çok kötü durumdayım

akrep81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
19
0
36
Aydın
öncelikle ben buraya yeni üye oldum. 3 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var. sorun eşim. biz severek evlendik ailem vermek istemedi ama ben kaçtım. ailem hiç eşimi sevmedi. herşey başlarda çok güzeldi ancak son 8 aydır eşim çok değişti. eve artık çok geç geliyor ne benimle ne de çocukla doğru düzgün ilgilenmiyor ona soru sormama nerde olduğunu sormama izin vermiyor üstelik bana hakaret edip duruyor onunla ilgilenmeye çalıştığımda sen ne anlarsın otur evde çocuğa bak diyor sinirlendiğim zaman evi terk ediyor 2 gün gelmiyor telefonlarıma cevap vermiyor aileme bunu anlatamıyorum anlatsam kendin ettin kendin buluyorsun derler ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Burdan öğrendim ki, eğer aileler bir evliliğe karşı çıkıyorlarsa mutlaka bir nedeni var.
Eşiniz, ona olan bağımlılığınızı kullanıyor ne kötü..

eşiniz stresli bir dönem geçiriyor olabilir ya da sizinle paylaşmadığı sıkıntıları olabilir. bu tarz dönemlerde uzaklaşıp suskunlaşmaları normaldir ama bu suskunluk devam ediyorsa belki size vermeye çalıştığı bir mesaj da olabilir.

bir süreliğine üzerine düşmeyin, sadece ne düşündüğünüzü onun bu tavırları karşısında ne hissettiğiniz anlatın. yardım edemeseniz bile destek verebileceğinizi, anlamaya çalışacağınızı sonuçta eş olduğunuzu ve onun bu sıkıntılı durumunun sizi de üzdüğünü anlatın. durumu kişisel almayıp anlamaya çalışırsanız eşiniz de kendini daha rahat açabilir.

Bencede bir süre üzerine düşmeyin, kavga etmeyin ama herşeyi kabul edip alttanda almayın.

tmm her erkek evlendikten sonra degisiyor da seninki biraz abartmis , ne demek 2 gün eve gelmiyor , nerde kaliyor bu 2 gun icerisinde ?
icine kusku dusurmek istemem ama , hayatinda biri olmadigina eminmisin , cunku haraketleri vsvs normal gelmedi bana ..
benim esim boyle yapacak , buyuk konusmayayim bosanma sebebimdir , siz surekli alltan alan tarafsiniz sanirim , ondan esiniz biraz baskin olmus ...

bende şüphelendim acaba beni aldatıyormu diye ama bişey yakalayamadım telefonunu kurcaladım birşey göremedim onun bir facebook hesabı var ama şifresini bilmiyorum vermezde zaten facebookun nasıl kullanıldığını da bilmem bana interneti vermez kendisinin modemi var senin ne işin olur diyodu. interneti eve yeni çektirdi aldatıldığımı nasıl anlıycam

Ben Kanit aramak yerine direk Kendine sorardim , seninle konusmak istiyorum , dersin , oncelikle ve rahatsiz oldugun davranislarini soylersin ,
neden boyle yapiyorsun , ben eskisi gibi olmani istiyorum vsvs , ve sonrada sorarsin , verdigi cevaptan , anlarsin bence yalan olup olmadigini ,
ama eger yapiyorsa , bir gun mutlaka cikar ortaya , uzulme .. hic biri eline yuzune bulastirmadan yapamaz bu isi !!

şimdi kaçarak evlenmişsin.
kocanız olacak insan zaten nasılsa bu bana kaçtı herşeyimi yapacak tarzında bi düşüncededir.
yani aileniz açısından (diyorum bunu)
değerini yitirmişsin onda ne yazıkki.
belkide kafasında sorunlar vardır iş hayatında.
bazen olur ya insanların sorunları olunca içine atarlar erkekler genelde öyledirde.
olamazmı tartşmak yerine
oturun konuşun.
geri dönüşü olmayan yollara girmeyin.
cadoloz bagıran kadınları hiç sevmem.herşeyi konuşmaktan geçer.
hakaret ettirmeyin kendinize.
ne demek çocuklara bak..
sanki sadece sizin o görevinizmiş gibi.
bu erkekleri iplememek lazım ama işte bekara karı-koca boşamak bu olsa gerek

Seninki şımarmışş...sen hep sessiz kalmışsın galiba ve seni küçük görüyor...sana kullandığı kelimeler ve uslubu bunu açık açık gösteriyor zaten..

Annen baban senin düşmanınmı..neden söylemiyorsun derdini sıkıntını ? Sen onların evlatlarısın .tamam kızgın olabilirler ama neticede et tırnaktan ayrılırmı hiç ?

Eşine ,ailenle görüştüğünü hatta sana kapımız her zaman açıktır dediklerini söyle..seni yalnız ve çaresiz görmesine izin verme sakın...ayrıca seni aldatıyorsa bile bunu hafiyelik yaparak öğrenemzsin..bana karşı bu kırıcı ve iplemez davranışlarının altında başka birimi var diye pat diye sor..hem sık sık annenlere git ve onların gönlünü al..bu devirde ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...

