Cok kotu kavga ettik

1200 evden kalsa araba var onu satip üstüne biraz çekip alabilirdi imkansız değildi
Maaşlarınız ne kadar ? Sizde çalışıyor musunuz?
Evin ve arabanın değeri ne?
Aylık harcamanız ne kadar?
Bakacaginiz evlerin fiyatı ne kadar?

Burada bir tek balkon konusu yüzunden aklimda kalan tek üyesin.Ne oldu kocan niye çildirdi bu duruma kadar gelicek?

Nasıl nedenler anlamadım

Eşiniz çok hatalı yüze tükürmek çok küçük düşürücü,ilk yapmiyordur eminim.....
Siz bana çok takıntılı geldiniz,size şiddeti haklı çıkarmaz ama bir şeyi sürekli söylemek özellikle akla mantığa uymuyorsa karşı tarafı delirtir.sonuc şiddet olmamalı tabi ki.......
Bu devirde evi satıp birikmiş yoksa üstelik borç varsa yine borçlanıp araba satarak ev alınacaksa bu pek mantıklı gelmiyor.
Deprem konusunda haklısınız ama o kadar saçma şeylere evlilik boyunca takıntı yapıp karşı tarafı bunaltmişsiniz ki adam artık sizi dinlemiyor her lafiniz ona küfür gibi geliyor olabilir.İki sağlıksız insan ve bu ortamda büyüyen çocuk ..... kendinize gelin terapiste mi ?mahkemeye mi ?gidersiniz bilmem ama bu evde huzur olması için ikinizde bir şeylerden feragat edin

Ev satlininca içinde oturana bi müddet verilir bildiğinizi pek sanmıyorum ama
Evdeki hesap çarşıya uymaz her zaman. Eve sehpa ister gibi gitmeyin adamın üstüne, kolay işler değil onlar, her an kaynana yolları görünebilir.

Ben neden çıldırdım biliyo musunuz baştan beri bu adam böyle dediğim dedik o böyle olduğu için ben bu kadar dirertiyorum. Yani ailem.bile farkında eşimin. Kafa yapısının

Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk

Ne kadar kolay söylüyorsunuz 400 kredi çekilecek diye. Adamın neden delirdiği belli. Bide bunu sürekli söylediğinizi düşünüyorum hesap kitap bilmeden. Size kısa bi açıklama yapayım. 400 binin 5 yılda geri ödemesi 845 bin aylık taksidi 14 bin tl,
10 yıl olsa geri ödemesi 1.4 milyon aylık taksit 11500 tl
Sizde çalışmazken nasıl ödenecek bu miktarlar? Bunu gücünüz var mı onunla ilgili bi bilgi vermemişsiniz. Şu an mevcut piyasada kredi çekmek akıl işi değil.
Onun harici ilişkiniz bitik adamın size tahammülü yok. Yoksa benim anlattığım gibi düzgünce anlatabilrdi neden olmayacağını. Ya anlattı siz laftan anlamıyorsunuz ya da evlilik bitmiş çoktan.

Evimizi satıp yeni ev alalım dediğim icin
Canım sen takıntili birisin çok takiyorsun kafana herşeyi söyleniyorsun konularindan goruyorum erkeklerde soylenen kadinlara dayanamıyor.Biz kadinlarda zaten dirdirci erkeklere sabr edemiyoruz.Senin sorunun burada bunu aşman lazim.
Ama yinede ne kadar hatali bile olsan eşinin bu yaptigi asla dogru degil tukurmek şiddet yapmak istemek haddini bilmeli önce kadına el kalkmaz.

Ben neden çıldırdım biliyo musunuz baştan beri bu adam böyle dediğim dedik o böyle olduğu için ben bu kadar dirertiyorum. Yani ailem.bile farkında eşimin. Kafa yapısının
Baştan beri böyleyse neden bırakmadınız? Yanlış anlamayın hesap sormuyorum,adamı tanıdınız kendinizi de biliyorsunuz evliliği yürütmek,çocuk sahibi olmak için bahaneniz ,zamanla düzelir mi? herşeyiyle kabulum mü ? neydi kavga dövüş sürdürmenin nedeni????

Bizim evin konumu düzgün yani en kötü 1300 e satsa bize 1200 kalacaktı arabayla 1500 kalacaktı elimizde. 400 de çekse farklı bi semtten ev alabilirdi.Aylik 25 30 kazaniyo.Yanu bu imkansız bi durum değil asgari ücret alsa adam tamam dicem ama deği. Tamamen onun kalin kafasına yapmadığı için reddetti

Ha el kalkmış ha üste yürümüş aynı şey benim için.Evet bende takıntılıyım.ama imkansız bir şey istemedim.ki bana boğazdan bi daire al demedim

Çok erken hamile kaldım yoksa çoktan bitmişti.

Burda yapilmisi varmis

Eğer daha önce bu konuyu açtınız ve bir konuşma yapıp kapattıysanız aynı şeyi söylemeniz karşı tarafın kendi kimliğini ortaya çıkarmasına sebep olmuş belli ki öfkeli aşırı davranışları olan birisi ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız net birşey söylemek doğru olmaz. Özel bir çocuğunuz varmış öncelikle onun sağlıklı ortamda büyümesi en önemlisi. Bir de şunu söyleyebilirim erkekler (çoğunlukta) halledemeyeceği problemlerle karşı karşıya kalınca öfkeli tavırlar sergiliyor muhtemelen şuan ev almak ona zor geliyordur konuları daha detaylı konuşmak daha doğru olur şu ekonomide kredi çekmek oldukça zor faiz oranları çok yüksek. Eşinizden ayrılmak istemiyorum diyorsanız kendinizi biraz uzak tutun mesafe iyi gelebilir. Ayrılmak da bir çözüm.

Eşinizin tepki sebebi ev satalım işi değil, diğer konulardaki takıntılı halleriniz. Haklılık payınız çok ancak, açtığınız konulardan çok fazla takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Balkon konusunda aynı fikirde olmamıza rağmen, bunu sürekli öne getirmek, eşinizi yiyip bitirmek sizi dırdırcı konumuna düşürmüş. Ev konusu değil hangi konuda fikir beyan etseniz muhtemelen böyle yapacaktı. Ailesi ile aranızda kalıp, zayıf tarafa elindeki kozlarla saldırmak en makulu gelmiş olsa gerek. Bu şekilden sonra çok zor devam etmesi ama boşanmakta da gözünüz yok. Ne diyelim peki? Tükürüğe yarabbi şükür diyip, bir daha ki sefere atletle değil yumrukla tercih ederse vurmak tekrar konu açarsınız değerlendiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…