- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey olmaz, bebeğin de tutunur. Bundan sonrası için sana tavsiyem öyle kimyasallar almak yerine suyunu sıktığın limonu ya da sirke ya da limon tuzu at ısıtıcıya, kaynat bir güzel. Pırıl pırıl yapıyor. Oğlumun bakıcısı bulaşık makinesine de atıyormuş suyu sıkılmış limonu, bardaklarını vs pırıl pırıl yaptığını söylüyor. Ben de denedim de henüz bir fark göremedim. :)
Limon tuzu nu kaynar suya dokün pırıl pırıl yapar sirkelim e gerek yok bir dahakine limon tuzu ile yapınIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Bicaga saplayip napiyon kiz?Sıkılmış limonun kabuğunu bende atmam bi bıçağa saplarım parlaklığını bilmiyorum ama kokusu güzel oluyor
11 ay sonra yaptik canim . Evleneli 11 ay oldu bizde yaptırdık. Pahali bir tedavi degil.ancak kisiye gore değişiyor,şöyle söyleyeyim,benim yumurtalarim gelişti. Doktor yumurta rezervimi cok begendi. Gelismesi icin bir ilac verdi hap 40 tl. Bana güldü.. sen masrafsızsin diyor millet 2 bin tl lik igne kullaniyor gonal f diyor. Ben onu kullanmadan yumurtalari geliştirdik. Ozelden yardimci olurum sormak istediğin bise varsa cnmYorumları okudum zaten sağlığınıza bişey olmamış şükür ben asıl şimdi aşılamanızı merak ediyorum inş tutar bizimde sonumuz ona gidiyor gibi ne kadar zaman sonra yaptınız aşılamanızı birde pahalı bi tedavi mi ?
Nasil anlarim peki ? ://dun yapilan asilama icin bebege birsey olacagini sanmam cunku daha embriyo bile degil yolunu bile tamamlamamis olabilir yerlesmesi 5 6 gunu buluyor anlarsiniz zaten yerlestigini insallah tutarsa
sizde bir saglik sorunu yoksa suan skinti yapmayin
Gözden kaçirdiğim bir bilgiymiş.Yok canim o tüp bebek. Bunda erkegin spermleri yani baba adayinin spermleri belirli islemlerden geçiliyor. Yıkama gibi... sonra bir siringa gibi birseyle kadinin rahmine yerlestiriliyor maksat mesafeyi kisaltmak,ve spermin yumurtayi dolleme sansini arttirmak.
Onun evvelinde de anne adayi belirli ilaclar icip yumurtayi büyütüp catlatma ignesi ile yumurtayi catlatiyor. Aşılama dogal bir yontem aslinda... tup bebekte labaratuar ortaminda dolluyorlar embriyoyu anneye koyuyolar
Ee hayirlisiyla ilerki bebekleriniz kendiliginden gelecek o zaman.biraz kür falan yapinca.inş.Canim bende meraktayım. Doktor dediki aşılama tutma olasiligi yuzde 15-20.. ama sende 25_30 dedi neden boyle dedi bilmiyorum ama doktor bana şaşırdı ben yumurtalarimi cok basit ve ucuz bir sekilde gelistirebildim. Doktor dediki millet gonal f kullaniyor 2 bin liralik ilac kullaniyor. Sen 40 tlyle buyuttun. Yumurta rezervimi cok begendi bide eşimin de sperm sayisini begendi herhalde ondan oyle dedi bende umutlandim :)
İyi çok şükür canım darısı tüm isteyenlere olsun, gebelerede sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim.. erkek dedi doktor hayırlısı bakalimYok canim evet. Cok şükür. Gun sayıyorum yaa hemen gecsin su günler :))))) test yapayim. Ayhh senin bebis nasil?? Belli oldumu cinsiyeti
Bebegim olsun diye beklerken grip olsam bile ilac icmiyordum ya hamileysem diye.umudumu kaybettigim anda spora basladim agirlik kaldrdim deli gbi uzun yuruyusler yaptim grip ilaci ictim isyerindeki hayatimin en zor ve agir is donemiydi bir gun bi halszlik bi test yaptimki hamileyim. Stres yapmadigim bosverdigim anda kalmisim yani.olacagi varsa oluyorIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Hafif lekelenme olabilir,pecete de renk falan.Nasil anlarim peki ? ://
Bu arada alakasız ama belki önerilmiştir bilmiyorum limon tuzunu kaynatmanizi oneririm. Çaydanlık ve kettle daki kireci anında sokuyor. Hem de sıfır kimyasal sıfır risk.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
icerde kurekle kazi yapiliyor gibi kasiktan bele vuran kivrandiran bir agri oluyorNasil anlarim peki ? ://
:)))) yanlış ifade etmişim pardon makinedeki bulaşıklara limon kabuğunu nasıl koyduğumu ifade etmeye çalışmıştım :))) olmamışBicaga saplayip napiyon kiz?
Kizz varyaa .. dogru diyorsun dinlememeye çalışıyorum esime dedim gezelimmi kafa dagitmak icin olur dedi yarin gunduzden cikcaz. Dedim benim fotolarimi cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?