Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ketıla limon tuzu atıp kaynatıyorum tertemiz oluyor.unutup birkaç defa kahve ve çay yapmışlığım var o suyla.tabi içer içmez anlaşılıyor döküp bi daha demliyorum.bundan sonra limontuzu deneyebilirsin.kimyasal değil en azından.geçmiş olsun bu arada.

Ayy hemen son sayfaya koştum,baktım elde kahveler
Allah muhafaza etsin sarışın,bir daha kullanınca ortadan kaldır,ben bile oldum burada:))
Ahahahhahah kiz dün nasil ağladım bide anlatiyorum esim hicbise anlamadi mutfakta masam var oturdum elim başımda hü hü hü ağlıyorum ne oldu nee dedi anlattim. Diyorki bağırma
Dedim bagirmiyorum sende beni ikaz edip durma. Adamin ne sucu varsa neyse sonra ohg rahatladim burdaki arkadaslar sagolsun 114u aradim hemen :)))))

Ağlamışsındır tabii ya
Ben de ilk çocuğumda dişim ağrıdığı için ağrı kesici içmiştim,tamamen unutmuşum içtiğimi de.
Tarih geçince filan test yaptım,doktora gittik,doktora anlattım durumu,sen o ilacı nereden buldun,neyse ki 2 tane içmişsin,zararı olmaz dedi.
Eşime bile söyleyememiştim,kızacağından filan değil,dile getirmekten bile öyle ürküyordumki...
Yemeğe gittik oradan,ben yemeğe çalışıyorum,gözyaşlarım tabağa damlıyor
Allah korudu kuzumu,hepsini korusun inşallah,seni de beklediğin yavruna kavuştursun en kısa zamanda...

henüz döllenme olup olmadığı bile belli değil ve etkilemez moralini bozma hemde çok içmemişsin sanırım

ilk hamileliğimde ben çocuk tutmuşken tabi ben bilmiyodum hamile olduğumu griptim grip için ilaç aldırdım bi güzel içtim sabah akşam adaçayı falan içiyorum tabi iyi olsum 1 hafta sonra da eşim test yaptırdı günümden önce çok istekliydi ya paşa hiç çizgi çıkmadı 3gün sonra bida yaptık var ama hiç aklıma bişey olursa gelmiyo niyeyse 9. haftada acile gittim rahatsızlandım 12. haftada normal dra gitmeye başladım orda aklıma geldi sordum dr bişey olmaz dedi olmamışda zaten dedi bişey anlattı o nedeni ile de hatırlamıyorum

sende evham yapma lütfen stres hiç iyi değil
inşallah en yakın zamanda müjdeli haberin için konu açarsın

Ayy canim benim Allah korumus cok şükür doga koruyor yavrulari. Bilmeden yaptigimiz seyler için gercekten ...Allah cocugunu bagislasin sana
Guzel duan icinde Allah razi olsun gun sayiyorum simdi ben :)
Ama bise sorcam :)
Sacimi boyatabilir miyim sence ? Yani instagramdan falan goruyorum hepsi boyuyor ne dersin :)

Insallah insallah insallah arkadasim :)))
Yalniz adaçayı haaaa bilirsin boyle seyler hani dusuge sebep olur derler ya bitkisel seyler
Masallah canim sana . Icime su serpti burdaki arkadaslar sende..
Allah cocugunu bağışlasın sana en kisa zamanda mujdemi alirim Allah in izni ile bende :)
Aslinda biz vesvese ediyoruz ama olacağı varsa oluyor bir sekilde

Geçmiş olsun umarım önemli bir şey olmaz, bebeğin de tutunur. Bundan sonrası için sana tavsiyem öyle kimyasallar almak yerine suyunu sıktığın limonu ya da sirke ya da limon tuzu at ısıtıcıya, kaynat bir güzel. Pırıl pırıl yapıyor. Oğlumun bakıcısı bulaşık makinesine de atıyormuş suyu sıkılmış limonu, bardaklarını vs pırıl pırıl yaptığını söylüyor. Ben de denedim de henüz bir fark göremedim. :)

Ben olsam boyatmazdım,kana fazlaca karıştığını düşünüyorum,zararı olmasa bile acaba ondan mı tutmadı diye kafana da takabilirsin ayrıca.

Teşekkür ederim,evet limon tuzunu atiyorum ben makinaya super çıkıyor bardaklar.
Suyu sıkılmış limonu annem koyar benim.
Onu da denicem :))))
Kettela a da koycam limon tuzu

Ayyyy canim benimm yaaa . Allah iste Allah.. annen e kızdım ama suan :) kizma bana. Benim annemde bacımı istememis ama dogurmus
Yok canım neden sana kızayım :) şimdi ama en kıymetlisi benim çünkü en düşkün olan benim kendisine oda öyle söylüyor. Ben seni istemedim ama iyiki allah nasip etti de seni bana bişey olmadı diyor. cahildim diyo kasar suyunu kaynayıp üstüne oturmuş içine iğne batırmış merdivenden atlamış sandık kaldırmış bakmış düşmüyor kürtaja gitmiş 2 aylikmışım doktor bu büyük demiş 2 aylık ama iri bi bebek ben alamam demiş neyapsa engel çıkmış yani nasipte varsa naparsan yap oluyo :) inşallah meleğin seninledir tutunmuştur sımsıkı dualarımdasın

Aboooo yontemlere cok şaşırdım . Eskiler iste genclik cahillik oluyor oyle seyler hatasız kul yok :) annenle iliskiniz mutlulugunuz daim olsun canim benim..
Insallah canim Allah 'ın izniyle doktor da cok olumlu konuştu :) biz esimle ikimiz ikiz diyoruz ama hehehehe hayirlisi hayirlisi

Sende bir belirti yok canım dokunsa önce seni etkilerdi. Mide bulantısı, ishal , kusma vs. yok diyorsun. Bebek varsa (inşallah var) etkilenecek kadar büyük değil . Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah. Sen kendini uzup stres edersen asıl o zaman etkilenir

Yok canim evet. Cok şükür. Gun sayıyorum yaa hemen gecsin su günler :))))) test yapayim. Ayhh senin bebis nasil?? Belli oldumu cinsiyeti

o zaman bilmeden içmiştim şimdi daha ağzıma sürmedim sürmem

sende bol bol dua et zaten her durumda vercek olan o ha normal yollarla ha aşılamayla sen duanı eksik etme sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sanada Rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…