- 22 Haziran 2014
- 482
- 357
- 123
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Ayy hemen son sayfaya koştum,baktım elde kahvelerCok sukur iyiyim canim bomba gibiyim tostumu yedim kahvemi iciyorum cok sukur :))
Onuda iciyorum ama yeni bir huy edindim mesela bardak büyük ya hani.. yarisina doldurup iciyorum..acaba gunde kac bardak iciyorumdur su. Sanki az iciyorumIcme kahve su ic 9nun yerine :)
Ahahahhahah kiz dün nasil ağladım bide anlatiyorum esim hicbise anlamadi mutfakta masam var oturdum elim başımda hü hü hü ağlıyorum ne oldu nee dedi anlattim. Diyorki bağırmaAyy hemen son sayfaya koştum,baktım elde kahveler
Allah muhafaza etsin sarışın,bir daha kullanınca ortadan kaldır,ben bileoldum burada:))
Kahve hic icme ne faydasi var sanki bol bol meyve yeOnuda iciyorum ama yeni bir huy edindim mesela bardak büyük ya hani.. yarisina doldurup iciyorum..acaba gunde kac bardak iciyorumdur su. Sanki az iciyorum
Ağlamışsındır tabii yaAhahahhahah kiz dün nasil ağladım bide anlatiyorum esim hicbise anlamadi mutfakta masam var oturdum elim başımda hü hü hü ağlıyorum ne oldu nee dedi anlattim. Diyorki bağırma
Dedim bagirmiyorum sende beni ikaz edip durma. Adamin ne sucu varsa neyse sonra ohg rahatladim burdaki arkadaslar sagolsun 114u aradim hemen :)))))
Ağlamışsındır tabii ya
Ben de ilk çocuğumda dişim ağrıdığı için ağrı kesici içmiştim,tamamen unutmuşum içtiğimi de.
Tarih geçince filan test yaptım,doktora gittik,doktora anlattım durumu,sen o ilacı nereden buldun,neyse ki 2 tane içmişsin,zararı olmaz dedi.
Eşime bile söyleyememiştim,kızacağından filan değil,dile getirmekten bile öyle ürküyordumki...
Yemeğe gittik oradan,ben yemeğe çalışıyorum,gözyaşlarım tabağa damlıyor
Allah korudu kuzumu,hepsini korusun inşallah,seni de beklediğin yavruna kavuştursun en kısa zamanda...
henüz döllenme olup olmadığı bile belli değil ve etkilemez moralini bozma hemde çok içmemişsin sanırım
ilk hamileliğimde ben çocuk tutmuşken tabi ben bilmiyodum hamile olduğumu griptim grip için ilaç aldırdım bi güzel içtim sabah akşam adaçayı falan içiyorum tabi iyi olsum 1 hafta sonra da eşim test yaptırdı günümden önce çok istekliydi ya paşa hiç çizgi çıkmadı 3gün sonra bida yaptık var ama hiç aklıma bişey olursa gelmiyo niyeyse 9. haftada acile gittim rahatsızlandım 12. haftada normal dra gitmeye başladım orda aklıma geldi sordum dr bişey olmaz dedi olmamışda zaten dedi bişey anlattı o nedeni ile de hatırlamıyorum
sende evham yapma lütfen stres hiç iyi değil
inşallah en yakın zamanda müjdeli haberin için konu açarsın
Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Ben olsam boyatmazdım,kana fazlaca karıştığını düşünüyorum,zararı olmasa bile acaba ondan mı tutmadı diye kafana da takabilirsin ayrıca.Ayy canim benim Allah korumus cok şükür doga koruyor yavrulari. Bilmeden yaptigimiz seyler için gercekten ...Allah cocugunu bagislasin sana
Guzel duan icinde Allah razi olsun gun sayiyorum simdi ben :)
Ama bise sorcam :)
Sacimi boyatabilir miyim sence ? Yani instagramdan falan goruyorum hepsi boyuyor ne dersin :)
Teşekkür ederim,evet limon tuzunu atiyorum ben makinaya super çıkıyor bardaklar.Geçmiş olsun umarım önemli bir şey olmaz, bebeğin de tutunur. Bundan sonrası için sana tavsiyem öyle kimyasallar almak yerine suyunu sıktığın limonu ya da sirke ya da limon tuzu at ısıtıcıya, kaynat bir güzel. Pırıl pırıl yapıyor. Oğlumun bakıcısı bulaşık makinesine de atıyormuş suyu sıkılmış limonu, bardaklarını vs pırıl pırıl yaptığını söylüyor. Ben de denedim de henüz bir fark göremedim. :)
Yok canım neden sana kızayım :) şimdi ama en kıymetlisi benim çünkü en düşkün olan benim kendisine oda öyle söylüyor. Ben seni istemedim ama iyiki allah nasip etti de seni bana bişey olmadı diyor. cahildim diyo kasar suyunu kaynayıp üstüne oturmuş içine iğne batırmış merdivenden atlamış sandık kaldırmış bakmış düşmüyor kürtaja gitmiş 2 aylikmışım doktor bu büyük demiş 2 aylık ama iri bi bebek ben alamam demiş neyapsa engel çıkmış yani nasipte varsa naparsan yap oluyo :) inşallah meleğin seninledir tutunmuştur sımsıkı dualarımdasınAyyyy canim benimm yaaa . Allah iste Allah.. annen e kızdım ama suan :) kizma bana. Benim annemde bacımı istememis ama dogurmus
Yok canım neden sana kızayım :) şimdi ama en kıymetlisi benim çünkü en düşkün olan benim kendisine oda öyle söylüyor. Ben seni istemedim ama iyiki allah nasip etti de seni bana bişey olmadı diyor. cahildim diyo kasar suyunu kaynayıp üstüne oturmuş içine iğne batırmış merdivenden atlamış sandık kaldırmış bakmış düşmüyor kürtaja gitmiş 2 aylikmışım doktor bu büyük demiş 2 aylık ama iri bi bebek ben alamam demiş neyapsa engel çıkmış yani nasipte varsa naparsan yap oluyo :) inşallah meleğin seninledir tutunmuştur sımsıkı dualarımdasın
Yok canim evet. Cok şükür. Gun sayıyorum yaa hemen gecsin su günler :))))) test yapayim. Ayhh senin bebis nasil?? Belli oldumu cinsiyetiSende bir belirti yok canım dokunsa önce seni etkilerdi. Mide bulantısı, ishal , kusma vs. yok diyorsun. Bebek varsa (inşallah var) etkilenecek kadar büyük değil . Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah. Sen kendini uzup stres edersen asıl o zaman etkilenir
o zaman bilmeden içmiştim şimdi daha ağzıma sürmedim sürmemInsallah insallah insallah arkadasim :)))
Yalniz adaçayı haaaa bilirsin boyle seyler hani dusuge sebep olur derler ya bitkisel seyler
Masallah canim sana . Icime su serpti burdaki arkadaslar sende..
Allah cocugunu bağışlasın sana en kisa zamanda mujdemi alirim Allah in izni ile bende :)
Aslinda biz vesvese ediyoruz ama olacağı varsa oluyor bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?