Ya benim ilk gebelik hiç hiç sorun yoktu gittim ultrasyonda göründü haftalık dedi bende öyle kolaydır sandım. Bu nie görünmedi acaba dedim belkide test yanlış çıkmıştır olamaz mı.. Tek tesellim o kızlarrEee iyi de senin ilk bebegin değil ki bazı şeyleri seninde bilmen lazım. Bu kör cahillik neden ?
Hiç olur mu öyle şey. Belki geç dollenmedir beta hcg düşüktür ultrason için. Benimde görünmedi mesela 7 haftalik miydi öyle göründü. Şu an da yani doğdu 11 aylık bebegm var. Lütfen kimsenin canını sikmasina izin verme. Önce hastaneye git test sonucunu al bakalım değerin kaç ?
niye panik oldun bu kadar ya.Kızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler.
Bebek 7.haftada görünüyor canim..sıkma canını daha çok erken.bebeği sakin aldirma doğur ben 2.çocuk için 5 sene bekledim.olmuşken doğsun onlar birer mucizeKızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler.
Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla
Tabiki kötü bişey çok riskleri varBu kısmı anlamadım. İstemeden hamile kalmis olabilirim demissiniz e niye razisiniz? Dış gebelik o kadar kötü bişey mı?
Çocuk emzirdiğim için hayır bi ilaç VS. Kullanmıyordum. Ama doğal yollarla tabikiBir sey sorucam, Korunmuyor muydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?