- 17 Ağustos 2011
- 25.680
- 163.530
- 798
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Kesinlikle katılıyorum.Bu kadar endiselenmeyin. Zaten dort kasik almissiniz bir zarar verseydi bunu coktan fiziksel olarak anlardiniz ki esinizin hepsini ictigini soyluyorsunuz. Yanlislikla olmus bir sey. Gunluk olarak vucudumuza ne kadar kimyasallar aliyoruz gebe kalinmaya engel olsaydi onlar olurdu oyle degil mi ?
114 ariyorum simdiGeçmiş olsun ama bir etki göstermese de acile gitmeniz gerekirdi ikinizinde. Yada ulusal zehirlenme hattı 114 aramanız. Ürün içeriğine baktım şimdi d limonen diye bir madde var başka da birşey yok. Aşılamayı yaptırdığınız doktora gidip durumu anlatın..
Kesinlikle bir acile gidin. Birşey olmazsa da onlar söylesin 'olmaz' diye. Hatta mümkünse sabah erkenden tüp bebek merkezinden sizinle ilgilenen kişiye ulaşın.
Alo 184 sağlık Bakanlığı'nın zehir hatti. Biriyle konuşmak iyi gelebilir. Onlar size ne yapmanız gerektiğini tavsiye ederler hem
Umarım birşey olmaz ve bebeğiniz tutunur
Cok tesekkurler canim benimCanim benim arkadaslar yazmis zaten herseyi gecmis olsun demeye geldim.
En doğrusu en azından onlar birşey yok desin... Bir sıkıntı olsa şimdiye kadar belli olurdu ama yine detedbirli olmak lazım114 ariyorum simdi
Ohoo üzerinden epey geçmiş sanmıyorum döllenmeyi etkileyeceğini ama nihayetinde doktor değiliz ki keşke dün acile gitseydiniz. Ay bu arada çok mutlu oldum aşılama işine inşallah sağlıklı hayırlı bir tomurcuğunuz olurSimdi ayran ictim canim. Dun gece oldu bu olay. Uyuduk uyandik bise yok hatta bugunde bise yok ama ben bebis icin korktum dollenme acisindan korktum yaaa
Ya çok özür dilerim. Ben yanlış yazmışım.184 u aradim mesajinizi görünce bana yol verdiler bilgi veremiyoruz doktorla gorusmek lazim yani falan dediler 114 u aricam simdi ay of yaa
Benim bazi arkadaslarimda benzer sekilde hamile olduklarini bilmeden balayinda icki icmisler ama masallah hepsinin sapa saglam cocuklari oldu.Kesinlikle katılıyorum.
Benim arkadaşım balayında hamile kalmıştı. Ama herşey dahil otelde nasil olsa bedava diye icki icmedikleri gün kalmamış. Yazmam ne kadar doğru ama ot da kullanmışlar evlerine geldikten sonra...
O da çok korkmuş,panik olmuştu 'ya bebeğe zarar verirsem' diye. Ona da doktor benzer seyler söylemişti...
*Arkadaşım çocuğunu doğurdu, yetmedi ikinciyi de doğurdu :) bir sorunlari yok
Saol bebisimmm bende cok mutluyum günlerdir esimde öyle. Ama demin ağladım . Korku iste... Iyi dileklerin icin tesekkur ederim 12 gun sayiyorum simdi test icin :))))Ohoo üzerinden epey geçmiş sanmıyorum döllenmeyi etkileyeceğini ama nihayetinde doktor değiliz ki keşke dün acile gitseydiniz. Ay bu arada çok mutlu oldum aşılama işine inşallah sağlıklı hayırlı bir tomurcuğunuz olur
Evet bende kullaniyorum o sekilde makinamda aynen o urun yesil fısfıs li :) yaktin beni sirkelim :)Sirkelim dediğiniz ürünü, bulaşık makinesinde parlatıcı gözünde kullananlar dahi var bildiğim kadarıyla. Bir sıkıntı olmaz umarım korkmayın.
Hadi bakalım geçmiş olsun tekrar. Ama bir daha çok dikkatli olun. Kullandıgınız başka bir üründe olabilirdi. O suyuyla bırakmayın yıkadıklarınızı..Oh beeeeeee . Kizlar aradim 114u bitane kadin cikti klavyede cik cik biselere basti anlattim derdimi. Dediki yönlendiriyorum. Doktora bağladı. Doktor dediki bir sorun olcagini düşünmüyorum kusma mide bulantisi varmi? Hayir yok dedim. Tamam oyleyse 22 saat olmus iceli gunluk aktivitelerinizi etkilicek bisey olursa falan doktorunuza basvurun gidin dedi.veri tabaninda bir sorun yok dedi aktif madde acisindna iyonik bilmemne tedavinizi etkilicegini zannetmiyorum dedi sagolun doktor bey tesekkur ederim dedim. Kapadim. Ohhh. :)
Ben eşin için telaşlandım, koca kase çorbayı gömen o çünkü.
Kesinlikle oyle yapacagim dalginlik ve yorgunluk unutmusum cok fena temizlik yapmistim sabah 6 ya kadar hemde ah akilsiz kafamHadi bakalım geçmiş olsun tekrar. Ama bir daha çok dikkatli olun. Kullandıgınız başka bir üründe olabilirdi. O suyuyla bırakmayın yıkadıklarınızı..
Cok sağolun. 114u aradim doktorla görüştüm . Şimdilik gitmeyim diyorum. Eger yarina falan bise olursa gidecem ama 23 saat oldu iceli Allahtan limon tuzu ya da camasir suyu gibi bise yoktu icindeonun ıcınde sadece boraks ve lımon suyu var dıye bılıyorum
ayy gecmısler olsun
sız hastaneye gıdın rıske atılmaz boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?