Ay ne güzel benimle aynı olan biri çıktıCanım, bende bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Karnımdan baktı göremedi. Şuan 8 haftalık hamileyim. Korkma
2 kere dış gebelik yaşamış bir olarak çok çok tehlikeli ve ölümcül birdeydim olduğunu söyleyebilirim ( benimki çok zor anlaşıldı 2 sinde de ameliyat ile alındı az daha ölüyordum)Bu kısmı anlamadım. İstemeden hamile kalmis olabilirim demissiniz e niye razisiniz? Dış gebelik o kadar kötü bişey mı?
Ayy çokk geçmiş olsun cnm ya. Evet dış gebelik anne ölümlerinin en büyük sebebi. Allah korumuş seni. E inşallah ikinci çocuktur allah kimseye öyle şeyler yaşatmasın inş.2 kere dış gebelik yaşamış bir olarak çok çok tehlikeli ve ölümcül birdeydim olduğunu söyleyebilirim ( benimki çok zor anlaşıldı 2 sinde de ameliyat ile alındı az daha ölüyordum)
Asbei öncelikle sakin ol . Kese hemen gözükmez geç döllenme olmuş olabilir ,kan beta hcg değerin önemli , 1600 lerde iken kese görünür . Kan değerin düşükse emin olmak için 2 günde 1 tekrarla .2 ye katlaması gerekiyor ( benimki hep katlıyordu değer çok iyi yükseliyordu ama yine de rahimde kesem bulunamadı)
Kötü düşünüp negatif üzerine çekme dış gebelik yaşayıp iğneyle kurtulanlar da çok . Neler gördüm hastanelerde yatarken .
İçini ferah tut 2. Bebişin geliyordur inşallah :)
Allah düşmanımın başına bile vermesin !!Ayy çokk geçmiş olsun cnm ya. Evet dış gebelik anne ölümlerinin en büyük sebebi. Allah korumuş seni. E inşallah ikinci çocuktur allah kimseye öyle şeyler yaşatmasın inş.
Yok valla sormadı ultrasyonda çıkmayınca kan testi istedi yaptık sonucu bekleyemedkOyle pat diye ultrasonda gorunmez kese.
Kan degerinin 2bin civari olmasi lazim.
Adetin yeni gectigine gore suan hamileysen degerin 1000e ulasmamistir bile.
Korkma once hcg degerini ogren. Ayrica hangi doktora gittin de seni direkt usgye aldi cok enteresan.
Sormadi mi hcg kac diye?
Valla daha almadım bilmiyorum ki. Bugün gidecektik eşimin işi varmış yine gitmedkAllah düşmanımın başına bile vermesin !!
Benim hiç çocuğum yok 2 kere hamile kaldım 2 Side dış gebelik , 1 tüpüm hasarlı diğer tüpüm alındı.
Normal yolla hamile kalmamam gerekiyor kalırsam yine dış gebelik olacak .
Tek şansım tüp bebek Allah nasip ederse.
Kan tahlil sonucunu yazar mısın kaç çıkmış ?
Kan verdiysen internetten de bakabilirsin sonuçlarına .Valla daha almadım bilmiyorum ki. Bugün gidecektik eşimin işi varmış yine gitmedk
NasıllllKan verdiysen internetten de bakabilirsin sonuçlarına .
Nasıl lütfen cevaapppNasıllll
2 kere dış gebelik yaşamış bir olarak çok çok tehlikeli ve ölümcül birdeydim olduğunu söyleyebilirim ( benimki çok zor anlaşıldı 2 sinde de ameliyat ile alındı az daha ölüyordum)
Asbei öncelikle sakin ol . Kese hemen gözükmez geç döllenme olmuş olabilir ,kan beta hcg değerin önemli , 1600 lerde iken kese görünür . Kan değerin düşükse emin olmak için 2 günde 1 tekrarla .2 ye katlaması gerekiyor ( benimki hep katlıyordu değer çok iyi yükseliyordu ama yine de rahimde kesem bulunamadı)
Kötü düşünüp negatif üzerine çekme dış gebelik yaşayıp iğneyle kurtulanlar da çok . Neler gördüm hastanelerde yatarken .
İçini ferah tut 2. Bebişin geliyordur inşallah :)
Naptınız? Sonuç açılabildi mi?Açılmıyorrr
Ayy gerçekten mii. Çok heyecanlıyım. Tmm bebeğim çok küçük ama bunu duymak heyecanlandırdı beni. Gerçekten hamilemiyim yani5 in ustu pozitif tebrikler hayirlisİyla kucaginiza alirsiniz ins dr um hcg degeri 4500 oldugunda karindan bebek kesesi gorulebilir demisti 4500 un altindaysa swger vajinal usg ile gorebiliyoruz demisti sizinde 2 gun onceki degeriniz bu simdiye kadar katlanmistie zaten bebek kesesi gorulur muhtemelen
Hamilemiyim yani inanmıyorum. İnş görünür mü yani. Şimdi bu sonuç kesin hamile değil mi. İhtimal değil yani3004 mü Beta hcg sonucun ?
Doktora gittiğin ultrasondan bakıldığı gün mü verdin kanı ?
Bugün tekrar doktora git bu değerde alttan görünür kese hatta karından bile görünebilir.( karından bakıp göremezse alttan mutlaka baktır içinde dış gebeliğe dair şüphe kalmasın)
inşallah sağlıklı bir hamileliktir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?