Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Yaklaşık iki ay önce kadın doğuma düzensizlik için gittim Tahlil yaptı prolaktin yüksek çıktı araştırma yaparken polikistik over rahatsızlığını duydum sanırım kısırlık oluyormuş 18 aylık evliyim yardım edin ne olur ben bebeğimin olabileceğine inanmak istiyorum Lütfen yardım edin

Yaklaşık iki ay önce kadın doğuma düzensizlik için gittim Tahlil yaptı prolaktin yüksek çıktı araştırma yaparken polikistik over rahatsızlığını duydum sanırım kısırlık oluyormuş 18 aylık evliyim yardım edin ne olur ben bebeğimin olabileceğine inanmak istiyorum Lütfen yardım edin

pkolu veya prolaktini yüksek olup evlat sahibi olan bi dünya insan var , için rahat olsun ;) ;)

panik yapacak bişi yok .. insanlar nelerle uğraşıyolar... prolaktin süt hormonudur yüksek çıkınca dostinex diye bir ilaç veriyorlar ve düşüyor sorun ortadan kalkıyor. puko ile ilgilide yumurtlaman fazla olduğu için ona göre bi tedavi uygulanır her pukolu aynı tedaviyi görmez. kimi doğal yoldan çok çabuk gebe kalırken kimileride tüp bebek yöntemiyle gebe kalabiliyor. bu kişi durumuna göre değişen bir durum ve uzman doktora gittiğin taktirde durumuna göre bir tedavi sunacaktır. hayırlısı olsun....

Merhaba Canım dur hemen stres yapma bende de polikistik over var üstelik 4 sene 4 aydır evliyim bizde bu yıl çocuk yapmaya karar verdik ilk deneme de olmayınca doktora gittim ama o sırada da 3 aydır falan müthiş düzensiz geliyordu adetlerim 60 gün 47 gün gibi bu sebeple doktora gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim ( pko ) ama bu senin gebe kalman için engel değil bana doktorum öyle dedi ve bu ay ile 3 ay olcak progestan kullanıyorum adetimi düzenlemek için ve bu sırada gebe kalabilmek için. önce önemli olan sensin sen kendini bir yola koy ki gerisi kolay olsun. ben senden daha beter bir durumdaydım şimdi biraz daha iyiyim yani kötünün iyisi diyebilirim. stres daha da geçiktiriyor hayelleri. o yüzden akışına bırakmak gerek bazen. ilerleyen zamanlarda rahim filmi çekilecek belki bi 3 ay daha bu ilacı kullanıcam karışık bi durum. çözümsüz de değilmiş doktorlar öyle diyor ve ben araştırdım 10 kadından 8 inde pko var ve aynı zamanda da çocukları da var. haaa bu arada pko genetikmiş annende de var belki. şimdi sen özel hastaneden iyi bir doktor bul ve aynı doktorda kal. devlette ne yazıkki zırt pırt doktor değişiyor ve asistanların elinde deneme tahtası oluyoruz.

Back
X