Hamilesin ama normal gebelik mi dış gebelik mi bunu anlayabilmek için ultrasonda kesenin görünmesi lazım.Hamilemiyim yani inanmıyorum. İnş görünür mü yani. Şimdi bu sonuç kesin hamile değil mi. İhtimal değil yani
Adetin daha 1 gun gecmemis miydi? Sonuc baya yuksek cikmis ikiz olmasin yoksa :)Kızlar sonucu aldım ama doktor olmadığı için soramadım. Sonuç 3004 ama şüpheli pozitif lik yazıyor ne diyor bu fikri olan. Bugün hastaneye gidecem inş.
Adetim yaklaşık 1 hafta geçti. İkiz olabilir mi ay ne güzel oludu:))Adetin daha 1 gun gecmemis miydi? Sonuc baya yuksek cikmis ikiz olmasin yoksa :)
Ha pardon 1 hafta gecmis. Bilmemki hayirlisi belki ikizdir :)Adetim yaklaşık 1 hafta geçti. İkiz olabilir mi ay ne güzel oludu:))
Karnımdan baktı ama iyi bi doktor olduğunu sanmıyorum. Pazar olduğu için açık hastane bulamadıkHa pardon 1 hafta gecmis. Bilmemki hayirlisi belki ikizdir :)
Doktor vajinal ultrasonla mi bakti karinda mi?
Tekrar bir daha git doktora ama bu kez iyi bir doktora git.
Bazen karindan gorunmeyebiliyor.Karnımdan baktı ama iyi bi doktor olduğunu sanmıyorum. Pazar olduğu için açık hastane bulamadık
Ya vajinal nasıl oluyor. İlk defa burda duyuyorumBazen karindan gorunmeyebiliyor.
Benim degerim 9binlerdeydi o zaman karindan göründü.
Ama vajinal bakarsa mutlaka gorunur.
En kisa zamanda tekrar git.
Alttan bakiyor ultrasonla yani.Ya vajinal nasıl oluyor. İlk defa burda duyuyorum
Ya biliyor musun benim ilk gebeliğimde hiiiç sorun yoktu gittiğim gibi 5 haftalık dedi 1 ay sonra kalp atışı için gittik düzenli kontrollere gittik. Anlayacağınız hiç bi sorunla karşılaşmadım haliyle bu tür sorunları bilmiyorum. Ama çok tecrübeli bi doktordu tabiAlttan bakiyor ultrasonla yani.
Ama istemezsen doktor alttan bakmaz.
Tabi doktor da dis gebelikten suphelenirse bakmak zorunda kalabilir.
Ama sen simdilik dis gebeligi aklina getirme. Degerin daha yuksek olur da gorunmezse veya dengesiz artarsa degerlerin o zaman düşünülür.
Kimisinin kesesi 7. Haftalarda görünüyor.
Canim sen yine ayni yerde yasiyorsan o dedigin doktora git öyleyse.Ya biliyor musun benim ilk gebeliğimde hiiiç sorun yoktu gittiğim gibi 5 haftalık dedi 1 ay sonra kalp atışı için gittik düzenli kontrollere gittik. Anlayacağınız hiç bi sorunla karşılaşmadım haliyle bu tür sorunları bilmiyorum. Ama çok tecrübeli bi doktordu tabi
Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmazKızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?