M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Aria
-
eminim sözlerimiz seni hic etkilemeyecektir ama yinede aklında bulunsun simdi bitiremezsen bir daha kendin hic bitiremezsin ve cok pişman olursun .. cok benzer seyler yasadım bi şekilde bitmedi ve 8ay oldu simdi hic bitiremiyorum cünkü ilkler hep ayrıdır özeldir bastaki gibi sevgim saygımda olmadığı halde bırakamıyorum kendime yakıstıramıyorum cünkü cok özel seyler yasayıp bunları tekrar baskasıyla yasamayı düşündüğümde iğreniyorum kendimden dediğim gibi biran önce bitir ilerde üzüleceğine simdi üzülürsün ve bi hata yaptım dogrusunu bulabildim diyebilirsin.. ilerde bu sansın olmaz..
bu konuyu actıktan sonra burda da herkes aynı seyi söyleyince bırakma kararı alıp ona söylemiştim "devam etmek istemiyorum" diye. bunu söylediğimden beri yavaş yavaş kopuyoduk zaten, ve simdi tamamen ayrıldık. yaklasık 1 ay filan oluyo galiba, ya da 3 hafta, ama kendimi çok iyi hissediyorum, iyi ki bırakmışım diyorum. onunla olduğumdan cok daha mutluyum, çünkü kafam rahat. onunlayken hep soru işaretleri vardı kafamda ve cok huzursuz yapıyodu bu beni, şimdi şükürler olsun ki çok alışmadan kurtuldum diyorum. birlikte gecirdiğimiz günleri düşündüğümde "devam etseymişiz kesin hayatımı karartırmıs bu" diyorum ben de artık, gözüm açıldı şimdi yeniden, onula kör olmuştum sanki o ne dese doğru gibi geliyodu.
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar.....
biz iki haftadır filan tanısıyorduk, yakın arkadastık sadece, 1 hafta önce aşkını itiraf etti bana, arkadasken de buluşuyorduk dısarda, geziyoduk filan guzel geciyodu. sonra aşkını söyledikten sonraki gun de buluştuk, evine gittik, ona guvenmistim o yuzden kabul ettim gittm evine..sadece yemek yaparız yeriz filan demiştik.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?