Sen kocam der bağrına basarsın,adam taş alır kafanı yarar...
Hakettiği gibi davran...baktın adam olmuyor anasının adam edemediğini senmi adam etceksin..yol ver gitsin..

ailenize anlatmayacağınızı bildiği için bu kadar rahat !!! siz de onu şaşırtın ve ailenize anlatın belki ilk başta size aileniz kızabilir ama sizin ezilmenize izin vermezler diye düşünüyorum..bence durumu şartlar ne olursa olsun aileniz bilmeli...eşinizden hakaret duyacağınıza aileniz size kızsın daha iyidir...korkmayın ailenize anlatın...

Yaşlarınız kaç ve eşinizle eğitim durumlarınız nedir ? Kusura bakmayın ama bu tepkiler banada normal gelmedi klasik aldatan erkek tepkileri sanki. Çocuğunuz kaç yaşında çalışma imkanınız var mı? Eğer varsa iş bakın biran önce kendinize yatırım yapın derim. Eşinzin hali hiç hoş değil ve bencede hafiyelik yerinde direk konuşun. Tabiki yapıyorsa bile ki umarım yapmıyordur evet aldatıyorum seni demez. Ama konuşma sonrası içiniz rahat etmezse hafiyelik yapmak gerekebilir. Sizde kendinize face hesabı açın eşinizle arkadaş olur face üzerinde aile durumlarınızı güncelleyin eşiniz olduğu belli olsun ve arkadaşlarını araştırın derim

Burdan öğrendim ki, eğer aileler bir evliliğe karşı çıkıyorlarsa mutlaka bir nedeni var.
Eşiniz, ona olan bağımlılığınızı kullanıyor ne kötü..

Bende hep bunu savunurum.

Aileleri dinlemeyenler hep böyle olumsuzluklarla karşılaşıyorlar.İstisnalar hariç.Ama çok nadirdir.

Kaç tane böyle konu gördüm.Hepsindede aynı şeyi söyledim.

Aileni dinleyecektin.Gerçektende kendin ettin kendin buldun olmuş.

2 gün gelmiyorsa, kaldıgı biri var.Sanırım kendine bir bayan bulmuş.

kızlar eşim geldi yemek yedik bi sorun mu var diye sordum neden soğuk olduğunu sordum ama bana yok bişi dedi sana öyle geliyo dedi hayatında başkasımı var dedim saçmalama be kadın bunları nerden uyduruyorsun embesilmisin sen dedi yemek yedi bugün fenerin maçı var dedi gitti maçı bekar bir arkadaşı var orda izlerler sürekli. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık çok bunaldım.

eşim 30 ben de 26 yaşındayım. eşim bankacı ben lise mezunuyum çalışmıyorum hiç çalışmadımda ne iş yaparım ne ederim bilmiyorum zaten eşimde izin vermez çalışmama. herkes aile sözü dinleseydin diyor belki haklısınız ama ailem beni kendi tanıdıkları birine vermek istiyordu oysa ben onu hiç sevmedim ozaman aşkta gözümü karatmıştı kızlar eşimi seviyorum o böyle birisi deildi sonradan böyle oldu

eşinin sonradan değişmesi ilginç:44:benimde aklıma ilk olarak başka kadın geldi ama öyle olmayabilir de belki iş yerinde sıkıntıları vardır bunalımlı bir dönemden geçiyordur yinede bunlar ona sana böyle davranma hakkını vermez tabiiumarım eşin en kısa zamanda eski haline döner canım

şu erkekleri hiç anlamam eminim onlarda gerçekte ne istediklerini anlamıyorlardır sende lütfen sessiz kalma bune böyle hep alttan almışsın lise bitirmişsin bi iş bulabilirsin kendine kocana ona ihtiyacın olmadığını gösterki korksun biraz ailenle konuş desteklerini almaya çalış dünya hali ne olur ne olmaz arkadaşalrında dediği gibi eşin seni aldatıyor olabilir her türlü duruma tedbirli olmalısın ayrıca eşin sana yalan söylemiş bugün fenerin maçı yok

Son düzenleme:

daha anlamana gerek kalmış mı sence

Allah yar ve yardımcın olsun şeytanın eşini saptırmasına izin vermsin onu yoldan çıkartacak kadınların kafasını koparsın inşallah böle bişi yoktur Rabbim akıl fikir merhamet versin düzelir inşallah dilerim rabbimden o hiç kimseye aldatılma duygusunu yaşatmasın dir diri gömmesin bizi Rabbim...ben yaşamadm ama korkuyorum böle okudukça gördükçe tv internet vs...

amin canım amin şu saat oldu hala gelmedi aradım ne var diye açtı telefonu geç gelirim oturuyoruz bekleme dedi ama beklememk elimde değil uyku girmiyo gözüme allahtan erkek arkadaşlarının sesi geldide içim rahat enazından bu akşamlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…