.hatta antibiyotik bile kullandim.hatta adet e iki hafta varken heran olacakmis gibi gergindim.agrikesici bile icmistim.
Sonra 10-12 gun gecikti.yukarida saydiklarimdandir diye onemsemedim.
Sinavdan birgun sonra dr.a gittim tahlil ve şok.6 haftalik.
Şimdi uyuyor.dun 18 aylik aşisi vardi.
Once anlattim.canin cok acimayacak.ama ablan kadar buyumen icin bu aşiyi olman lazim.biraz mikirdandi ama sorunsuz asisini oldu.gece azcik ateslendi.simdi iyi cok sukur.
Darisi sana ve isteyen herkese.sağlikla inş.
Rica ederim. .Gözden kaçirdiğim bir bilgiymiş.
Aciklama için teşekkur ederim.emeğinize sağlik.
Duydugum birseydi ama tamaminin lab.da oldugunu saniyordum.
Amin.isteyen herkes tatsin bu ulvi duyguyu inş.Silbastan yaşanmış hersey. Nasil bir duygu? Bir tanidigim vardi 39 yasinda dogurdu 20 yasinda oglu vardi bide 17 18 yasinda digeri sanirim.
Ama cok harika bir duygudur diye düşünüyorum 2. Bahar yaaa :)))))
Ya ne guzel. Allah bağışlasın evlatlarinizi. Bizlerede nasip etsin insallah
Son sınıf tıp ogrencisi olarak diyeyim..24 saat gecmis olabilir..Bu süreçte asiri bir mide bulantin kusman vs olmadıysa sorun yok demektir..Sana zarari olmamissa asilamanla alakalı bir sorun da olmaz..Ki dort kaşık icmissin..Çok az...Gecmis olsunIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Tesekkurler :)Oncelikle gecmis olsun.
Esinizin tepkisi ne guzelmis burda ona buna bagiran kizan esler goruyoruz.
Siz beraber ustesinden gelirsiniz insallah ilac falan neymis :)
Abartmadan gerçek bi olay anlatıcam.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Artııı döllenmeyi en çok etkileyecek şey morel bence. Mutlu ol, rahat ol. İnşl sağlıkla döllenirde dünyaya gelir. Onu böyle seven anne babası oldugu için şanslı şanslı ömrünü sürdürür.Bende ayni seyi düşündüm bana birsey olmadi hicbisey hemde ne kusma ne ates ne ishal ne herhangi bisey az miktarda koymustum ama bebis icin korktum ya varsa bebis diye((((( dollenmeyi etkilermi diye
Vah vah vah. Baska memlekette varmidir boyle seyler ortadoguda vardir da bizim ulkede daha yaygin galiba. Dedigin o kadar dogru ki yasayacak ömrü varsa hicbisey engel olamaz gercekten. Gerci yazik gunah kadına da cahil bilmiyor. Eskiler de galiba korunma da yaygın degildiAbartmadan gerçek bi olay anlatıcam.
Komşum 5. Çocugunu istememişti. Kazara hamile kalmıştı. Hatırladıgım kadarını aktarıyorum çocuktum bende.
Pamuğa çamaşır suyu döküp kendi içine ittirmişti. Belini tepeletmişti hatta bilerek günlerce zıplamıştı. Kasıtlı olarak çamaşır suyuyla uğraşmıştı. Vs vs.
Fakir çaresiz cahil bi kadındı. Neyse. Sonuç çocuk sağlıklı ve liseye gidiyor.
Eğer ki rızkı varsaa onu bardak bardak içsende bişey olmaz. Bol su iç vücut atar bence. Yinede doktora gitsen için iyice rahatlar
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim. O olmasa ben kafayi yerdim zaten. Hep oyle. Mesela ben ona küserim. Aslinda kusme huyum yok sinir olurum. Hemen gelip güldürür falan. Guzel duan icin cok cok sagol. Yarin biraz gezcez :) kafa dagitmak icin :)Artııı döllenmeyi en çok etkileyecek şey morel bence. Mutlu ol, rahat ol. İnşl sağlıkla döllenirde dünyaya gelir. Onu böyle seven anne babası oldugu için şanslı şanslı ömrünü sürdürür.
Ne iyi bi eşin varmış seni güldürmek için uğraşan.
Allah korusun sizi
O maddenin içeriğini yazsanaIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?