Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silbastan yaşanmış hersey. Nasil bir duygu? Bir tanidigim vardi 39 yasinda dogurdu 20 yasinda oglu vardi bide 17 18 yasinda digeri sanirim.
Ama cok harika bir duygudur diye düşünüyorum 2. Bahar yaaa :)))))
Ya ne guzel. Allah bağışlasın evlatlarinizi. Bizlerede nasip etsin insallah

Amin.isteyen herkes tatsin bu ulvi duyguyu inş.

Son sınıf tıp ogrencisi olarak diyeyim..24 saat gecmis olabilir..Bu süreçte asiri bir mide bulantin kusman vs olmadıysa sorun yok demektir..Sana zarari olmamissa asilamanla alakalı bir sorun da olmaz..Ki dort kaşık icmissin..Çok az...Gecmis olsun

Oncelikle gecmis olsun.
Esinizin tepkisi ne guzelmis burda ona buna bagiran kizan esler goruyoruz.
Siz beraber ustesinden gelirsiniz insallah ilac falan neymis :)

Oncelikle gecmis olsun.
Esinizin tepkisi ne guzelmis burda ona buna bagiran kizan esler goruyoruz.
Siz beraber ustesinden gelirsiniz insallah ilac falan neymis :)
Tesekkurler :)
Dimi. Cok arınmış bir insan . Onu övmek icin demiyorum. Hani cok iyi sakin böyle. Bende tam tersiii. Hep oyle oluyor galiba :)

Abartmadan gerçek bi olay anlatıcam.
Komşum 5. Çocugunu istememişti. Kazara hamile kalmıştı. Hatırladıgım kadarını aktarıyorum çocuktum bende.
Pamuğa çamaşır suyu döküp kendi içine ittirmişti. Belini tepeletmişti hatta bilerek günlerce zıplamıştı. Kasıtlı olarak çamaşır suyuyla uğraşmıştı. Vs vs.
Fakir çaresiz cahil bi kadındı. Neyse. Sonuç çocuk sağlıklı ve liseye gidiyor.
Eğer ki rızkı varsaa onu bardak bardak içsende bişey olmaz. Bol su iç vücut atar bence. Yinede doktora gitsen için iyice rahatlar

Bende ayni seyi düşündüm bana birsey olmadi hicbisey hemde ne kusma ne ates ne ishal ne herhangi bisey az miktarda koymustum ama bebis icin korktum ya varsa bebis diye ((((( dollenmeyi etkilermi diye
Artııı döllenmeyi en çok etkileyecek şey morel bence. Mutlu ol, rahat ol. İnşl sağlıkla döllenirde dünyaya gelir. Onu böyle seven anne babası oldugu için şanslı şanslı ömrünü sürdürür.
Ne iyi bi eşin varmış seni güldürmek için uğraşan.
Allah korusun sizi

Vah vah vah. Baska memlekette varmidir boyle seyler ortadoguda vardir da bizim ulkede daha yaygin galiba. Dedigin o kadar dogru ki yasayacak ömrü varsa hicbisey engel olamaz gercekten. Gerci yazik gunah kadına da cahil bilmiyor. Eskiler de galiba korunma da yaygın degildi

Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim. O olmasa ben kafayi yerdim zaten. Hep oyle. Mesela ben ona küserim. Aslinda kusme huyum yok sinir olurum. Hemen gelip güldürür falan. Guzel duan icin cok cok sagol. Yarin biraz gezcez :) kafa dagitmak icin :)

O maddenin içeriğini yazsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…