Burdan öğrendim ki, eğer aileler bir evliliğe karşı çıkıyorlarsa mutlaka bir nedeni var.
Eşiniz, ona olan bağımlılığınızı kullanıyor ne kötü..
Burdan öğrendim ki, eğer aileler bir evliliğe karşı çıkıyorlarsa mutlaka bir nedeni var.
Eşiniz, ona olan bağımlılığınızı kullanıyor ne kötü..
Yaşlarınız kaç ve eşinizle eğitim durumlarınız nedir ? Kusura bakmayın ama bu tepkiler banada normal gelmedi klasik aldatan erkek tepkileri sanki. Çocuğunuz kaç yaşında çalışma imkanınız var mı? Eğer varsa iş bakın biran önce kendinize yatırım yapın derim. Eşinzin hali hiç hoş değil ve bencede hafiyelik yerinde direk konuşun. Tabiki yapıyorsa bile ki umarım yapmıyordur evet aldatıyorum seni demez. Ama konuşma sonrası içiniz rahat etmezse hafiyelik yapmak gerekebilir. Sizde kendinize face hesabı açın eşinizle arkadaş olur face üzerinde aile durumlarınızı güncelleyin eşiniz olduğu belli olsun ve arkadaşlarını araştırın derim
bende şüphelendim acaba beni aldatıyormu diye ama bişey yakalayamadım telefonunu kurcaladım birşey göremedim onun bir facebook hesabı var ama şifresini bilmiyorum vermezde zaten facebookun nasıl kullanıldığını da bilmem bana interneti vermez kendisinin modemi var senin ne işin olur diyodu. Interneti eve yeni çektirdi aldatıldığımı nasıl anlıycam
Allah yar ve yardımcın olsun şeytanın eşini saptırmasına izin vermsin onu yoldan çıkartacak kadınların kafasını koparsın inşallah böle bişi yoktur Rabbim akıl fikir merhamet versin düzelir inşallah dilerim rabbimden o hiç kimseye aldatılma duygusunu yaşatmasın dir diri gömmesin bizi Rabbim...ben yaşamadm ama korkuyorum böle okudukça gördükçe tv internet vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?