Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dun yapilan asilama icin bebege birsey olacagini sanmam cunku daha embriyo bile degil yolunu bile tamamlamamis olabilir yerlesmesi 5 6 gunu buluyor anlarsiniz zaten yerlestigini insallah tutarsa
sizde bir saglik sorunu yoksa suan skinti yapmayin

Yorumları okudum zaten sağlığınıza bişey olmamış şükür ben asıl şimdi aşılamanızı merak ediyorum inş tutar bizimde sonumuz ona gidiyor gibi ne kadar zaman sonra yaptınız aşılamanızı birde pahalı bi tedavi mi ?

Sıkılmış limonun kabuğunu bende atmam bi bıçağa saplarım parlaklığını bilmiyorum ama kokusu güzel oluyor

Limon tuzu nu kaynar suya dokün pırıl pırıl yapar sirkelim e gerek yok bir dahakine limon tuzu ile yapın

Ayrıca annem de kettle ı limon tuzuyla temizlemişti suya bir baktım ekşi acı Allahtan o suyla mama yapmadım .

Aklima gelmisken ketil i temizlerken su ve 1kasik limon tuzuyla kaynatin temizlenir.Bende bu sekilde kaynatıp unuttum o suyla cay demledim esimle ictik eksi kekremsi bir lezzet.Cayda ada cayi gibi sari oldu.bizde caya suc attik demi cikmiyor filan diye.Cok gecmis olsun.Kalbini ferah tut birsey olmaz insallah

11 ay sonra yaptik canim . Evleneli 11 ay oldu bizde yaptırdık. Pahali bir tedavi degil.ancak kisiye gore değişiyor,şöyle söyleyeyim,benim yumurtalarim gelişti. Doktor yumurta rezervimi cok begendi. Gelismesi icin bir ilac verdi hap 40 tl. Bana güldü.. sen masrafsızsin diyor millet 2 bin tl lik igne kullaniyor gonal f diyor. Ben onu kullanmadan yumurtalari geliştirdik. Ozelden yardimci olurum sormak istediğin bise varsa cnm

dun yapilan asilama icin bebege birsey olacagini sanmam cunku daha embriyo bile degil yolunu bile tamamlamamis olabilir yerlesmesi 5 6 gunu buluyor anlarsiniz zaten yerlestigini insallah tutarsa
sizde bir saglik sorunu yoksa suan skinti yapmayin
Nasil anlarim peki ? ://

Gözden kaçirdiğim bir bilgiymiş.
Aciklama için teşekkur ederim.emeğinize sağlik.
Duydugum birseydi ama tamaminin lab.da oldugunu saniyordum.

Ee hayirlisiyla ilerki bebekleriniz kendiliginden gelecek o zaman.biraz kür falan yapinca.inş.

Yok canim evet. Cok şükür. Gun sayıyorum yaa hemen gecsin su günler :))))) test yapayim. Ayhh senin bebis nasil?? Belli oldumu cinsiyeti
İyi çok şükür canım darısı tüm isteyenlere olsun, gebelerede sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim.. erkek dedi doktor hayırlısı bakalim

Bebegim olsun diye beklerken grip olsam bile ilac icmiyordum ya hamileysem diye.umudumu kaybettigim anda spora basladim agirlik kaldrdim deli gbi uzun yuruyusler yaptim grip ilaci ictim isyerindeki hayatimin en zor ve agir is donemiydi bir gun bi halszlik bi test yaptimki hamileyim. Stres yapmadigim bosverdigim anda kalmisim yani.olacagi varsa oluyor

Nasil anlarim peki ? ://
Hafif lekelenme olabilir,pecete de renk falan.
Adet olacakmiş gibi gergin hissedilebilir.
Memelerde hassasiyet,dolgunluk.
Ama bazilarida bunlari hic farketmeden atlatir.
Zize bir umut olsun diye yazayim: ilk kizimdan sonra bebek istedik olmadi.dr.gittim.ilac kullandim.olmadi.onemsemedik yani fazla ustune dusmedik.nasilsa birtane vardi.
Vee yillar sonra 43-44 yasinda dollenme ihtimalinin en dusuk olduğu adet e birkacgun kala ki dönemde hamile kaldim.
O arada kpss hazirlaniyordum.stres,gerginlik varfi.asiri derecede sigara,kahve,kilo vermek icin şoklar,ins.direnci dusurmek icin ilac.hatta antibiyotik bile kullandim.hatta adet e iki hafta varken heran olacakmis gibi gergindim.agrikesici bile icmistim.
Sonra 10-12 gun gecikti.yukarida saydiklarimdandir diye onemsemedim.
Sinavdan birgun sonra dr.a gittim tahlil ve şok.6 haftalik.
Şimdi uyuyor.dun 18 aylik aşisi vardi.
Once anlattim.canin cok acimayacak.ama ablan kadar buyumen icin bu aşiyi olman lazim.biraz mikirdandi ama sorunsuz asisini oldu.gece azcik ateslendi.simdi iyi cok sukur.
Darisi sana ve isteyen herkese.sağlikla inş.

Bu arada alakasız ama belki önerilmiştir bilmiyorum limon tuzunu kaynatmanizi oneririm. Çaydanlık ve kettle daki kireci anında sokuyor. Hem de sıfır kimyasal sıfır risk.

Gecmis olsun canım.. Tek başına sadece sirke ise korkma derim sirkenim herşeye faydası var.. BEN kendim VE çocuklarıma arada bir tatlı kaşığı iciririm sirke.. Orucunu sirke ile açan var canım

Büyük geçmiş olsun, biz de aynı şeyden kullanıyoruz evde. Hatta evde kedi var, küveti siliyoruz gelip yalıyor bir şey olmadı hiç

Safsarisin kendini dinleme bence
Bende hiçbir belirti olmamıştı adet gecikmesi dışında
Kizz varyaa .. dogru diyorsun dinlememeye çalışıyorum esime dedim gezelimmi kafa dagitmak icin olur dedi yarin gunduzden cikcaz. Dedim benim fotolarimi cek insan bi sure sonra deliriyor boyle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…