Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum.
Benim arkadaşım balayında hamile kalmıştı. Ama herşey dahil otelde nasil olsa bedava diye icki icmedikleri gün kalmamış. Yazmam ne kadar doğru ama ot da kullanmışlar evlerine geldikten sonra...
O da çok korkmuş,panik olmuştu 'ya bebeğe zarar vermişsem' diye. Ona da doktor benzer seyler söylemişti...

*Arkadaşım çocuğunu doğurdu, yetmedi ikinciyi de doğurdu :) bir sorunlari yok

Önceki mesajda 184 yazmışım, zaman geçmiş duzeltemiyorum. Alo zehir hatti 114

114 ariyorum simdi

184 u aradim mesajinizi görünce bana yol verdiler bilgi veremiyoruz doktorla gorusmek lazim yani falan dediler 114 u aricam simdi ay of yaa

Simdi ayran ictim canim. Dun gece oldu bu olay. Uyuduk uyandik bise yok hatta bugunde bise yok ama ben bebis icin korktum dollenme acisindan korktum yaaa
Ohoo üzerinden epey geçmiş sanmıyorum döllenmeyi etkileyeceğini ama nihayetinde doktor değiliz ki keşke dün acile gitseydiniz. Ay bu arada çok mutlu oldum aşılama işine inşallah sağlıklı hayırlı bir tomurcuğunuz olur

Benim bazi arkadaslarimda benzer sekilde hamile olduklarini bilmeden balayinda icki icmisler ama masallah hepsinin sapa saglam cocuklari oldu. Yani dunyaya gelecek olan her turlu geliyor...

Zaten bısey olsaydı once döllenecek olan yumurtayı degıl sızı etkılerdı. Kusma ıshal bılınc kaybı yok kanama vs yok yatıp uyuyup saglıkla uyanmıssınız. Zaten asılamanın tutup tutmaması tamamen tesadufı bı durum olmazsa buna baglamanız yanlıs olur. Ama yınede asılama oldugunuz doktoru arayın

Oh beeeeeee . Kizlar aradim 114u bitane kadin cikti klavyede cik cik biselere basti anlattim derdimi. Dediki yönlendiriyorum. Doktora bağladı. Doktor dediki bir sorun olcagini düşünmüyorum kusma mide bulantisi varmi? Hayir yok dedim. Tamam oyleyse 22 saat olmus iceli gunluk aktivitelerinizi etkilicek bisey olursa falan doktorunuza basvurun gidin dedi.veri tabaninda bir sorun yok dedi aktif madde acisindna iyonik bilmemne tedavinizi etkilicegini zannetmiyorum dedi sagolun doktor bey tesekkur ederim dedim. Kapadim. Ohhh. :)

Saol bebisimmm bende cok mutluyum günlerdir esimde öyle. Ama demin ağladım . Korku iste... Iyi dileklerin icin tesekkur ederim 12 gun sayiyorum simdi test icin :))))

Sirkelim dediğiniz ürünü, bulaşık makinesinde parlatıcı gözünde kullananlar dahi var bildiğim kadarıyla. Bir sıkıntı olmaz umarım korkmayın.
Evet bende kullaniyorum o sekilde makinamda aynen o urun yesil fısfıs li :) yaktin beni sirkelim :)

Hadi bakalım geçmiş olsun tekrar. Ama bir daha çok dikkatli olun. Kullandıgınız başka bir üründe olabilirdi. O suyuyla bırakmayın yıkadıklarınızı..

Ya hep ya hiç kuralı vardır şuanlık birşey olmadıysa daha da olmaz. Bu arada aşılamanın tutma ihtimali %10-15 falandı,inşallah tutunur bebeğiniz.

Hadi bakalım geçmiş olsun tekrar. Ama bir daha çok dikkatli olun. Kullandıgınız başka bir üründe olabilirdi. O suyuyla bırakmayın yıkadıklarınızı..
Kesinlikle oyle yapacagim dalginlik ve yorgunluk unutmusum cok fena temizlik yapmistim sabah 6 ya kadar hemde ah akilsiz kafam

onun ıcınde sadece boraks ve lımon suyu var dıye bılıyorum
ayy gecmısler olsun
sız hastaneye gıdın rıske atılmaz boyle seyler

onun ıcınde sadece boraks ve lımon suyu var dıye bılıyorum
ayy gecmısler olsun
sız hastaneye gıdın rıske atılmaz boyle seyler
Cok sağolun. 114u aradim doktorla görüştüm . Şimdilik gitmeyim diyorum. Eger yarina falan bise olursa gidecem ama 23 saat oldu iceli Allahtan limon tuzu ya da camasir suyu gibi bise yoktu icinde bir anlik dikkatsizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…